Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Wellcome Back hry - dotaz

=>*SQUITTER*<=

Recommended Posts

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Dead Nation urcite :) nikdy sem to nehral a byl to tak nejak tip ze to skusim a musim rict hra drží a ne a ne pustit :D slušně propracovaný a hlavně zábavný střílení zombíků věřím že online to bude ještě lepší :) a druha volba jelikž LBP nevlastnim a nechce se mi dvojka kupovat tak sem bral to :) a spokojenost .. hlavně online je zábava :) story mně moc nenadchlo ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já jsem si pořídil všechno :D mam 3 účty :) (já a brácha každej svuj + jeden US). Nejvíc mě baví LBP (hraju ho s přítelkyní, která z toho má hroznou psinu) a WipeOut, mladšího bráchu zas víc baví Ratchet a inFAMOUS. Dead Nation je zas skvělej ve dvou :) Což se mnou přítelkyně hrát nebude, ale brácha jo :)

Odkaz ke komentáři

Vždyť řikám... "výběr produktů ve WB balíčku PS+"

No nevim ale já si myslim že se 6. července ten obsah změní jako pro běžné placené PS+... uvidíme...

// No i když asi ne, vypadá to že PS+ zdarma skončí nejpozdějš 6. července

Odkaz ke komentáři

Jak dlouho bude nabidka Welcome back aktivni? Hry uz jsem si stahnul, ale PS+ ted jeste nechci aktivovat (nic zajimaveho tam pro me momentalne neni) a zaroven pak jednoho dne nechci zapnout Store a zjistit, ze Welcome back je fuc. Diky

EDIT: Nejde mi o zmenu tech 5 ger (LBP, Infamous atd), ty se samozrejme obmenovat nebduou, ale o hry, kterou jsou momentalne v nabidce PS+ (tedy Sonic 2, nejake Minis blbustky atd)

ja aktivoval ps+ na eu uctu a usa uctu jine dny a vzdy mi to konci 6.7. expire

Odkaz ke komentáři

Při stahování Infamous se mi hra sekla na 58% !!!! - co mám dělat' date=' aby se to znovu rozjelo ?? Zkoušel jsem dát pauzu, pak pustit znovu, vypnout konzolu, pustit znovu a ono nic !!! Nějaká rada ???[/quote']

download se ti vetsinou sekne,kdyz hrajes hry z HDD, nebo kdyz nemas dostatek mista na disku, nebo mas net na prd. Pokud jsi to vypnul a zapnul a stale nic,tak novy dat novy download a kdyz ani ten nepomuze,tak muzes say goodbye my dear ps3:)

Odkaz ke komentáři

Ahoj, zkousim se jeste jednou ptat, kdyby nekdo nahodou vedel :-) Dotaz: k 1-2 mesicum zdarma PS+, kdyz mam evropskej ucet normalni a na US zakoupen plus, tak jak to bude? Prioritne bych chtel 2 mesice na US zdarma nez mesic na evropskem nebo to mi daji oboje?! Diky

Odkaz ke komentáři

ano, mělo by jit všechno samostatně aktivovat na každém učtu zvlášť, takže dostaneš 4hry zadara....(2 hry EU a 2hry US)

Na EU určitě davaj 1měsíc PS+ zadara pro ty kteří ho předtim neměli a asi 2měsíce pro ty co předtim jo(ale to nwm jistě ja ho předtim aktivovanej neměl)

Odkaz ke komentáři

1. On your PlayStation 3 or PlayStation Portable navigate to the PlayStation Network icon on the XMB
  2. Log into your PlayStation Network account and choose Account Management > Transaction Management > Services List
  3. Choose “PlayStation Network Promotions” from the list of services displayed
  4. Select either “PS3 Free Games” or “PSP Free Games” and then choose “Select Content”

stačí tohle a vybereš si normálně další hru.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Určitě to tu někde je,ale zaktivoval jsem su PS+ ale nedal jsem hned stahovat ty 2 free hry z 5,co jsou na výběr. Až dnes jsem se dostal k PS zpět a chtěl dát stahovat,ael nikde je nemužu najít, mužete mi prosím poradit jak je najít? díky moc a pokud se to tu někde už řešilo,tak mi hoďte prosím odkaz a já se mrknum,děkuju moc

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu