Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Wii U


Kapr

Recommended Posts

Tak je tady nova hracka od Nintenda....a hned prvni otazka co me napada je(pokud jste koukali na E3 konferenci) ze se tam mluvilo jen o ovladaci na Wii U...ALE jak se jedna sikovna osoba zeptala.....co je to za krabici tam v pozadi? Je ta krabice prave Wii U...protoze jak uz vite(nebo se ted dozvite) Wii U je schopne prehrat tituly jako BF3 a Metro Last Light....

tak jak to nakonec bude?zatim se jen mluvilo jen o ovladaci....a sam reditel rikal ze TO VZADU je jen krabice ktera ma v sobe CPU GPU atd....ale tohle je prave zajimave..co je to za CPU a GPU a bude to konkurence pro X360 a PS3?nebo to bude jeste vykonejsi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 321
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ředitel Nintenda, Satoru Iwata, novinářům opět o trochu přiblížil chystané Wii U.

To by prý mělo disponovat softwarem pro rozpoznání obličejů, který bude údajně obzvlášť užitečný kupříkladu u WiiFit, u něhož budete moci nový ovladač používat i ve spolupráci s Balance Boardem.

"Určitě by nebylo špatné, kdyby hráčům postačilo, aby si stoupnuli na Balance Board, Wii U si podrželi tak, aby vidělo na obličej a to bylo vše," uvedl Iwata.

Zároveň ovšem dodal, že je velice nepravděpodobné, že by se cena konzole pohybovala kolem 250 dolarů. Serveru Nikkei pak rovnou přiznal, že to asi bude víc.

--------------------------------------------------------

Ačkoliv Wii U slibuje podporu klasickcých Wii her, ke staré konzoli jeho ovladač podle všeho nepřipojíte a nebude se proto ani prodávat samostatně.

S vydáním konzole, a podle všeho i ovladače, se počítá na příští rok a to jen v bundlu. Samostatně si Wii U controller nekoupíte.

Serveru CVG to potvrdil přímo zástupce společnosti Nintendo, avšak odmítl prozradit cokoliv bližšího.

A abychom nezapomněli, Nintendu posílám na dálku jednu pořádnou facku za chaos, který způsobilo, neboť pomalu nikdo neví jak to s konzolí vlastně je, co s ovladačem, a proč byl místo konzole představen zrovna controller, který stejně dřív, než herní platforma nevyjde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

všichni nebo spíš většina lidí je ve zmjatkách a myslí si že Nintendo oznámilo ovladačku která se menuje Wii U. Což ale není pravda, protože takhle se menuje celý nový system a jakékoliv HW nároky Nintendo podrobněji neprozradí (dle mého) až do příští E3.

Na Wii U je zpětna kompabilita docalá důležitá, protože ušetří hodně peněz. Kdyby nintendo vůbec nepodporovalo ovladačky a balance board a spousty dalších věcí a muselio by jsme to všeckou nakoupit od znova... tak to by šlo opravdu o nevýhodnou konzoli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To protoze ta konference byla cela zmatena a hrozne nudna, uzil jsem si zacatky se zeldou a pak jsem to cely prozival..... taky jsem se domnival ze Wii U je jen rozsireny ovladac, ale kdyz jsem videl co vse na to ma vyjit za hry, zacalo mi vrtat hlavou, jestli ten ovladac dokaze nejak naboostovat vykon, pak z toho vylezlo ze to je vazne cela konzole a nintendo to jen pohnojilo (protoze hlavnim tahakem je pry ovladac)....ale zmaten jsem nebyl sam, temer vsechny media to zmatlo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidis a na akcie jsem se zapomel podivat... ono to bylo tak tajemne ze to vlastne nic neprozradilo :D navic ten koncept "ovladace" mi prisel jako nejaky mix mezi PSP a iPADem a ... a....a... sledoval jsem to zive a prvni co me zaujalo byla rozmazana krabicka vzadu pod TV na propagacnich fotkach... zkosene hrany... trosku pripominala XBOX a ja uz zacinal slintat a ocekavat az reknou TOTO JE CAFEEEEE... a banan :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ale pokud tam pojede tendle engim tak to musi mit teda brutalni vykon tady video o jakej se jedna

http://www.youtube.com/watch?v=n3XeCHywNYM

Redaktorům Develop přímo na E3 údajně řekl, že spojení Wii U a Unreal Tech není úplně nelogické, odmítl však sdělit cokoliv bližšího.

Už minulý měsíc se přitom Rein nechal slyšet, že jakmile Nintendo vydá konzoli, která si s jejich technologiemi poradí, nebudou prý váhat.

Včera pak údajně někde prohodil, že "přestali váhat". Inu, i když o Wii U pořád v podstatě nic nevíme (díky Nintendo, vážně dobrá práce), začíná to vypadat čím dál tím zajímavěji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ruze mezi trnim :)

Taky jsem to o unrealu nekde videl a celkem me to potesilo....byla by to slusna zbran pro Nintendo....jestli presne jeste nevedi co tam bude za HW (coz mi prijde jako blbost), tak bvych se po slovach Reina snazil navazat s Unrealem nejakou spolupraci, protoze tohle by mohla byt paka na HC hrace, ale popravde si neumim predstavit hrat na tom tabletu "normalni" hry...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to zamotané vůbec nebylo protože já jsem věděl že nintendo oznámí celou konzoli akorát ještě o ní mluvit nechce chce mluvit jen o vlastnostech ovladače. A specifické udaje prozradí až do příštího roku. Zpětná kompabilita na tom dělá to skvělé ja bych si chtěl ještě někdy koupit Wii Fit. Nemusím zbyteně utrácet peníze za další nové ovladačky. Protože jsou lidi, kteří si nintendo koupí teprve v tomto roce a budou potm chtít novou Wii U konzoli. A kdyby tam ta zpětná komabilita nebyla. Taky za všechny ty ovladače a příslušenství by utratily zbytečné peníze. Aspoň díki tomu jak se ted Wii slevňuje nemělo být Wii U drahé, ale bohužel. Já bych počítal tak 8 000. Tolik stálo Wii u nás ze začátku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 6 months later...

No zatim se to samozrejme presne nevi, mel by to byt rok 2012, onkretne jeho druha pulka, takze pravdepodobne podzim az vanoce, stejne jako Wii, verim spis v podzim aby pak na vanoce uspokojili poptavku, vim ze s Wii s tim u nas byl docela problem......ikdyz po vsech tech technicky potizich ktere udajne maji, buh vi jak to dopadne.....nahodou asi nikdo nejede na lednovy CES v LV, co? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

btw. Trochu si říkám, proč prakticky na Wii už nic moc dobrého kromě Last Story a Pandoras Tower (na které jsem fakt horny) nevyjde ... Je vidět, že se Nintendo zaměřuje na 3DS a nové WiiU ... škoda, že nevyjde třeba pro Wii nový Resi, nebo Mario Kart - kdyby je předělali z 3DS, byla by to bomba a hráčské publikum by bylo spokojené a Wii by nestagnovalo ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nintendo vydelalo na tom ze lidi chtej vse co je nove.vecina lido si koupila wii za mesic dva zistila ze je tam malo supee her a co ted s wii vratit nejde ze.v kramu si ho skusi tam je to super ale pak to po case omrzi nebo bavy dale.jenom aby lidi nakonec na wiiu jse nedivali jako na wii a us si stejnej "kram"nekoupi.tohle cituji lidi ktere v praci obsluzim.:))

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu