Roman Oberfranc Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2011 ahoj jak mám uděla z hry cso na ISO ? Citovat
Skypemaster Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2011 Třeba zkus ISO2EBOOT když tam hodíš CSO tak to z toho prvně udělá ISO a pak eboot. Citovat
Roman Oberfranc Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 2, 2011 a ted když to mám tak mi to nechce ukázat v pspčku že to tam mám Citovat
kouzelnik3 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2011 Stahni si CSOnDAX a udělej si to v něm .... Citovat
DannyWay Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Proč tak složitě? :) Já to dělám tak,že smažu příponu .cso a udělám z toho .iso . Složka se změní na zazipovanou a s tím už nic nedělej a hoď to do PSP :) Citovat
Martin2412 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Proč tak složitě? :) Já to dělám tak,že smažu příponu .cso a udělám z toho .iso . Složka se změní na zazipovanou a s tím už nic nedělej a hoď to do PSP :) No tak to je teda pěknej nesmysl. Můžeš mi říct čeho tím docílíš? K čemu asi myslíš, že jsou ty programy, ty jsou jen tak pro srandu? Tím, že změníš příponu, se změní jen přípona souboru a nic jiného se nestane, ta hra se nezmenší ani nezvětší. To je asi to samé, jako, kdybych chtěl zabalit (zmenšit) nějakej soubor v raru, tak bych místo zabalení jen změnil příponu toho souboru na .rar mě bych soubor s příponou .rar, ale neměl bych ho zabalenej, k čemu by to asi bylo? Tím programem když převádíš ISO na CSO tak se ISO vlastně zmenší (zabalí, zhustí se data blíž k sobě), ale za cenu toho, že se můžou hry trochu sekat, jak jsou ta data v sobě zhuštěná, kdežto CSO na ISO se ta hra zvětší (rozbalí, data se roztáhnou). K tomu jsou ty programy, proto se to dělá takhle "složitě" Citovat
Anonymous_ Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Proč tak složitě? :) Já to dělám tak,že smažu příponu .cso a udělám z toho .iso . Složka se změní na zazipovanou a s tím už nic nedělej a hoď to do PSP :) Omg, to je ale nesmysl. Vzdy cso je komprimovane iso, takze tohle fakt ne. :roll: Citovat
ClayMore Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2011 Proč tak složitě? :) Já to dělám tak,že smažu příponu .cso a udělám z toho .iso . Složka se změní na zazipovanou a s tím už nic nedělej a hoď to do PSP :) .... :D Citovat
Fan1s Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2011 Proč tak složitě? :) Já to dělám tak,že smažu příponu .cso a udělám z toho .iso . Složka se změní na zazipovanou a s tím už nic nedělej a hoď to do PSP :) tak to je konec toto :D... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.