TheSpachtlik Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Zdravím.. na svém PSP mám 6.35 PRO.. je pravda že je to neelegantní a poměrně zastaralé řešení ale alespoň jsem rozjel hry.. teda jen některé a to je právě ten problém.. včera jsem si stáhnul asi 3 "ruzné verze" Burnout Legends a ani jedna z nich nešla.. vždy zčernala obrazovka a pak se psp vyplo.. dělalo mi to už i u páru jiných her ale celkem mě to už **** a proto se ptám jestli s tím máte někdo také zkušenosti a případně i řešení.. Ještě mě napadlo že bych přešel na CFW ale nejsem si tím vůbec jistý a bojím se bricku.. Doufám že mi někdo poradí a všem co poradí užitečně Thanks :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Nevím, asi to bude tím starším cfw, doporučuju ti downgradovat na 6.20 a dát si tam 6.20 PRO B6 Permanent a mělo by to snad být bez problémů, bricku se neboj já dělal downgrade na svém PSP GO 2x a v pohodě, to samé instalace i odinstalace permanent patche a co jsem koukal na zahraničních fórech tak taky žádný brick. Tutoriál na downgrade http://console-forum.net/tema/122319-downgrade-z-6-39-6-38-na-6-20-6-35 a na PRO B6 http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b6-permanent-patch-29-5-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Díky to pomohlo.. a není lepší něco takového: http://pspnews.cz/?p=25 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 No určitě ne, ten pro B3 je už hodně starý, podle mě je prostě nejlepší si tam dát ten 6.20 PRO B6 Permanent, kterej je už vyladěnej, je nastálo a neměl jsem jediný problém s ani jednou hrou co jsem na tom zkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 OK jdu na to ale ještě před tím se chci zeptat: mám z psp odstranit nejdřív HEN než to nainstaluju? Nebo úplně naformátovat kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 no hen by jsi měl smazat a vypnout a zapnout PSP, aby jsi tam měl oficiální firmware a kartu formátovat nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Dobrá tedy.. potom napíšu jak to dopadlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Problém.. nejde mi v psp spustit downgrader.. čím to je? Mám fw 6.35 a desku 03g... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.