marsty Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Zdravim, hledám nějakou dobrou PC hru, v poslední době se dost nudim. RPG, Akční, Logické, Akční adventury.. Typu Assassins's Creed II, Portal II, Gothic III, Fable III, Zaklínač I a II ... Kdyžtak by šlo i něco závodního. Nechci žádný simulátor, online hry ani žádný krváky a zombie :cheesygrin: Díky předem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Batman: Arkham Asylum ;) http://hodnoceniher.cz/pc/third-person-akce/batman-arkham-asylum.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Prince of persia s vypnutou krví xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsty Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Oh, díky moc, Batman vypadá pěkně (škoda že 10 GB :/). Vyzkouším demo, pokud se mi hra zalíbí určitě ji koupím. Prince of Persia mám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 stojí to za to....na nějakou dobu zabaví ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Myslim trilogii Sands of Time, Warrior Within a The two Thrones ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Zkus Mass Effect 1,2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Plants vs. Zombies, jsou tam zombie, ale není to kravavé. RPG: Dragon Age, Fallout, Baldurs Gate, Ice Wind Dale, Titan Quest, Numen, Inquisitor, Mount and Blade, Risen, Sacred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Nemas rad hry s krvi a Zaklinaci patri mezi tvoje nejoblibenejsi hry?To si trochu prestrelil ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsty Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Batman Arkham Asylum, vážně skvělá hra díky za tip, dohráno, můžu jedině doporučit. Děkuji i všem ostatním, mrknu na to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Oblivion jestli jsi nehral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Adventury? Polda 5 a Nibiru xD Určitě Batman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsty Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Dobrýý, hry už sem psát nemusíte, je jich dost :D Ještě dosbírávám hádanky u Batmana :D Kdo se v něm vyzná, mám dotaz. chci si zahrát Výzvy v hl. menu ale potřebuju LIVE účet, ale k němu je potřeba nějaký klíč a ten nemám :( Nedá se to nějak obejít a hrát bez něj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 LIVE se zatím obejít nedá a ani bych s tím nepočítal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsty Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Dobře, a nevíte jestli se dá Batman vůbec dohrát ?! Jokera jsem porazil, všechny Hádankářovy trofeje, kroniky a hádanky posbíral, i tu poslední 24. arkhamskou kroniku mám, ale žádné závěrečné video nebo tak něco jsem neviděl :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Dobře, a nevíte jestli se dá Batman vůbec dohrát ?! Jokera jsem porazil, všechny Hádankářovy trofeje, kroniky a hádanky posbíral, i tu poslední 24. arkhamskou kroniku mám, ale žádné závěrečné video nebo tak něco jsem neviděl :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.