YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 pri registraci nedavej region czech republic a kdyz ti to samo hodi cze tak zmenti region v system settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 (upraveno) Nazdar dětska, tak zejtra mám Wii U doma. Fakt nevim proč jsem to kupoval když na to je asi cca 5 her, ale prostě jsem si nemohl pomoct :-). Hele nevíte vo nějakým dobrým netovým bazaru na hry ? Bych si chtěl koupit NSMBWU. Jiný než hry od Nintenda asi nemá cenu kupovat, nebo co myslíte to ZombiiU ? Poslední dotaz (asi na Hexíka) jestli už na Wii U je nějakej chip nebo budu muset kupovat furt origoše po bazarech ? Poslední dotaz, co zahraničí, nedaj se WiiU hry koupit někde venku levně ? Jo a jak je to s regionama, jsou u WiiU regiony ? Upraveno Březen 21, 2013 uživatelem SuiVanOrton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Ahoj SUI!!!! Chlape jak zijes? :) Od dob UO jsem te snad nevidel :) Takze cip / soft zatim neni... je sice uprava pro hrani starych Wii her z HDD ale WiiU tituly si z HDD zatim nezahrajeme :) (navic klasika placky jsou lisovane nejakym "sofistikovanym" zpusobem)... hry se daji v obchodech sehnat v akci za 600kc... a prakticky vetsina her pri brouzdani po obchodech se da najit za 800kc... V zahranici ty hry levneji nevychazeji... vsude je to +- stejne... obcas se podivej do sekce PRODAM... ted tu byl Batman a Assasin za 600...(mozna jeste porad je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 No jo to jsem myslel. Tak holt budem kupovat za full price. Můžem když tak něco vyměnovat půjčovat a tak. Jsem koukal na Mall.cz, maj tam akci Darksiders II za 600, Sport Connection taky 600 nebo Sonic All Stars Racing taktéž za 600. Škoda že mě z toho nic moc nebere, možná ten Sport Connection - jenom bůhví jaký to je. Třeba ten sport co byl u Wiička ten mě docela bavil dost. No ale priorita je Mario ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Urcite s tebou rad neco i vymenim/pujcim... ale problem je ze zatim nic moc zajimaveho nevyslo... tedy aspon pro me ne :) Sport u puvodniho Wii byl super :) hodne jednoduchy ale taky hodne zabavny :) K wiiUcku (black) je Nintendo Land... je tam par zabavnych hricek... a treba takovy metroid ve dvou a vice hracich je super... :) Jestli mas srdcovku maria :) tak az vyjde vyzkousej Raymana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Reknete mi prosim, ovlada se ten sonic racing normalne tim starym volantem s wii-ovladacem? jde to? Deti by asi nezvlady nic jineho a wiiu controller bych jim do ruky asi nedaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Hexík: hele Raymana jsem si zakázal, mám ho na Wii, mám ho na tabletu koupenýho, mám ho na PC koupenýho (tenhle vikend byl za 5 euro), no to by už byla čtvrtá platforma s Raymanem. Ale uznávám, tahle hra se jim povedla! Se divim že Nintendo nevydalo nějakýho Super Maria Galaxy pro WiiU - jejich hry vždycky táhli prodeje. No zkusím někde sehnat to New Super Mario Bros WiiU, je to hezčí než na Wii nevíte ? Jinak já kupuju sice black verzi, ale je to od jednoho maníka a chybí tam právě ta hra Nintendo Land, takže budu úplně bez her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Myslim ze tim Nintendo Landem jsi se docela ochudil... sice to neni buuuuh viiii jaka zabava ale nektere hry se povedly... spis mi to prijde jako demo toho jak lze vyuzit potencial noveho ovladace :) V jedne hre kreslis na tablet V druhe ho naklanis V treti ovladas dva pandulaky najednou pomoci analogu Ve ctvrte se ovladacem rozhlizis a strilis V pate ho pouzivas jako vrhaci nastroj na hvezdice V seste......... atd atd Raymana si stahni aspon jako demo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Zdravím SUI a Hexere,mám na vás dotaz,píšete tady,že na wii je sport výbornej,tak se chci zeptat,jaký přesně sport na wii myslíte? Těch sportů na wíčku je spousta:roll: Mám na wíčku hodně sportů,ale třeba ten co tak chválíte nemusím mít! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 no tak asi sports a sports resort, ne? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 No já myslel Wii Sports Resort, já vím že řeknete že je to blbina ale mě to prostě bavilo. Třeba ping-pong ten jsem hrál furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 To jasny, absolutni klasika. Jsem zvedavej, jestli na WiiU chystaji HD remake s lepsi grafikou. No asi by byli blazni, kdyby to tak nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Grymaz: Ahoooj :) myslime se Suim ten klasicky co je pribaleny k wiicku :) jak je tam Box...Baseball...Tennis...Golf...Bowling... Jednoducha grafika... jednoducha hratelnost ale skvela zabava :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 pri registraci nedavej region czech republic a kdyz ti to samo hodi cze tak zmenti region v system settings Tohle mi nefunguje, když to změnim tak mi to nepustí na mojí postavu že se neschoduje s regionem který jsem zadal při registraci ID nintenda. Tak fakt nevim, ti japonci to jsou ♥♥♥♥♥i. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 (upraveno) Něco tak pomalýho jsem fakt neviděl, cokoliv vyberu tak do dalšího menu je to cca 15 až 20 sekund čekání, nechápu. Update 1: Tak jsem to všechno smazal komplet a začal jsem znova. Od tedka jsem hrdý brit. A jdu si něco stáhnout. btw. už mi docházejí přezdívky, fakt. Update 2: Hexi, s tím Raymanem Legends to jsi neměl radit, tohle si musím koupit at to stojí co to stojí, fakt úžasný. To ovládání že používáš ten tablet a zároven ale čumíš na obrazovku to je prostě úžasný. A ten Caste Rock - prostě BOŽÍ ! To je umělecký dílo fakt. Upraveno Březen 25, 2013 uživatelem SuiVanOrton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Mel jsi si to tady precist pozpatku :) ja jsem na tu pomalost nadaval jak spacek :) Update 1: Ja si na tohle zalozil novy profil s nazvem DOWNLOAD...jen proto abych si mohl stahnout dema... souhlasim ze japonci jsou v tomhe...cenzura cenzura cenzura :) Update 2: Castle Rock je fakt BOŽÍ :) Jsem si to dal několikrát po sobě a pak jsem dal ovladač někomu jinému jen abych se mohl podívat co všechno jsem v te rychlosti prehlidnul :D Rayman byl super i na puvodnim wiicku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Jak poznám na kolik je nabitej ten ovladač ? Myslíte že je špatný to každý den dát do toho nabíjecího docku ? Někde jsem četl že Rayman Legends bude uvedenej nakonec až v říjnu i když už je dávno hotovej. Hmmm ... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 ja myslim, ze to vubec nevadi, naopak.. Rayman saje, resp to jeho odlozeni, to mas absolutni pravdu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 v tom ovladaci je strasne mala baterka... ja ho mam v nabijeni skoro porad... jinak stav baterky pri zapnutem wii zjistis kdyz zmackes domecek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 Jsem četl že WiiU přišlo o exkluzivitu na Rayman Legends, to myslím neudělalo Nintendo dobře. Tahle hra myslím přesně zapadá do toho spektra her co mají fanouškové nintenda rádi a mohla to být super pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 Hlavne meli se startem wiiU mit pripravene nejake hry... :) bohuzel vsadili jen na cca 3-4 tituly...nevim jestli cekali ze to lidem bude stacit nebo co si tam kdo myslel... ZombiU (zatim jsem nehral) Asassin (hral jsem na PC a je to nejhorsi dil z cele serie) Just dance (klasika kde se neda nic zkazit...a invence je malo) Rabbids :) A co dal???? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Tak mam to NintendoLand a SMBWiiU. Ten NintendoLand to jsou docela blbinky, ale nehrál jsem ty pro víc lidí. Je možné to hrát online s nějakýma cizíma lidma nebo třeba když se domluvíme my nebo k tomu je prrostě potřeba další 4 lidi doma ? SMBWiiU mi připadá hodně podobný co se týče Wii verze. Jinak ten ovladač je fakt povedenej, asi to dělali na moje ruce ale mě padne jako ulitej. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Podle me ho nintendo vyrabi presne podle rukou budouciho majitele :D NintendoLand ma pro vice hracu skvely Metroid...pak takove to sbirani ovoce...duchy...a trosku slabsi ale taky dobre je hra na honenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Těšíte se někdo? https://www.youtube.com/watch?v=X_fyX6SC_Wc Pro mně osobně důvod, rozkopnout dveře nejbližšího obchodu a WiiU si s blaženým výrazem donést domů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Já osobně tyhle hry nemám moc rád, na mě jsou moc těžký, já potřebuju nějaký abych se nezaseknul na první obrazovce :D. To já určitě koupim toho Raymana Legends a pak bych rád nějakou deskovou hru třeba Monopoly, na Wiičku jsem je docela pařil dost. NO a hlavně doufám že Nintendo přijde se Super Mario Galaxy pro WiiU a že to nebude jenom nějaká předělávka ale že to bude třetí díl využívající Wii U. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.