ZOL3ND3R Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 díky moc :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry ještě si uprav imgburn a můžeš se pomalu ale jistě připravovat na cestu do constantinopole:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 :D a skyrim na tom bude asi stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 přes clonCD to nejde jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 nevím,clon vůbec nepoužívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 A na co vypaluješ?? (jaka značka dvd) a máš poslední flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 flash mám 2.0 a vypaluju na verbatim 8xDVD+R DL( stojí 55,- např v datartu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 jj já ho kupuju za 45 :D ale nevim jakej mám flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 tak v tom ti teda neporadím,jaké nejnovější hry si hrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 flash mám 2.0 a vypaluju na verbatim 8xDVD+R DL( stojí 55,- např v datartu) Nechápu jak někdo může dát 55 Kč za VERBATIM .Když jsou k sehnání už od 23 Kč/ks . http://zaznamova-media.heureka.cz/verbatim-dvd-plus-r-8-5gb-8x-10ks/?order=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 ne kazdej kupuje spindly, kdyz potrebuje 1,2 medium ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 ne kazdej kupuje spindly, kdyz potrebuje 1,2 medium ... :) To je tedy argument ? Když si koupí spindl za tu cenu tak se to vyplatí a DVD není zboží , které by se zkazilo . V životě bych za tak zlodějskou cenu DVD nekoupil . Já kupuji MAXELL , který je dokonce ve spindlu po 25 kusech a ne jen po deseti . A netvrd mi že mu stačí koupit jeden nebo dva kusy na jak dlouhou dobu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Nechápu jak někdo může dát 55 Kč za VERBATIM .Když jsou k sehnání už od 23 Kč/ks .http://zaznamova-media.heureka.cz/verbatim-dvd-plus-r-8-5gb-8x-10ks/?order=2 toro já sem ještě nikde neviděl verbatim za 23,asi vybírám špatný obchod:D ale to už není zas taková tragédie připlatit si těch 22 kč:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 toro já sem ještě nikde neviděl verbatim za 23,asi vybírám špatný obchod:D ale to už není zas taková tragédie připlatit si těch 22 kč:) Nevím jak můžeš tvrdit takovou blbost že za 23 nejsou , když jsem ti poslal odkaz kde se to od 23 Kč dá koupit . To jsi se ani neobtěžoval si ten odkaz otevřít a hned mi odpovídáš , že nemám pravdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 lukiiiiiiin jak jsem psal ja, on to bere tak, ze si kuly jednomu dvd koupis celej spindl, a pak si to vydelis deseti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 jo,já to pochopil až sem to napsal:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Ahoj, stáhnul jsem si Assassins Creed Relevation (verze complex). Hra je stahovaná přes torrent. Kontrola ukazuje 100% staženou hru. Vypaluju na Verbatim + R DL (made in india). Médium je MKV0003, proto pálím přes upravenou ihas 4x se zaplým OPC. Během kontroly po vypálení ukazuje chybný sektor a po vložení do xboxu (LT 2.0) hra ukáže ikonku Assassins Creed, avšak po zapnutí je jen nekonečná tma. Už mne opravdu nenapadá co s tím. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 lidi palte jen na Emtec nejlepsi volba jsem s nimi nadmiru spokojen ze 200 dvd ani jedno chybne:) http://www.alza.cz/emtec-fantastic-security-8-5gb-10ks-cakebox-d127782.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Tak dohráno super, mazec, odvaz :D. Ale konec zase otevřený jak hovado :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Tak dohráno super, mazec, odvaz :D. Ale konec zase otevřený jak hovado :D. prosim napiš mi jestli se ve trojce objeví Lucy nebo už je definitivně mrtvá xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Jedna z prvních recenzí u nás, vypadá to na parádná zakončení :) http://www.zing.cz/recenze/618/assassins-creed-revelations-konec-je-blizko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Zvlastni, ze nekde slysim na den defense chvalu a jinde to dost zdrbnou, jako treba v recenzi na IGN.com :D Tak se necham prekvapit, ale tesim se, vypada to na dustojne zakonceni pribehu Ezia a Altaira a celkove na lepsi pribeh oproti Brotherhoodu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 už vim mam 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Tak a je to doma.......jsem na to zvedavy, zklamat to rozhodne nemuze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 je assassins creed revelations ve XGD3 formátu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.