pruzkaty Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 a zkoušel jsi jí dát do xboxu? Nezkousel, zatim ho nemam flashnuty, spis mi jde oto, jestli je to normalni, nebo je to spatne vypaleny. Vypalovalo se to ale asi 40 min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Cuz lidi - uz 2x se mi vypalily hry spatne a to CoD 3 a Pure - stazeno tady z Fora. Vypalovacku mam ASUS nedavno kupovanou ... mam to stahnout znova nebo se na to vy*rat ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 zaprvé piš slušně...za druhé...nevím co všichni děláte..nikdy jsem s vypalováním neměl sebemenší problém.......je ta verze odzkoušená nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 to Dante1986 - OK za to se omlouvam, a ten PURE je odzkousenej stahlej z CZshare a to CoD nevim nebude treba chyba ve vypalovacce ?? posledni hry co jsem palil nesli viz. to cod a pure. palim v IMGBurnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Zdarek predevcirem sem palil jednu hru na xko v clone cd a asi v pulce to prestalo vypalovat restartnul sem pc že to zkusim znovu a asi po minute vypalovani se stalo to samy palirna jenom vypalila začatečni stopu a už mam zmrvené 2 DVD předtím mi to jelo bez problemu. Clone cd sem mel ve zkušební době pač sem před měsicem instaloval nově windowsi a zapoměl sem opachovat. Tak se ptam jestli je to palirnou (LG GSA-4163B-upgrade A106) nebo spíš tím clone cd a bude lepší když použiji Img burn ? Nerad bych zkazil dalsi disk!:roll: EDIT: Clone cd mel 15 dní do vypšení zkuš doby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin112 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Zdarek predevcirem sem palil jednu hru na xko v clone cd a asi v pulce to prestalo vypalovat restartnul sem pc že to zkusim znovu a asi po minute vypalovani se stalo to samy palirna jenom vypalila začatečni stopu a už mam zmrvené 2 DVD předtím mi to jelo bez problemu. Clone cd sem mel ve zkušební době pač sem před měsicem instaloval nově windowsi a zapoměl sem opachovat. Tak se ptam jestli je to palirnou (LG GSA-4163B-upgrade A106) nebo spíš tím clone cd a bude lepší když použiji Img burn ?Nerad bych zkazil dalsi disk!:roll: EDIT: Clone cd mel 15 dní do vypšení zkuš doby MAM stejnou palirnu jak ty a palim v dvd decrypteru pohodicka vse jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 20, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Zdarek predevcirem sem palil jednu hru na xko v clone cd a asi v pulce to prestalo vypalovat restartnul sem pc že to zkusim znovu a asi po minute vypalovani se stalo to samy palirna jenom vypalila začatečni stopu a už mam zmrvené 2 DVD předtím mi to jelo bez problemu. Clone cd sem mel ve zkušební době pač sem před měsicem instaloval nově windowsi a zapoměl sem opachovat. Tak se ptam jestli je to palirnou (LG GSA-4163B-upgrade A106) nebo spíš tím clone cd a bude lepší když použiji Img burn ?Nerad bych zkazil dalsi disk!:roll: EDIT: Clone cd mel 15 dní do vypšení zkuš doby Spis ti odchazi palirna , mel sem tak tenhle typ kdysi , je to docela stary model ... Taky se mi pokazila , ale zase v tom ze nechtel vyjizdet suplik :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 tak dneska sem palil a vse v pohode tak to bylo asi clonem :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Hry maji pres 4,7GB, takze se musi palit na 9GB DVD? Cetl jsem taky neco o dvouvrstve vypalovacce. Sry za lama dotaz!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kanalizator Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Pokud mohu take prispet....navod na vypalovani mam take sepsany zde: http://kanalizator.cz/konzole-xbox360#vypalovani Treba tam nekdo najde i neco co zde na foru neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Ja pri vypalovani v imgburn zkazil asi 3 DVD ted pomoci clonecd jsem nezkazil ani jedno.....Nevite cim to je, ze mi uz ty novejsi hry vzdy hodily chybu v imgburn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kanalizator Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Ja pri vypalovani v imgburn zkazil asi 3 DVD ted pomoci clonecd jsem nezkazil ani jedno.....Nevite cim to je, ze mi uz ty novejsi hry vzdy hodily chybu v imgburn? ImgBurn je nachylnej na Nero aplikace spustene v pozadi. nemas nahodou nero ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 ImgBurn je nachylnej na Nero aplikace spustene v