rockyzz Odesláno Červen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Majitelem města je Gamebler a Felix, zeptej se jich jestli si tam můžeš postavit dům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacimon Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Nevíte, proc server obcas vypadne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 To netušim, nejspíše to bude hostingem nebo přetížením :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacimon Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 jj a kdy bude víc slotů?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 27.6. se všichni dočkáte 20ti slotů ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 27.6. se všichni dočkáte 20ti slotů ;) Nevím jestli si to už ,psal nebo to tu někde je ... Kde ten server běží ? Na jakém železu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Taky si myslim že jsem to sem asi 1-2 stránky z5 psal, ale to je jedno. Nejsem si jistej přesně co si tim myslel, jestli myslíš hosting tak fakaheda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Včera byli konečně přidány nové pluginy mezi něž patří: - Regios (pozemky a jejich ochrana) - "Trampolína" - když na ní skočíte tak vás to vymrští. Jak jí vyrobit? Na crafting table dáte do obou boků sklo a doprostřed,do dvou dolních stone slab. - létání (jen pro adminy) Taky jsem skoušel přidat portal gun a dělání cest (LazyRoad) ale nějak se to nevyvedlo, takže to dnes ještě budu skoušet a také přidám worldedit, který umožnuje adminům vytvářet např. i celé kopce, nebo používat superpickaxe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacimon Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 rocky problém, furt se nemuzu pripojit na server, pise mi to nakou chybu a furt mam jen loggin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Jakou chybu? Těch může být tuny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacimon Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Internal exception: java.net.SocketTimeoutException: Read time out Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Tohle to ukazuje když je server vypnutej nebo když spadl :) Je možný že spadne někdy večer kdy se snažíš připojit a v té době už na PC nejsem, takže nemůže server restartovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacimon Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 tekdka ake na pc ses nebo ne?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 No ted jsem na PC ale ne doma, během 2 minut jdu pryč... Edit: Tak restartováno, mělo by to jít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacimon Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 ted je off uplne :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacimon Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 proc se to tak laguje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 munio, pro svůj server si udělej vlastní topic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacimon Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 jnn ani sem na jeho strankach nesehnal IP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Bude teda těch 20 slotů dnes? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Prominte, dnes jsem si nenašel čas, server pokud vše vyjde by měl být z 20 sloty zítra, a pokud se to spozdí na štredu (doufám že ne) tak se vám všem omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Tak a jak jsem již sliboval, server již má 20 slotů! Užijte si to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalousek45 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 hej proč to tak vypadává ?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Nevim, taky mē to už štve, zítra napíšu "do" hostingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schwejdy.D Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 já bych si to rád zahrál ale nechce se mi ta hra kupovat poradíte mi pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 - Už pár dní zde máme nového admina - kowkačka, tak doufám že se bude o hráče dobře starat, pomáhat jim a bude férovej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.