007jarda Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Jeste se zeptam, jak je to s herni dobou vsech Assassinu? Dvojka mi prisla pomerne dlouha, delsi nez jednicka a take vyrazne lepsi, predpokladam, ze jsem tedy uz v posledni misi v Rime :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Jj, taky si myslim ze je to vicemene jedno, nikdy jsem nepocitoval, ze by tahle daval treba mnohonasobne vetsi damage ci tak.....hidden blade je nejlepsi a s eziem by clovek dokazal nekoho umlatit i vetvi :) Jen doufam, ze v AC budou souboje vic dynamictejsi, pred ACR jsem dost hral noveho batmana a tam je ten soubojovy system ginalni, pak jsem zacal hrat ACR a ze zacatku jsem se musel az smat jk jednoduse, hloupe a hlavne pomalu to vypada......trosku mi to pripominalo legendarni scenu z SW:EotS, kde prijde par jediu na palpatina a ten vyskoci, trikart pichne a vsichni lehnou :D S tím také musím souhlasit :) Batman v tohle pohledu byl opravdu úžasný :) Ale přece jenom si myslím že tak dynamické jak to bylo v Batmanovi by se k AC ani nehodilo přece jenom ani jedno není reálný ale aby na assassina nabíhala tlupa lidí to by mi k němu asi taky úplně nesedělo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Jeste se zeptam, jak je to s herni dobou vsech Assassinu? Dvojka mi prisla pomerne dlouha, delsi nez jednicka a take vyrazne lepsi, predpokladam, ze jsem tedy uz v posledni misi v Rime :-) Brotherhood bych řekl že má tak stejně dlouhou herní dobu jako AC II ale nový revalations jde s herní dobou tím myslím pouze hlavní dějovou linii rapidně dolů :( Což je docela škoda ale i tak se ten čas užiješ jako nikdy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 já mám hru dohranou na 100% procent, vysbíraný všechny poklady, fragmenty z animu, renovovaný všechny obchody a památky a už jen plním challenge jako ,,zabij stráže touhle a touhle bombou" a herní doba okolo 20 hodin a to si tu hru docela užívám a nikam nechvátám...herní doba tedy slabá :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Diky za info, mam se kazdopadne tak i tak nac tesit :-) Ted se vrhnu asi na neco jineho a necham si dalsiho Assassina tak rekneme na konec ledna :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 mám dotaz když posíláte assasiny na mise kde si potom mám vybrat ty peníze co dostanu za tu misi? v brotherhoodu si je dostával rovnou ale tady jsem nezaznamenal peněžní nárust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Hraje tu někdo MP na xboxu? Chci si hru koupit ale hrát jí sám nehodlám ;) Nejraději mám mod Assasination. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 mám dotaz když posíláte assasiny na mise kde si potom mám vybrat ty peníze co dostanu za tu misi? v brotherhoodu si je dostával rovnou ale tady jsem nezaznamenal peněžní nárust Ja bych řekl ze dostavas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ja bych řekl ze dostavas :) jj jsem si toho nevšiml protože ta částka byla malá, ale když jsem dostal za misi 1000 tak už to bylo poznat :D a ještě dotaz k těm úkrytum co na ně templáři útočejí to mohu nechat na kdykoliv nebo pokaždé když se na ně zaútočí tak se musím vrátit a bránit? protože to je dost otravný chodit přes půlku města abych bránil nějakou věž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Můžeš to nechat padnout a pak to znovu zaberes to je skoro rychlejší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 to je na nic, před chvíli jsem hledal jednoho kapitána asi 10min pak mi stejně zdrhl :D jinak ten Eizo vypadá hrozně u úvodní scény kdy si sundal kapucu jsem nechtěl ani uvěřit že to je on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 No jo no. Nekteri kapitáni jsou zbabělci a zdrhaji já takhle dělal jednoho sto let :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahánět kapitány neni vůbec těžký, jediný co je ultra frustrující jsou ty chajdy v kterejch sou ty střelci, těm se prostě musí vyhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 jsem zmatenej na to že to má být konec příběhu se mi zdal ten konec dost otevřenej a matoucí. Zajímalo by mě co bude s Eizem mohli dát třeba že se vrátil do Itálie a založil si rodinu atd. místo toho udělali scénku kde si dal pokec s Desmondem jsem zmatenej:roll: a ty jabka jedno měl Altair v knihovně a jedno co dostal na konci Leonardo bylo co/čí? takže čí jablko měl na konci ta parta v autě? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Ukončení Eziova příběhu (SPOILER!!!) - smrt v AC: Embers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Je potřeba online pass? Někde jsem četl, že se plánuje a pak nevím, zda se to potvrdilo, díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 jj je potřeba myslím že se to jmenuje Ubi pass nebo tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 mam problém..hru jsem dohrál,ale nikde jsem nepotkal toho zlodeje jak za to když go chytneš dostaneš 10G . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 ... tam nějaký sou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Tax Evasion Get your money back from a Templar tax collector. ajch je to jednoduchej,ale když ten koko* tam nikde neproběhne tak jak to mám udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 píšou že se spawnujou náhodně jako ty zloději v předchozích dílech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 no jo,ale já tu hru už dohrál a nidke jsem ho nepotkal...nevim jestli když dáš select-mapu-jestli tam máte ikionku zobrazit zloděje...třeba ten co tě chce bodnout nožem tak tam ta ikonka je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 no já sem to taky dohrál a ani sem o něj nezakop teda , nevim že tam je nějakej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 má se zobrazovat na mapě jako měšec s prachama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Ukončení Eziova příběhu (SPOILER!!!) - smrt v AC: Embers dík film jsem dokoukal a čekal jsme trochu lepší konec ne že půjde pod trnem :D jinak Revevations je podle mě nejleabší díl z ságy Eizo příběh byl teda hodně krátkej a takové blbůstky jako vedlejší úkoly, nory co byly v brotherhoodu tam taky nejsou prostě zklamání čekal jsem něco extra když je to poslední díl :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.