DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Je už to nějaký pátek co Ubisoft ohlásil nový přírustek do rodiny Raymana, který už svým názvem evokoval návrat ke kořenům. Jak by také ne, když na něm pracuje duchovní tvůrce série Michel Ancel. A po všech těch šílených 3D dobrodružstvích a otravných králících se dočkáme poctivé 2D plošinovky, s velmi svérazným grafickým zpracováním. Původně mělo jít o titul šířený skrze PSN a XBL, ale postupem času se z RO vyklubala plnohodnotná krabicovka. Uvidíme jestli Rayman udrží krok s moderním 3D hity. Potenciál má ovšem obrovský o čemž svědčí včera předvedené E3 video z konference Ubisoftu, které dokonce odstartovalo vystoupení herní vývojářské firmy. A vypadá to že se máme na co těšit, jelikož z grafiky přechází oči, hudba vyvolává příjemné nostalgické úsměvy a hratelnost má pořádny drive! A dočkáme se už tento podzim ;) BOXART SCREENY TRAILER E3 GAMEPLAY http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4qqPi04ho_M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Moc se těším určitě to bude super zábava. Staré díly byly moc fajn tak uvidíme. A je dobře, že to bude krabicovka já myslel, že to bude jen přes Live takže super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Otazka je jestli to bude obsah za plnou cenu...ja bych mozna uvital radej levnejsi Live verzi, ale kdyz to bude treba na deset hodin zabavy tak proc ne......jsem zvedavy na coop ve 4ch z gameplaye to vypada celkem hardcorove (coz byl i puvodni rayman), ale zase jestli plati (jako ze ano) pravidlo, ze dokud nekdo ze ctverici jede dal, zijou vsichni, tak je to vpoho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Novy trailer z letsoniho GC....je jednim slovem dokonaly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Skoda ze nevyjde nejaka Portable verze, nedavno jsem si daval puvodniho Raymana z psx na psp a je to porad parada, skoda jen ze je to tak frustrujici :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 JJ tohle uplne vybizi k handheldove verzi a myslim si ze by to utahlo jak 3DS tak PSV, treba se dockame pozdeji...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 3DSková verze již byla oznámena před E3 2011 http://konzolista.cz/articles/onearticle/?link=rayman-origins-definitivne-na-nintendo-3ds-165069 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 To jsem cetl ale kdyz v tom poslednim traileru nebylo 3DS zmineno tak jsem myslel ze je zrusena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Pani tak to je super, jsem zvedavej jestli bude taky tak pekna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 No paráda, "starej" dobrej Rayman se vrací :wohow: .. tak to se mám znovu na co těšit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Tady se ale píše že to bude i na PSV http://www.zing.cz/novinky/6500/gc-assassin-creed-rayman-pro-ps-vita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Ještě si pamatuji jak jsem hrával demoverzi Raymana na Playstation 1 :) , jinak to vypadá dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Takhle krasne vypada sberatelska edici, zatim ji ale marne hledam v ceskych obchodech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 ta sberatelka vypada skvele. asi objednam ze zahranici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Sběratelka vypadá pěkně, zrovna tohle ale vezmu na 3DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Tak tohle je pecka, hrával jsem to dřív na PS one :) a moc mě to bavilo, proto se těším až si zahraji taky tohle. Jenom jak říká Desmond, doufám že to bude levnější titul, který nepůjde přes 1000,- :(. No tak s cenou, už problémy řešit nemusím a bohužel jsem zklamán :D http://www.megahry.eu/rayman-origins-xbox-360/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Mame demo na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Uz je na netu? a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 kura tež sem nas***y je to jen na ENG XBL...zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Jelikoz to jeste neni na marketplace, tak jsem to zkousel stahnout z PSN a musim rict, ze je to fajn, kazdopadne me to neprinuti hru hned koupit, cekal jsem prece jen vic, mozna vetsi provazanost s hudbou, ktera byla slibovana a ktere jsem se moc nedockal, ale graficky styl je uzasny stejne jako hudba, ovsem chut za plcenu to kupovat, to teda nemam, potencial vidim v coopu, to by mohla byt sranda, jinak me mile prekvapila celkem "HC" obtiznost, respektive to, ze si hra nebere servitky a rozhodne neni pro male deti a co jsem tak videl recenze, tak jen prituhne, ikdyz nevim jestli se nepritomnost checkpointu netyka jen dema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 kura bez pointu?:D myslim že v plne bude to by bylo nehratelne asi:) těšim se no - hlawně ten coop jak řikaš - ve 4 bude prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Nahodou jsem velice rad za takovouhle oldschoolovou hc 2d plosinovku, která je navíc uzasne stylizovana....podle me to bude parádní challenge.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Tak uz je venku Region Free, XGD3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Tak tohle fakt musi mit kazdej kdo ma tyhle hry rad. Luxusni grafika, hudba a zvuky a navic se to dobre hraje. Tohle se jim moc povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.