Bug.S Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 jakej návod stáhneš rozbalíšbudeš mít soubor xxx.iso a xxx.dvd otevřeš program imgburn, vybereš soubor xxx.dvd a vypálíš nic složitého :) Prosím tě ještě jedna maličkost... Stáhnul jsem si hry z torrentů ale když je rozbalím tak je tam jenom xxx.ISO jak mám udělat to xxx.DVD. Někde jsem to tady viděl ale už to nemůžu najít :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 otevři si poznámkový blok a na dva řádky napiš tohle LayerBreak=1913760 xxx.iso místo toho xxx dáš přesný název toho isa, pak uložíš a při ukládání to neuložíš jako .txt, ale jako .dvd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Mam problem vypalil jsem si UFC 2009 Undisputed normalne pres IMG Burn 2,4 speed na DVD+R DL dal jsem xxx.dvd soubor vypalilo jse to uplne v poho zadne hlasky atd. dal jsem to do Xboxu 360 a napsalo to Open Tray co stim ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 jiné ti jdou? pravděpodobně vadné dvd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Toto je moje 1. hra kterou palim jinak RE 5 jsem palil u kamose a to jde v poho tak nvm mno :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apofis1236 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 muzu mit dotaz jak poznam jakou verzi flashe mam v xbox360 a jestli nevite od kdy je 1.6 xtreme a pak jeste jestli nemate nekdo problem s hrou Virtua tenis 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 problém s hrou ne.....joj tak si snad od někoho kupoval , tak ti řekl co tam máš za fw, pokud je to nová konzole tak už bys tam měl mít nový fw nebo alespoň 1.51, pokud starší bude tam 1.4 resp 1.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apofis1236 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 no kupoval jsem ho nekdy na podzim od jednoho odsut a pry tam byl flash od kanalizatora. Vse funguje super az ted jsem si stahl tu hru a nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 v tom případě jsi ji nepatchnul :) tak to bude tím pokud z listopadu tak to je určo ještě 1.4 bych řekl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apofis1236 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 rekl bych ze ječste drive nez listopad. Takze me asi ceka navsteva kanalizatora co? nebo to jde uz doma. To asi tezko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Nebo muzes hry patchovat , viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=51466 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apofis1236 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Tak to slysim poprve urcite to zkusim a dam vedet. Dekuji jeste se jen zeptam kdyz uz sem to vypalil jak to ted dostanu z5 na HDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Treba pres nero, alcohol120% a nebo clone cd... Doporucuju jeste procist treba topik pro zacatecniky... A pouzivej tlacitko edit , priste karta ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 K bodu 2 měl jsme stejný problém, musíš updatovat dashboard stáhni update 7371 viz: http://console-forum.net/showthread.php?t=51466&page=4 pak si na cd vypal složku: $SystemUpdate vlož do X360 a vypni zapni konzlou, měl ny jsi mít zapnutou fci autorun, pak se ti nabídne instalace update dashobardu, až se ti to nainstaluje tak by ti ta hra měla jet, tím opathovaním se ti totož ten update smaže a x360 ho nemůže najít proto píše disk nečitelný, musíš ho tedy naistalovat separátně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apofis1236 Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 tak uz vse slape. stacilo to projet tim programkem. dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Landa007 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Prosim o radu stahl sem si Prototype a dal zkontrolovat pres abgx360 a vyhodilo to toto: Co to je za chybu? Diky moc za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajzcz Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Vypalil jsem prototype mam fw 1.4 opatchoval jsem ho a vypalil bzne jak normalne 2 x na verbatim dvd+r v imgburn vypalil jsemto 2x jednou to dela jak kdyz tam dvd neni a po druhe nqbehne obrazovka dole napis prototype a pak unreadable disk a nevim v cem je chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daveman Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 zdarec lidi,doufam,ze mi nekdo pomuzete.Nevim co delam spatne,ale at palim v decrypteru nebo img burn,v polovine se mi to sekne a vypise mi to tuto chybu:E 15:46:25 Failed to Write Sectors 1914528 - 1914559 - Reason: Invalid Address For Write Ale zajimave je to ze uz jsem si 2 hry v pohode vypalil,jednu v img burn a druhou v decrypteru,ale od te doby nic.Palim na verbatim a vse testuju v abgx a test je v pohode,tak nevim kde je problem.Prosim o radu,uz jsem si znicil 5dvd Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkeiko Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Mám rovnaký problém ako daveman, takisto mi to pri napalovani sekne a nič sa nedeje a v logu mi vyhodi tu chybu... skušal som to cez imgburn,clonecd,dvd decrypter aj v xbox backup creator... 5 dvd už je v keli... prosím niekto mi pomôže? media použivam philips a napalovačka pioneer dvd-rw dvr-k17rs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Spatna palirna bych rekl , zkuste jinou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 neni mozne ze je chyba v .dvd souboru ? protoze ta urcuje jak se bude palit na druhou vrstvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkeiko Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 hm zla palirna, nvm, doteraz nebol žiadny problem... notas ma už rok a pol no zatial každe dvd mi v pohode napalila... je sice pravda, že dvojvrstvove skušam prvykrat... čo sa tyka toho .dvd suboru, v ňom mi píše čo ma, teda: LayerBreak=1913760 fifa09.iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Tak si vytvor novej podle navodu pro zacatecniky , nebo si nastav program abgx360 tak ze ti .dvd soubor zkontroluje sam . Navod je tu taky : http://console-forum.net/showthread.php?t=57624 Pokud je to v pohode muze byt problem i v mediu . zkus jine... 4.) pokud vám tam chybí soubor dvd tak si ho musíte vytvořit tak že vytvoříte TXT soubor a otevřete třeba v poznámkovém bloku... do něho vepište LayerBreak=1913760 hra.iso Hra i iso musi byt v jedne slozce spolu a musi mit stejny nazev... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkeiko Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 nj, pomohla vymena media... verbatin ide v pohode... škoda, že som to nevedel včera a kupil zbytočne 10x philips:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 zdravim, mam problem na svem notasu s palenim na dvd verbatim, na notasu jinym to slape,,,,komp mi hazi tuhle chybu, nevi nekdo cim to je? thx pls ma nekdo nejaky navrh reseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts