Kamel Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 zdravím, nainstaloval jsem na disk Borderlands a stahl přes live všechny dlc a u inter hry a dlceček mi nejde mluvené slovo , zvuk jde ,ale hlasy nejsou slyšet, nevíte někdo co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eRUTeHa Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Zmen si jazyk v Xku na English (v Language and Locale) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sibrand Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 jj přesně tak, tohle mi to dělalo taky, ale stačí pouze změnit jazyk na English a vše je ok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 thx :-) funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kamel
zdravím, nainstaloval jsem na disk Borderlands a stahl přes live všechny dlc a u inter hry a dlceček mi nejde mluvené slovo , zvuk jde ,ale hlasy nejsou slyšet, nevíte někdo co stim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.