pozadi. nemas nahodou nero ? :) Mam jak nero, tak clonecd.......ale je divne, ze jsem to mel i predtim a vysmahnul jsme asi 5DVD v pohode, ale pak prisla nove hry NHL09,NBA2K9,SHAUN WHITE SNOWBOARDING a proste to hodilo chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 To ja zas opačně v img burn sem pali ted 4 dny po vydani mirrors edge a v poho ale na clonu sem skazil 2 DVD:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kanalizator Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Napada me par moznosti...netusim jak moc jsou pravdepodobne: - mechanika ma problem...muze to byt zpusobeno zdrojem (nestabilita vykonu), data radicem nebo starim. - update od MS.....nebylo by to poprve co MS vydal update ktery meni chovani WinAPI a zapomnel se o tom zminit :) - nebo samotne API, kdy ruzne vypalovaci programi nepracuji s API 100% identickym zpusobem. Bohuzel z toho nevypliva zadne super reseni, takze zbyva jen zkouset a doufat ze tentokrat to vyjde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Nebo zkusit palit dvd decrypteru ja osobně sem to nezkoušel ale někteří ho upřednostnuji pred clonem a imgburnem ale zas nvm jakej je v tech programech rozdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Napada me par moznosti...netusim jak moc jsou pravdepodobne:- mechanika ma problem...muze to byt zpusobeno zdrojem (nestabilita vykonu), data radicem nebo starim. - update od MS.....nebylo by to poprve co MS vydal update ktery meni chovani WinAPI a zapomnel se o tom zminit :) - nebo samotne API, kdy ruzne vypalovaci programi nepracuji s API 100% identickym zpusobem. Bohuzel z toho nevypliva zadne super reseni, takze zbyva jen zkouset a doufat ze tentokrat to vyjde :) Mechanikou to opravdu neni, mam uplne fungl novou LG dual. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Pujdou mně tyto DVD DL+ vypalovat pres tuto mechaniku: hl-dt-st dvdram gsa-4163b, je to LG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Jo pujdou ja ji mam a zatim sem zkazil asi 2 dvd alemoji chybou takže bez problemu jenom si ji musis upgradovat na patch A106 pak ti pojede bez problemu (http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/lge/firmware/gsa-4163b/GSA4163A106.exe) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrAySr Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Cawes all, mam stejny dvd jako toto ale na zacatku mam misto 2.4x, 8x. Pujde mi to taky normalne vypalit kdyz tam mam 8x ? Jeste sem se chtel zeptat na jednu docela pro me dulezitou otazku. Stahl sem battlefield : Bad company, ale DVD soubor ma 34bajtu a iso soubor ma 7.87GB. Jakej soubor mam prez CloneCD vypalit ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrAySr Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Omlouvam se za ten topic ale pls porad mi. mam to teda stali a mam .iso a .dvd, ten .dvd ma jen 34bajtu a .iso ma 7.87gb porad mi nak nesedi ze bych mel vypalit ten .dvd ? v tvim navodu pises jen ze to mam vypalit ale nepises kterej. pls odpovez potrebuju to nutne vedet :cry::cry::cry: Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 nech vypalovat dvd file on si ten program v kterym vypalujes pomoci toho dvd file najde cestu k iso takze neboj pokud mas spravne dvd file tak se ti to vypali uplne bez problemu..jinak vypaluju rychlosti 1 nejlepe na werbatimky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Zdarec,tak sem zkusil vypalit moji prvni hru a samozrejme bez uspechu:)je to silent hill soubor iso,musel sem k nemu vytvorit soubor dvd,palil sem to pres imgburn rychlosti 2,4 na dvd+DL EMTEC a nic xbox vubec nic nenapise jenom close disc tak nevim:cry:jo a vypalovacku mam LG GSA H42N s novym firmwarem:roll:tak nevim co delam spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CUs Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 pls pomôžte mi niekto sťiahol som si FIFU 09 a neviem ako to mám rozbaliť mám tam 68 partov vo winrare a 1 súbor SFV.Keď to celé rozbalím,tak .dvd mi normálne vytvorí ale .iso mi síce vytvorí,ale je to vo winrare a nie ako image súbor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 WinRAR si pouze asociuje i ISO soubory, pokud mu to nezmenis, neni to uz dal zabaleny. Postupuj dal podle navodu zde uvedenych..to znamena ImgBurn nebo CLoneCD, vybrat soubor .dvd a vse uz pujde jak po masle .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts