Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přenesení PSN obsahu

drak3go

Otázka

• Moderators

Zdravím PS3 hráčskou komunitu,

jelikož nejsem v oblasti PSN příliš zběhlý (využívám skutečně jen sporadicky), obracím se pro radu na zdejší PS3 komunitu, pro kterou je PSN denní chléb :-)

Chci si přenést PSN obsah (hry) z jedné PS3 na druhou. Vím, že je to možné a ledasco jsem si už o tom přečetl, ale chci mít jasno v pár věcech, než se do toho pustím, abych něco zbytečně nepokazil.

1) Je pro tento krok zapotřebí, aby fungovala PSN Network i PSN Store?

2) Je pro tento krok nutné mít na OBOU PS3 poslední verze dostupného F/W případně lze to provést s jakoukoliv nižší verzí oficiálního F/W?

3) Daný PSN obsah jsem z většiny pořídil zakoupením slotů od jiných uživatelů na základě obdržených přihlašovacích údajů - e-mail + heslo. Na PS3, na kterou hodlám obsah přenést, je nutné založit vedle mého stávajícího profilu dalšího nového uživatele a použít totožné přihlašovací údaje, abych se k obsahu znovu dostal?

4) Za předpokladu že uživatel, od kterého jsem měl sloty s PSN obsahem zakoupené, změnil heslo k danému e-mailu anebo byl případně celý účet zrušen/odstaven, je daný PSN obsah pro mě už nedobytný a tudíž z původní PS3 již po deaktivaci nepřenositelný?

Jinak předpokládám, že v případě kladné odpovědi na otázku č.1 je momentálně celý postup neproveditelný z důvodu nefunkčního store.

Předem moc díky za odpovědi a případné rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1. Tak hry, co jsi zakoupil si stahuješ ze Store, tudíž potřebuješ, aby byly funkční obě služby. Jiný způsob mi není znám, třeba by to šlo prostou výměnou disku... ale čert ví.

2. Bez aktuálního FW se na Store nedostaneš. Tudíž minimálně na konzoli na kterou hry přenášíš to nutné je.

3. Ano avšak na původní konzoli si ty účty musíš deaktivovat. (předpokládám že jsou všechny sloty plné)

4. Za toho předpokladu máš prostě a jednoduše smůlu. Leda kontaktovat formálního vlastníka účtu.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Díky za tvoji odpověď.

Ad 1) Určitě nehodlám dělat žádně HW zásahy apod., buď to půjde SW cestou, anebo nic, přestože je ten stávající PSN obsah hodně cenný.

Ad 2 a 3) Ano, všechny sloty byly původním majitelem účtu rozprodané, pokud je mi známo. Na PS3, na kterou hodlám obsah přenést, jsem připraven nahrát a užívat nejnovější FW tak, abych mohl normálně na PSN. Ale není nutné mít nejnovější FW i na té PS3 ze které chci obsah odnést právě proto, že se musí deaktivovat a to nelze provést právě bez přihlášení na PSN / Store?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu