SuiVanOrton Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Koukám že i u Nintenda si všimli té super rychlosti ... snad to bude nejenom při přechodu ze hry do menu. http://www.ign.com/articles/2013/03/27/faster-load-times-coming-to-wii-u-this-april Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Nemenite nekdo neco ? Nebo neprodavate? Mam na vymenu jen nintendo land Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Mno tak zrovna to vypinani ze hry me "tlaci" ze vseho nejmin... nepamatuju si ze bych to nekdy takhle vypl...vzdycky rovnou :) POWER OFF Celkove at mi nerikaji ze nedokazou udelat rychly pruchod tema menu co jsou v systemu... pane boze vzdyt to ma vykonu na rozdavani a menu je spomalene jak........ a to v nem je prd k nastaveni... vzdyt i telefony s androidem maji mnohem vice nastaveni a serepeticek a nahrava se tam snad neco??? YaKuZa: Taky zatim susim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Hexer: je to úplně nepochopitelný na co se tam čeká, vždyt to musí být načtený za sekundu. Schválně jsem koukal ten přechod ze hry do wiiu-menu že předtím byl 26 s a tedka bude 8 s, furt šílený. Ale souhlas že zrovna o tenhle přechod moc nejde. Yakuza: já mám NintendoLand a Super Mario Bros U, ale to zrovna hraju a myslím že ještě nějaký ten čas hrát budu. Btw: dá se něco koupit na tom eshopu, jsou tam nějaký plný hry ? A pokud ano kupovali jste něco, dá se pay-palem nebo kartou visa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 (upraveno) Tak jsem zkoušel demo Monster Hunter 3 Ultimate, je to nádherný, ale i na začátečníka jsem měl problémy dostat bojovýho králíčka. Na mě strašně těžká hra a když se mi 5x nepodaří vůbec nic tak ztrácím nervy. Tzn. nic pro mě. Taky jsem zkoušel koupit hru Punch Out (virtual console) a jde to normálně přes visa kartu, akorád zase další heslo no. Hra nic moc, ale těch 9 korun mě nezabije na zkoušku :-) LoveFilm a Netflix se půlhodiny stahovali, pak půlhodiny instalovali a spouštěli aby mi pak oznámili že to není pro moji zemi. To jsem z toho blázen jako hrdý brit jsem se skoro rozčílil :) Upraveno Březen 29, 2013 uživatelem SuiVanOrton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 To vis :) oni si ty IP hlidaji :) jedine pripojit wii pres nejakou proxinu... Ja si prave objednal Rabbids Land :) tak jsem zvedavy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Hele Hexi, jak to máš s tím snímačem od Wii a WiiU, já jsem ten od WiiU nalepil na ten od Wii a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 jsem si udelal radost dneska :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Yakuza... tak povidej prvni dojmy :) Sui... ja zatim nemam vyreseny ani od WiiU... problem je ze promitam na platno...wiicko je pod sedackou...kabely tahane ve zdi k projektoru na strope...a opet kabel k senzorbaru je KRATKY!!! Zacinam premyslet ze ho rozeberu a udelam mu vlastni napajeni... Pro predstavu obyvak ma na sirku cca 4m... a ten kabel od senzorbaru tipuju 5m... mozna zkusim wiicko presunout a pak v listach od plovoucky vest kabel od senzor baru...mno jeste uvidime :D docela by se mi libilo vyrezat do police (za platnem jsou police...kdyz se vysune ze stropu tak police zakryje krom posledni) diru a do ni vsunout senzorbar...tak aby se ztratil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Yakuza se tu tedka měsíc neukáže :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Duben 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2013 Dneska psali na facebooku že by měl fungovat ode dneška eshop i pro Česko. No na to jim tedka už tentononc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Tak narez jak cip dost me to bavi skvela grafika .. Fakt se mi to libi a je to ♥♥♥♥♥ dlouhe! Uz mam asi 4 hodiny odehranych a mam zatim jen 12% je to faaakt dlouhy ale mozna bude jen pribeh treba 30% a zbytek mini hry atd.. Nevim uvidime.. Ale vim jedno po dohrani budu posilat dal tak muzete uz nabizet do PM nebo bych prodal.. Je to limitka s panackem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 U lego her byva casto 25% story a zbytek minihry atp. (hledani nejakych predmetu atp.) Tak ja bych tady navrhl udelat "krouzek" vymenovacu her :) co treba kdybych udelal tabulku kde bychom zapsali hry ktere jsme ochotni pujcit a zaroven hodnoceni pujcitele :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 neco takoveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 To by slo ale misto pujcovani bych jen vymenoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Duben 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2013 (upraveno) Nabízím na výměnu ZombiU, za cokoliv. Mám ještě Super Mario Bros U - ale to hraju a zatím si to nechám. Měl jsem Nintendoland - a to mě nějak nechytlo protože to chce především víc lidí a u nás když se sejdou známí tak se hrajou stejně karty nebo Blokus :-) Takže jsem to vyměnil za ten ZombiU a to nevím co jsem od toho čekal když mě tyhle hry vůbec neba .-). Hexi: taky bychom mohli udělat seznam lidí, se kterýma jsme třeba něco vyměnili a jak to dopadlo, já jsem to ZombiU vyměnil s nějakým Vladimírem Burešem z Vyškova - našel jsem ho na gamebazaru, a úplně super bezrpoblémů 100% člověk. UPDATE: ZombiU jsem už vyměnil, takže momentálně nemám na výměnu nic. Upraveno Duben 15, 2013 uživatelem SuiVanOrton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Duben 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2013 Tak jsem si včera koupil za 7 liber (216 Kč) Trine 2, fakt pěkná a zábavná hra. Za ty dvě stovky myslím moc dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 http://console-forum.net/tema/156710-wiiu-rabbids-land?p=1331796#post1331796 postrehy k hram bych psal sem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Tak v Ew maj Wiiu bile za 4999 kc.to neni spatna cena co?? Odesláno z mého HTC Wildfire S A510e pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Duben 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2013 Cena to není špatná, ale má jenom 8 GB interní pamět a je to bílý (fuj :-)). Já myslím že to musí jít dramaticky dolů ta cena, protože jinak nic neprodaj. Jinak sem koukal že hodně lidí to tu prodává, a s poměrně velkou slevou. Já sám jsem koupil tu červnou verzi za 6700 (necelý půlrok stará). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2013 Mne se libi teda bila vic.a 8 gb jse da stejne zvecit ne. Odesláno z mého HTC Wildfire S A510e pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2013 Jak rikam Lego city stale menim pridavam i tu figurku :D Skoro dohrano mam nejak 17% a pry to ma 25 asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 AAAAAAAAAaaaaaaaaaa VŠICHNI HNED DO eSHOPu!!! Stahnete si Rayman Apps :) je to zdarma a muzeme hrat proti sobe!!! :) GENIALNI uz dva dny se od toho nemuzeme odlepit... nove kolo vychazi jednou za 24h :) a jednou tydne vyjde vetsi kolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orion4 Odesláno Květen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2013 a chip je na svete, staci do google zadat WiikeÜ ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Květen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2013 TED SE ZACNOU ESTE JEN prodavat WIIU:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.