Blooman Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Tak Psn mě docela štve.. i když řikaj že to vyřešej myslim že konec nebude.. LulzSEC jim to tam už ničí a ps3 o tom ani neví .. viz. http://twitter.com/#!/lulzsec .. Tak sem se rozhodl že bych prodal ps3 a koupil xbox.. A tak mě znovu zajímá.. co si o tom myslíte a včem je co lepší.. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 31, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 .. co si o tom myslíte a včem je co lepší.. dík Myslím, že není třeba zase tolik panikařit :-) Odstávka byla dost dlouhá a pokud Sony udělalo veškeré ty kroky o kterých tvrdí že podnikli + investovali do vyššího zabezpečení, tak to už nemůže být taková děravá střelnice, jaká se ukázala být doteď. Pochopitelně, dokud to nespustí a neokusí odolávat dalším útokům ze stran různých skupin, lze se o bezpečnosti jen domnívat a zrovna tak podobné řeči ala LulzSEC se až časem ukáží, nakolik byly vážné. A o tom, co je "lepší" mezi těmi dvěma platformami už tu bylo tolik témat a flamu, že je zbytečné rozpoutávat další :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Já si shodou okolností (nefunkční store mě nebolí) nedávno koupil xbox. Microsoft mě zlákal na kinect, protože mám rád taneční hry, které si s move člověk tolik neužije. Jiný důvod proč si kupovat jedno a pak druhý mě ani nenapadá. Obecná rada - projdi si exkluzivní hry a uvidíš, co tě bude bavit víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.