pruza Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Zdravim, vim ze se to tu urcite nekde resi a resilo, ale prosim vysvetleni pro uplnyho trotla jako sem ja ,proste sem nahraj tohle a sem tohle a tady to stahnes:cheesygrin: ,mam ps3 druhy den, ale mam zkusenost s PSP i s hackem, tady sem v koncich TAAAAAK a o co mi jde mam ps3 slim 120gb ofw 3.55 dale mam usb PS.COM JAILBREAK2 takova mala cervena sem uplnej trotl chci zprovoznit iso zalohy her za prve nevim jak se do pska vubec nahrava iso soubor v kompu mi to chce zavest boot sektor coz je asi blbost tak sem disk radsi dal nepokousel a za druhe jak to spustit prez ten jailbreak pripadne co k tomu jeste potrebuji za soft a kde ho sosnu DEKUJI KAZDEMU KDO MI TO TU ROZEPISE TAK ZE BY TO POCHOPILA I CVICENA OPICE:cheesygrin: fakt nerozumym navodum co jsou tu proste tohle dej sem tohle zmackni tady tohle tady pripoj atd :bash::cheesygrin: jo jeste docetl sem se tu ze pripojit ps3 jde prez ftp a nahrat soubory coz umym ale netusim jak klienta nahrat do pska stahnul jsem asi 4 prej instalovat z flasky mam ji na fat 32 ale nic se mi nikde nezobrazi asi neco delam spatne nevidim nikde soubory co by se z flasky meli instalovat {pkg} Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Stačí, když koukneš do sekce TUTORIÁLY a tam koukneš na CFW 3.55, nainstaluješ CFW 3.55 Kmeaw a až to budeš v PS3 mít tak příde na řadu to instalování z flashdisku(nainstalujes Backupmanagera a FTP manazera(toho klienta)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 prvně musíš nahrát custom firmware a až potom do ps3 můžeš nahrát ftp klienta... EDIT : a na to aby jsi to jailbreaknul potřebuješ verzi 3.41 ne ?? EDIT 2 : vykašly se na jailbreak a udělej to podle tohoto návodu : http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq a použij kmeaw 3.55 ten je asi zatím nejlepší... já ho používám a nemám prboblém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 tak jo uz sem v obraze kmeaw nainstalovanej lv2 taky multiman tez uz mi jede ftp ted zkousim nahrat splatterhouse a spustit pres gaiu zatim nevim kam ho mam dat zkousel sem game games a ted sem nekde vystrachal ze to musi bejt v GAMEZ tak uvidim zatim to kopci doufam ze to delam spravne kazdopadne zatim diky ten jailbreak sem koukal ze i po update max verze 3.41 takze k nicemu jeste ze ho mam pucenej:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 a sem zas v cudu proste uz nevim kam to mam nahrat stah sem hru splatterhouse rozbalil do slozky nl-shps3 pod ni je slozka BLES-01120 a pak nasleduje slozka plus soubor PS3_GAME a PS3_DISC.sfb nahral sem do GAME GAMES A naposled do GAMEZ verze gaia je 2.07 nezobrazi se mi nic tak uz nevim kam s tim samozrejmne sem nahral slozku BLES-01120 doufam ze spravne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 tak sem nasel ale blackscreen a nic stahoval sem z piratebay jestli nekdo vite odkaz na funkcni splatterhouse popripade v jakym manazeru bezi zkousel sem i gaia 2.05 a nic prosim napiste diky kazdopadne dekuji vsem za ochotu a pomoc mi toto vse rozbehnout:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 normálně používej nejnovjšího multimana s podporou bdemu a musí ti to jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 tak sem tam dal multiMAN ver 1.17.04 FULL (20110501_222200) a bdemu355 hry se zobrazi jde tam pak jeste neco nastavit kliknu najede mi misto God of war nazev splatterhouse ale zas blackscreen nenastavuje se tam jeste neco ???? original mam v mechanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 tak sem tam dal multiMAN ver 1.17.04 FULL (20110501_222200) a bdemu355hry se zobrazi jde tam pak jeste neco nastavit kliknu najede mi misto God of war nazev splatterhouse ale zas blackscreen nenastavuje se tam jeste neco ???? original mam v mechanice aaaa to samy u hry dead space 2 zacne nacitat jde spustit prez origo a i ze slozky ps3 game ale black screen kde muze bejt chyba ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 a máš nastavený direct boot nebo ne ?? (je to přímo v tom managerovi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 zaskrtl sem u obou her direct boot plus internal mam to ve slozce gamez splater se sekne uplne zamrzne konzole a dead space jde opustit ps tlacitkem kazdopadne v obou pripadech cerna obrazovka zkousel sem i gaia a rogero manager 8 vysledek stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 tak skus stahnout eboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 jako eboot myslis hru ve formatu eboot nebo neco jinyho nechapu rikam sem lama popripade splatterhouse sem nikde moc nenasel sorry ale kvuli tyhle hre a god of war 3 to hlavne delam tak jestli mas nekde odkaz budes hodnej kdyz ho sem hodis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 no eboot je neco jako crack kdyz hru otevres v pc mas tam to ps3 game nebo tak nak pak slozku USRDIR a tam je eboot kterej se prepise novym stazenym a pak by to melo jit. tady je stranka kde ty eboot sou ale nevim jesi na tajtu hru neznam ji http://www.ps3iso.com/forumdisplay.php?f=173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 a ty mas firmware 3.41 nebo 3.55? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 zkusim dam vedet stahuju na dead space 2 mam 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 zkus odškrtnou ten direct boot... EDIT : a do ps3 musíš nahrát tu složku BLESXXXX... a některý hry jedou jen ve vnitřní paměti ps3 a ne z flashky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 tady sem nasel patch pkg na 3.55 kmeaw a je to pkg takze to hod na root flashky a nainstaluj v ps3 jestli mas kmeaw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 https://rapidshare.com/files/45...223333.pkg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 zkus odškrtnou ten direct boot...EDIT : a do ps3 musíš nahrát tu složku BLESXXXX... a některý hry jedou jen ve vnitřní paměti ps3 a ne z flashky jj vim a to uz sem taky vyzkousel interni i flash proste nejde netusim proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 https://rapidshare.com/files/45...223333.pkg he stranka nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Splatterhouse - BLUS30335 - (USA) - RikukH3 Code: http://www.fileserve.com/file/2TRbXxc Code: http://www.megaupload.com/?d=YRQAYF5A skus todle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Pak mi dej vedet jestli to de..;)0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Splatterhouse - BLUS30335 - (USA) - RikukH3 Code: http://www.fileserve.com/file/2TRbXxc Code: http://www.megaupload.com/?d=YRQAYF5A skus todle. asi ne mam tuhle Splatterhouse [EUR][PS3][Multi5][spanish][www.consolasatope.com] nemam USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruza Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 kazdopadne dead nejede ani s fixem pro 3.55 {eboot} furt cerna obrazovka ale zajimavy je ze update se mi stahnul to vemu a hodim to do kose asi :-] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.