Roman Oberfranc Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 ahoj jak mám uděla z hry cso na ISO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skypemaster Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Třeba zkus ISO2EBOOT když tam hodíš CSO tak to z toho prvně udělá ISO a pak eboot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 určo ISO Tool !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Oberfranc Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 a ted když to mám tak mi to nechce ukázat v pspčku že to tam mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzelnik3 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Stahni si CSOnDAX a udělej si to v něm .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Proč tak složitě? :) Já to dělám tak,že smažu příponu .cso a udělám z toho .iso . Složka se změní na zazipovanou a s tím už nic nedělej a hoď to do PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Proč tak složitě? :) Já to dělám tak,že smažu příponu .cso a udělám z toho .iso . Složka se změní na zazipovanou a s tím už nic nedělej a hoď to do PSP :) No tak to je teda pěknej nesmysl. Můžeš mi říct čeho tím docílíš? K čemu asi myslíš, že jsou ty programy, ty jsou jen tak pro srandu? Tím, že změníš příponu, se změní jen přípona souboru a nic jiného se nestane, ta hra se nezmenší ani nezvětší. To je asi to samé, jako, kdybych chtěl zabalit (zmenšit) nějakej soubor v raru, tak bych místo zabalení jen změnil příponu toho souboru na .rar mě bych soubor s příponou .rar, ale neměl bych ho zabalenej, k čemu by to asi bylo? Tím programem když převádíš ISO na CSO tak se ISO vlastně zmenší (zabalí, zhustí se data blíž k sobě), ale za cenu toho, že se můžou hry trochu sekat, jak jsou ta data v sobě zhuštěná, kdežto CSO na ISO se ta hra zvětší (rozbalí, data se roztáhnou). K tomu jsou ty programy, proto se to dělá takhle "složitě" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Proč tak složitě? :) Já to dělám tak,že smažu příponu .cso a udělám z toho .iso . Složka se změní na zazipovanou a s tím už nic nedělej a hoď to do PSP :) Omg, to je ale nesmysl. Vzdy cso je komprimovane iso, takze tohle fakt ne. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Proč tak složitě? :) Já to dělám tak,že smažu příponu .cso a udělám z toho .iso . Složka se změní na zazipovanou a s tím už nic nedělej a hoď to do PSP :) .... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Proč tak složitě? :) Já to dělám tak,že smažu příponu .cso a udělám z toho .iso . Složka se změní na zazipovanou a s tím už nic nedělej a hoď to do PSP :) tak to je konec toto :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.