Charon_CZ Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Ave potřeboval bych poradit s jednou hlaškou co mi vyhodi xko,kdyz chci spustit film ve formatu AVI.Dopředu se omlouvam jestli se tu na tohle už někdo ptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 30, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Zřejmě potřebuješ aktializovat kodeky pro přehrávání médií, které jsou dostupné přes XBLive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charon_CZ Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Mohl bys prosim poslat odkaz a a jeste poradit jak je dostanu do xka prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 30, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Xbox Live je online služba dostupná majitelům Xbox konzolí. Pro přístup k ní stačí vytvoření/registrace účtu z tvé konzole (vyžaduje pochopitelně připojení k internetu). Pokud bys chtěl službu využívat i k online hraní, kupují se tzv. Gold účty, za které se platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charon_CZ Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Co se tyce xka jsem lama :-) Hele a na flash to nebude mit vliv pokud nebudu hrat online jestli dobre chapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 30, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 No, tak úplně pravda to není. Zrovna teď (tuším dnes) končí zhruba 10 denní vlna updatů dashboardů po celém světě na novou verzi 2.0.13146. Pokud se budeš chtít připojit ke službě XBLive, bez tohoto updatu to nepůjde (připojení k XBLive je vždy podmíněné nejnovější verzí dashboardu). Jenže zrovna jednou z věcí, kterou tento dashboard přináší je, že přepisuje F/W mechaniky zpět na "stock" verzi, tzn. pokud máš flash, příjdeš o něj a musel bys nechat znovu flashnout. Doporučuji přečíst si o tom tady na fóru více, jsou tu na to témata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charon_CZ Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Thx za Info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predator007 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Potřeboval bych helpa pls.Já když si totiž stáhnu hru na x360 a chci si jí vypálit tak mi to nejde a chce to po mě nejaký soubor DVD aby mi to šlo.A od vás chci pomoct stím aby jste mi rekli jak mám vytvořit ten soubor DVD u té aby mi šlo odepište pls XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Potřeboval bych helpa pls.Já když si totiž stáhnu hru na x360 a chci si jí vypálit tak mi to nejde a chce to po mě nejaký soubor DVD aby mi to šlo.A od vás chci pomoct stím aby jste mi rekli jak mám vytvořit ten soubor DVD u té aby mi šlo odepište pls XD stáhni si program abgx http://abgx360.net/download.php verzi 1.0.5 a nastav si ho podle tohodle návodu http://www.flash-xbox.sk/2011/02/nastavenie-abgx360-v1-0-5/ a na vypalování použíj třeba IMGburn a tam dej "write image file to disc / zapsat obraz na disk" (hned to první) soubor vždy vyber s koncovkou .dvd JINAK TI TO NEPOJEDE a rychlost vyber 2,4 nebo 3 (čím pomaleji tím lépe) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Soubor DVD ani nebudes potrebovat, pokud si v settings IMGburnu v polozce WRITE vyplnis hodnotu layerbreaku... 1913760 Pak uz NIKDY nebudes potrebovat soubor DVD... Ono staci pouzit google a hlavu priste.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charon_CZ Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Uz jedno jednou jsem se ptal teda respektive jsem zalozil tohle tema. Potreboval bych poradit kde stahnout kodeky do xka a hlavne jak je tam dostat.Nejdou mi totiz prehravat Avi formaty. Ptam se proto protoze se nechci pripojovat na Xlive. Thx za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 jdou stáhnout z xlive, ale jak si říkal nechceš tam chodit a ani tam nechoď!!! protože nový db ti odflashuje konzoli a jak jsem pochopil z dřívějších příspěvků, tak to bys asi nechtěl, jinak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.