Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Metal Gear Solid HD Collection


Fenix1468622475

Recommended Posts

Na tohle jsme se všichni těšili a pak se tady o tom ani nemluví

HD verze pro nextgeny MGS 2 , MGS 3 a MGS Peace Walker (PSP)

Všichni fanoušci Metal Gear Solid série si přáli už několik měsíců jediné. HD kolekci starších dílů. Dočkali se. Hideo Kojima ještě před E3 oznámil, že v listopadu vyjde Metal Gear Solid HD kolekce pro Playstation 3 a Xbox 360, která bude obsahovat hry Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater a Metal Gear Solid: Peace Walker. Všechny hry budou předělány do HD grafiky, budou podporovat achievementy/trofeje a Playstation 3 verze bude kompatibilní s tou na PSP (savy). Jak kolekce vypadá, na to se můžete podívat kliknutím na link . Je trochu škoda, že HD kolekce nebudou obsahovat bonusový obsah z MGS 2: Substance a MGS3: Subsistence. Také je škoda, že tam nebude první díl, ale co se dá dělat.

Update informací

Po včerejším oznámení Metal Gear Solid HD kolekce se objevilo několik otázek, na které nyní odpověděl sám Hideo Kojima. Asi ta první napadla hned každého, kdo sledoval konferenci Konami. Bude v balení zahrnut třetí Metal Gear Solid ve verzi Snake Eater nebo Subsistence. On je totiž mezi oběma docela jeden podstatný rozdíl. Zatímco Snake Eater má statickou kameru, se kterou nejde manipulovat, tak Subsistence už měl klasickou 3D, kterou se dalo naklánět. Kojima hned na tuto otázku odpověděl, že verze v kolekci bude ta z balení Subsistence, ačkoliv bez dodatečných bonusů, které byly na dalších dvou DVD (hra vyšla na 3). Pokud jde o Peace Walker HD, tak podle informací se nejedná o prostý port, ale spousta věcí byla překopána a samozřejmě se přidala i podpora pro druhou analogovou páčku.

Asi největší rozruch zaznamenal nově oznámený Fox Engine. Fanoušek se Kojimy na twitteru zeptal, jestli v něm uvidíme nového Snatcher. Bohužel Kojima odpověděl, že se tak nestane. Škoda.

Doufám že brzo bude nějaký gameplay ... Nehrál sem ani jeden díl MGS takže se na to těším a beru PS 3 verzi

8115-mgs-620x.jpg

zdroj: Konzolista.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luckass:MGS4 dohrat jako prvni byl hodne spatny krok, ano mas pravdu jednicka je dulezita rekl bych skoro nejdulezitejsi a kdyz si je projdes hezky postupne tak te nakonec MGS4 odrovna.Skoda no mohl si mit mnohem lepsi zazitek ale pokud nehodlas hrat jednicku kvuli zastaralosti tak si muzes zahrat (pokud mas gamecube nebo wii) Metal Gear Solid:Twin Snakes coz je predelana jednicka v enginu dvojky to ale asi vis.No a pokud tu moznost nemas tak si muzes aspon procist kompletni pribeh jednicky zde:http://metalgearsolid.cz/index.php?sekce=mgs&menu=pribeh zazitku z puvodni hry se to nevyrovna ale aspon budes v obraze :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dost mě mrzí, že v téhle kompilaci není právě zmiňovaný Twin Snakes. Hrozně bych si tuhle verzi rád zahrál, užít si příběh jedničky v enginu dvojky by byla paráda a je dost podpásovka, že nás na Playstationu o tuhle verzi připravili. Zvlášť když MGS2 i MGS3 vyšli na PS2 ve dvou verzích, takže ji mohl PS fanoušek jenom těžko minout, ale k tomu Twin Snakes jsme se nedostali.

2StefiCZ: Já se přiznám, že jsem hrál všechny díly MGS a možná právě proto mě potom MGS4 trošku zklamala, hlavně mi přijde, že se tam zápletky trochu moc opakují, vlastně mi přijde že každej novej MGS díl je odrazem toho minulýho (bavím se o příběhu). Nevím asi si to budu muset zahrát znova...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 5 months later...
  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu