Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Pomocí téhle aplikace si udělej version.txt verze 5.00

pak dje v recovery menu v configurations -> Use version.txt ...... a dej Enabled.

Restartuj PSP a budeš mít fake 5.00. Stahni si update na 5.03 a updatuj, až t bude, stahni 5.50 a aktualizuj taky. Hotovo! :)

S kámošem jsme to zkoušeli na PSP 3004 03G a fungovalo to bez bricku. Zkoušeli jsme ale pak nahodit 5.50 GEN-D2 a nespustilo se to. S prometheem nevim :)

Odesláno

bindiz582: Jestli si chceš 100% bricknout PSP, tak směle pokračuj podle "dobré rady" kouzelnika3. Na tomto PSP (data code 9B) downgrade na fw 5.50 nejde a už tuplem tam nejde dát 5.50 Prome-4(to by byl jasný brick). A vůbec, proč by jsi tam chctěl dát (čistě teoreticky, v žádným případě si ho tam nedávej, jen by mě zajímalo, co tě k tomu vedlo) 5.50 Prome-4 (kde musíš nejnovější hry patchovat, aby šly), když koukám že máš 6.20 PRO B6, který je pro neflashnutelná PSP nejlepší volbou, jdou na něm všechny i nový hry, PSX hry, pluginů už je taky dost a je nastálo?

Kouzelnik3: Když o tom nic nevíš, tak tady neraď a radši si přečti v Tutoriálech PSP Pro začátečníky (kde je mimochodem napsáno, že plně flashnout - to jest dát tam 5.50 Prome-4 jdou PSP s data codem do 8B. Zkoušet to dávat na 8C a výše = brick)

Odesláno
bindiz582: Jestli si chceš 100% bricknout PSP, tak směle pokračuj podle "dobré rady" kouzelnika3. Na tomto PSP (data code 9B) downgrade na fw 5.50 nejde a už tuplem tam nejde dát 5.50 Prome-4(to by byl jasný brick). A vůbec, proč by jsi tam chctěl dát (čistě teoreticky, v žádným případě si ho tam nedávej, jen by mě zajímalo, co tě k tomu vedlo) 5.50 Prome-4 (kde musíš nejnovější hry patchovat, aby šly), když koukám že máš 6.20 PRO B6, který je pro neflashnutelná PSP nejlepší volbou, jdou na něm všechny i nový hry, PSX hry, pluginů už je taky dost a je nastálo?

Kouzelnik3: Když o tom nic nevíš, tak tady neraď a radši si přečti v Tutoriálech PSP Pro začátečníky (kde je mimochodem napsáno, že plně flashnout - to jest dát tam 5.50 Prome-4 jdou PSP s data codem do 8B. Zkoušet to dávat na 8C a výše = brick)

chtel jsem ho nahodit jelikoz sem na nej videl mnohem vic schemat nez na 6.20 a i vice pluginu

Odesláno

Pardon, nepřečetl jsem si, jaký má datacode. Ten návod u mě jde, zkoušeli jsme to s kámošem na PSP 3004 brite, sice teda 03g deska, ale jaký datacode nevim, ale šlo to, ověřenýho nic nedávám. A že o tom nic nevim bych neříkal. Tutoriál nepotřebuju, vidim na každym rohu skoro, co flashnout a downgradnout a jak jde nebo nejde. FxR, uklidni se prosim tě. O tvoje taky nikdo nestojí. Řekl bych, že o tom něco vím, jen je moje chyba, že jsem si nepřečetl, co má za datacode, no. Už jsem ticho.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu