Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Dead Nation urcite :) nikdy sem to nehral a byl to tak nejak tip ze to skusim a musim rict hra drží a ne a ne pustit :D slušně propracovaný a hlavně zábavný střílení zombíků věřím že online to bude ještě lepší :) a druha volba jelikž LBP nevlastnim a nechce se mi dvojka kupovat tak sem bral to :) a spokojenost .. hlavně online je zábava :) story mně moc nenadchlo ..

Odesláno

Tak já jsem si pořídil všechno :D mam 3 účty :) (já a brácha každej svuj + jeden US). Nejvíc mě baví LBP (hraju ho s přítelkyní, která z toho má hroznou psinu) a WipeOut, mladšího bráchu zas víc baví Ratchet a inFAMOUS. Dead Nation je zas skvělej ve dvou :) Což se mnou přítelkyně hrát nebude, ale brácha jo :)

Odesláno
Jak dlouho bude nabidka Welcome back aktivni? Hry uz jsem si stahnul, ale PS+ ted jeste nechci aktivovat (nic zajimaveho tam pro me momentalne neni) a zaroven pak jednoho dne nechci zapnout Store a zjistit, ze Welcome back je fuc. Diky

EDIT: Nejde mi o zmenu tech 5 ger (LBP, Infamous atd), ty se samozrejme obmenovat nebduou, ale o hry, kterou jsou momentalne v nabidce PS+ (tedy Sonic 2, nejake Minis blbustky atd)

ja aktivoval ps+ na eu uctu a usa uctu jine dny a vzdy mi to konci 6.7. expire

Odesláno
Při stahování Infamous se mi hra sekla na 58% !!!! - co mám dělat' date=' aby se to znovu rozjelo ?? Zkoušel jsem dát pauzu, pak pustit znovu, vypnout konzolu, pustit znovu a ono nic !!! Nějaká rada ???[/quote']

download se ti vetsinou sekne,kdyz hrajes hry z HDD, nebo kdyz nemas dostatek mista na disku, nebo mas net na prd. Pokud jsi to vypnul a zapnul a stale nic,tak novy dat novy download a kdyz ani ten nepomuze,tak muzes say goodbye my dear ps3:)

Odesláno

1. On your PlayStation 3 or PlayStation Portable navigate to the PlayStation Network icon on the XMB
  2. Log into your PlayStation Network account and choose Account Management > Transaction Management > Services List
  3. Choose “PlayStation Network Promotions” from the list of services displayed
  4. Select either “PS3 Free Games” or “PSP Free Games” and then choose “Select Content”

stačí tohle a vybereš si normálně další hru.

• 2 weeks later...
Odesláno

Určitě to tu někde je,ale zaktivoval jsem su PS+ ale nedal jsem hned stahovat ty 2 free hry z 5,co jsou na výběr. Až dnes jsem se dostal k PS zpět a chtěl dát stahovat,ael nikde je nemužu najít, mužete mi prosím poradit jak je najít? díky moc a pokud se to tu někde už řešilo,tak mi hoďte prosím odkaz a já se mrknum,děkuju moc

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu