Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP 3004 flash

FallenAngel

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No já bych být tebou už počkal na PSP2 (NGP alias PS Vita), zítra budou informace, kolik bude přesně stát a kdy má vyjít, ale jak chceš. Ke tvé otázce psp se nedají flashnout (to šlo naposledy na PSP 200x se starou deskou), ale dají se tam nainstalovat LCFW - dočasné custom firmwary (případně u 6.20 Permanent patch) což je vlastně podobné jako flashnutí akorát se nepřepisiuje ofiko firmware. Návod na downgrade(budeš téměř určo potřebovat protože tam bude nový fw) http://console-forum.net/tema/122319-downgrade-z-6-39-6-38-na-6-20-6-35 a návod na ten CFW http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b6-permanent-patch-29-5-update

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
PSP VITA na to jsem koukal ale bude drahé a i hry budou stát minimálně 8 stovek radši počkam tak dva roky

No drahé by to snad být nemělo, přesná cena bude uveřejněna zítra, ale už teď to mají v některých obchodech v předprodeji za 5 000 až 6 000.

Takže budu muset stahovat vždycky noví LCFW a na furt by to nešlo?

No pokud nenarazíš na PSP s novou deskou (7g-9g) což se, ale bohužel dá poznat až doma, kdy si tam dáš program, který ti vypíše co máš za desku (návod na ten program je u toho downgradu), tak si tam můžeš dát 6.20 PRO B6 Permanent, kterej je nastálo a nebudeš ho muset pořád nahazovat, pokud takové štěstí mít nebudeš a narazíš na to s novou deskou, tak budeš muset mít cfw 6.35 PRO B6( nebo 6.39 PRO B6) který se musej po restartu PSP(vytáhnutí baterky,vybití PSP,vypnutí dlouhým držením vypínátka) znovu zapnout, ale není to nic hrozného prostě ho spustíš a zmáčkneš křížek.

Odkaz ke komentáři

• 0
to Martin2412:Nějak jsem tě nepochopil.Myslel jsi jako,že se psp 300x nedá flashnout?Tak proč já tam mám CFW PRO-B6???

No ono je to jenom takové slovíčkaření, ale technicky ano PSP 200x s novější deskou, PSP 300x a PSP GO se nedá "flashnout". Totiž pod pojmem flashnout se rozumí přehrát custom firmware natvrdo místo oficiálního firmware (uloženého na flash0) přes pandora baterii (jde to na PSP 100x a PSP 200x se starší deskou). Na ty Novější PSP existují takzvané LCFW (Light Custom firmware) neboli HEN, které se nezapisují nastálo do flash0 paměti, ale do paměti RAM, která se po tvrdém vypnutí PSP smaže a proto se musí LCFW/HEN znovu spouštět. A nedávno se na některé z těchto LCFW objevil tzv. Permanent Patch, který do flash0 paměti pouze překopíruje 1 spouštěcí soubor (ale originální firmware zůstává nedotčen) a díky tomuto souboru, který tam zůstává i po restartu jde dát 6.20 PRO B6 nastálo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu