Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
  • Moderators
Odesláno

Jestli mas v PC vice mechanik tak jednu musis mit vzadu na mechnice nastavenou na jumperu na master a druhou jako slave . Pokud mas jen jednu , tak zkus ten jumper (je to takovy kolik vzadu co spojuje kontakty) s tamo vyhodit a tim padem bude zapojena jako single .

Ale nevim jestli je to ten spravny problem .

Jeste predtim bych vyzkousel jestli nejsou na strance vyrobce nejake ovladace k mechanice a nebo treba reinstal Win ci bootovaci live cd linuxu zkusit ...:)

Odesláno

zdravim.skousel jsem v\palit hru na xko a neuspel jsem.mam mechaniku ASUS DRW-2014L1T 1.02 (ATA) a tak jak jsem ji dostal tak ju mam a nic jsem sni nedelal.vypalival jsem v imgburn tak jak je to tady popsany.a udelalo to tohle

zdravim.skousel jsem v\palit hru na xko a neuspel jsem.mam mechaniku ASUS DRW-2014L1T 1.02 (ATA) a tak jak jsem ji dostal tak ju mam a nic jsem sni nedelal.vypalival jsem v imgburn tak jak je to tady popsany.a napsalo me to tohle: close track failed! Device: [3:0:0] ASUS DRW-2014 L1T 1.02 (f) (ATA) reason:power calibration area error.palil jsem na Memorex DVD+r DL.muze mi nekdo rict co to znamena a co stim???dik moc.
  • Moderators
Odesláno
lidi. co mám napsat přesně do toho dvd souboru. tak nějak +- vím, ale to nestačí. nemohl by jste někdo nauploadovat soubor z nějaký hry někam??? PLS díky,

Mas to v topiku pro zacatecniky :roll:

4.) pokud vám tam chybí soubor dvd tak si ho musíte vytvořit tak že vytvoříte TXT soubor

a otevřete třeba v poznámkovém bloku... do něho vepište

LayerBreak=1913760
hra.iso

název hra je jen příklad místo něho vepiště název isa!

pak třeba v total comander se musí přepsat koncovka z txt na dvd!

http://console-forum.net/showthread.php?t=29340

Nebo muzes soubor .dvd vytvorit i v xdvdmulleteru...

• 5 weeks later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu