Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rayman Origins

DeSmond

Recommended Posts

Je už to nějaký pátek co Ubisoft ohlásil nový přírustek do rodiny Raymana, který už svým názvem evokoval návrat ke kořenům. Jak by také ne, když na něm pracuje duchovní tvůrce série Michel Ancel. A po všech těch šílených 3D dobrodružstvích a otravných králících se dočkáme poctivé 2D plošinovky, s velmi svérazným grafickým zpracováním. Původně mělo jít o titul šířený skrze PSN a XBL, ale postupem času se z RO vyklubala plnohodnotná krabicovka. Uvidíme jestli Rayman udrží krok s moderním 3D hity. Potenciál má ovšem obrovský o čemž svědčí včera předvedené E3 video z konference Ubisoftu, které dokonce odstartovalo vystoupení herní vývojářské firmy. A vypadá to že se máme na co těšit, jelikož z grafiky přechází oči, hudba vyvolává příjemné nostalgické úsměvy a hratelnost má pořádny drive! A dočkáme se už tento podzim ;)

BOXART

Rayman_Origins_Box_Art.jpg

SCREENY

ss_preview_7YWPP.jpg.jpg

ss_preview_EtVwy.jpg.jpg

ss_preview_MTyYu.jpg.jpg

ss_preview_u0Uc8.jpg.jpg

TRAILER

E3 GAMEPLAY

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4qqPi04ho_M

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otazka je jestli to bude obsah za plnou cenu...ja bych mozna uvital radej levnejsi Live verzi, ale kdyz to bude treba na deset hodin zabavy tak proc ne......jsem zvedavy na coop ve 4ch z gameplaye to vypada celkem hardcorove (coz byl i puvodni rayman), ale zase jestli plati (jako ze ano) pravidlo, ze dokud nekdo ze ctverici jede dal, zijou vsichni, tak je to vpoho :)

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
  • 1 month later...

Tak tohle je pecka, hrával jsem to dřív na PS one :) a moc mě to bavilo, proto se těším až si zahraji taky tohle. Jenom jak říká Desmond, doufám že to bude levnější titul, který nepůjde přes 1000,- :(.

No tak s cenou, už problémy řešit nemusím a bohužel jsem zklamán :D

http://www.megahry.eu/rayman-origins-xbox-360/

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Jelikoz to jeste neni na marketplace, tak jsem to zkousel stahnout z PSN a musim rict, ze je to fajn, kazdopadne me to neprinuti hru hned koupit, cekal jsem prece jen vic, mozna vetsi provazanost s hudbou, ktera byla slibovana a ktere jsem se moc nedockal, ale graficky styl je uzasny stejne jako hudba, ovsem chut za plcenu to kupovat, to teda nemam, potencial vidim v coopu, to by mohla byt sranda, jinak me mile prekvapila celkem "HC" obtiznost, respektive to, ze si hra nebere servitky a rozhodne neni pro male deti a co jsem tak videl recenze, tak jen prituhne, ikdyz nevim jestli se nepritomnost checkpointu netyka jen dema :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu