sk8ers Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 no asi si budu muset zas pujcit usb ramecek od znamyho a zkusit to snim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Mam takovy problem kdyz zapnu gta 4 tak tam naskoci jenom nejakej uvodni text a pak se sekle cela konzole nevite co stim?vypaloval jsem to prez ImgBurn 2,4x na dvd+r dl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mongrel Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Lama dotaz zacatecnika :). Lze nejak docilit aby fungovali NTSC (USA/JAP) hry ? U filmovych DVD lze region vcelku snadno z image odstranit, lze to i u her na xbox 360, nebo sem naivni ? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KacerCZ Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Koupim hry.. Nejlepe bych se s nekym domluvil kdo by prodal rovnou celou kolekci..Kontaktujte me na ICQ 247541165jinak mam zajem hlavne o psa 09, nhl 09 a jine hry pro vice hracu, nemusi byt sportovni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatriCzech Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Takze sem si poridil novou mechaniku na DL abych mohl zacit smazit .. ale mam problem sjejim pripojenim .. normalne do pc ji zapojim a ve spravce zarizeni ji najdu ale vlozim dvd s datama a zmizi a nic se nedeje .. omg .. nejsem zrovna nejak pres pocitace xD spis prez hrani takze bych byl rad kdyby ste mi nekdo mohl helpnout .. dik .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Jestli mas v PC vice mechanik tak jednu musis mit vzadu na mechnice nastavenou na jumperu na master a druhou jako slave . Pokud mas jen jednu , tak zkus ten jumper (je to takovy kolik vzadu co spojuje kontakty) s tamo vyhodit a tim padem bude zapojena jako single . Ale nevim jestli je to ten spravny problem . Jeste predtim bych vyzkousel jestli nejsou na strance vyrobce nejake ovladace k mechanice a nebo treba reinstal Win ci bootovaci live cd linuxu zkusit ...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drax25 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 zdravim.skousel jsem v\palit hru na xko a neuspel jsem.mam mechaniku ASUS DRW-2014L1T 1.02 (ATA) a tak jak jsem ji dostal tak ju mam a nic jsem sni nedelal.vypalival jsem v imgburn tak jak je to tady popsany.a udelalo to tohle zdravim.skousel jsem v\palit hru na xko a neuspel jsem.mam mechaniku ASUS DRW-2014L1T 1.02 (ATA) a tak jak jsem ji dostal tak ju mam a nic jsem sni nedelal.vypalival jsem v imgburn tak jak je to tady popsany.a napsalo me to tohle: close track failed! Device: [3:0:0] ASUS DRW-2014 L1T 1.02 (f) (ATA) reason:power calibration area error.palil jsem na Memorex DVD+r DL.muze mi nekdo rict co to znamena a co stim???dik moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 ImgBurn mě zlobil (zkazil DVD) taky, s podobnou sci-fi hláškou. Zkusila jsem proto CLoneCD a ejhle, ani jeden tácek na vyhození :) Čím to a proč to, nezkoumám, těch DL nemám tolik abych mohla laborovat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drax25 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 co pouzivas za placky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Verbatim a Philips Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 me nejdou jinynez philipsky palit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatriCzech Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Zdar .. hele stahnul sem hru a koncovka je 000 .. ? co to je ? .. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Zdar .. hele stahnul sem hru a koncovka je 000 .. ? co to je ? .. diky to je normalni koncovka hodně her mam stouhle koncovkou a jedou normalně a XDVDMulleter je taky veme TO PatriCzech::jj je to normalní iso takze to muzes normalně vypalovat PatriCzech::::::vypaluju jedině v ImgBurn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mullmuzler Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 používám ImgBurn a bez problémů, myslím že každý program má své mouchy, ale nemyslím že to bude programem, ale médiem, Philips nebo Verbatim, vždy se něco nepovede, takže používejte co vám vyhovuje..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatriCzech Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 To david7090 : Takze normalne jako ISO ? .. muzu pálit jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drax25 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 mnelo by to fungovat,ale taky je mozmos skusit prepsat koncovku,nekde jsem to cetl,ze to tak nekdo uz delal.myslim ze to je nekde tady na foru.skus se kouknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 To david7090 : Takze normalne jako ISO ? .. muzu pálit jo ? Ja píše Drax25 skus přepsat koncovku a nebo soubor s koncovkou .000 vypal v CloneCD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatriCzech Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Ja sem cetl ze to delaj pres Xbox Backup Creator .. prepsat to prej nejde .. tak nevim no .... ale diky http://www.xboxzone.sk/Forums/viewtopic/t=2680.html .. tady je na to téma To David7090 : V jakym programu vypalujes ? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Majitelum notebooku doporucuji si zakoupit externi vypalovacku ,.. ja si koupil přez alzu a uz mam 7 her zasebou bez problemu ,.. predtim se povedla kazda 3-ti :) Jeste je velka vyhoda ze vypalovacka nepotrebuje zadny ovladace ,proste zapojite a vypalujete :) Este hazim odkaz na mou vypalovacku- http://www.alza.cz/externi-vypalovacka-samsung-se-s224q-d97276.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 lidi. co mám napsat přesně do toho dvd souboru. tak nějak +- vím, ale to nestačí. nemohl by jste někdo nauploadovat soubor z nějaký hry někam??? PLS díky, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drax25 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 mate nekdo skusenosti s palirnou ASUS DRW-2014L1T???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 lidi. co mám napsat přesně do toho dvd souboru. tak nějak +- vím, ale to nestačí. nemohl by jste někdo nauploadovat soubor z nějaký hry někam??? PLS díky, Mas to v topiku pro zacatecniky :roll: 4.) pokud vám tam chybí soubor dvd tak si ho musíte vytvořit tak že vytvoříte TXT soubor a otevřete třeba v poznámkovém bloku... do něho vepište LayerBreak=1913760 hra.iso název hra je jen příklad místo něho vepiště název isa! pak třeba v total comander se musí přepsat koncovka z txt na dvd! http://console-forum.net/showthread.php?t=29340 Nebo muzes soubor .dvd vytvorit i v xdvdmulleteru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drax25 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 zdravim.tak jsem dnes palil a jak jsem dopalil tak jsem skousel a jelo to.pak jsem to vypnul a pochvilce jsem to skusil znovu a naskocilo me tam misto hry bila obrazovka snejakyma napisama nevite co to je???jo a kdyz jsem zmackun lib.tlacitko tak to tam hodilo ovladani jakobych tam mnel hudebni cd nebo film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 to se mi stalo asi 2x z mých 300 her a bylo to prostě špatně vypálený :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dna40747 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 K vypálenÍ her na dvou vrství dvd potřebuji speciálnÍ vypalovakču?? Nebo mi stačí ta co mám (mám 3 roky starou která byla součástí pc)vypaluje normáně dvd ale nevym jestli 2 vrstvé a na xbox360 dík za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts