koprivikova Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Ahoj, když dám do PSP| Game ten program co si stáhnu tak mi to v PSP řiká že nejde spustit že je poškozenej jenže už stáhla asi 5 a furt to řiká to samí!!!PORAĎTE MI PLS.!! Díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koprivikova Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 no a to je to co si tam dal ten odkaz ?? Nebo si mam nejdřiv někde najít Update na 6.20 a pak tam hodit perma patch ?? :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 nejdriv najdi update 6.20 a pak ten perma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Ano, ale líp uděláš když to PSPčko hodíš z okna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koprivikova Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 No jasně :D tak jo :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Já ti to napíšu přes PM, jak to udělat krok po kroku, jako jsem to už jednou posílal jednomu expertovi, kterýmu jsem to taky stokrát vysvětloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 No jasně :D tak jo :D:D Jak se tak dívám ty jsi založila už 7 topicu jak si nahodit cfw na psp. Prvně si přečti topic pro začátečníky aby jsi věděla důležité pojmy a dalo se tady stebou o tom hovořit, dále mi to připadá jako by sis tady dělal srandu z nás, protože nemůže být nikdo tak levý. 1. Nahoď si ofw 6.20 zde stáhni 2. Rozbal a vlož Eboot.pbp do složky UPDATE, kterou vytvoříš - ms0:/psp/game/UPDATE/eboot.pbp 3. Najeď v psp do složky, kde jsou hry a spusť update. 4. Stáhni si 6.20 PRO B6 zde 5. Opět rozbal rary - použíj na rozbalení program winrar nebo 7zip 6. Zkopíruj rozbalené složky PROUPDATE a 620PRO_Permanent do složky PSP/GAME/ 7. spusť v psp 6.20 PRO-B Updater, instalaci potvrdíš tlačítkem X - nyní máš 6.20 PRO-B6 Custom Firmware - cfw 6.20 - zkontroluješ v system setting - system information v psp. 8. Spusť 6.20 PRO-B Permanent Patch, tlačítkem X (Yes) potvrdíš instalaci - nyní máš cfw 6.20 Pro B6 Pernament - tedy trvalý flash. Tenhle návod je tak blbuvzdorný, že pokud se ještě zeptáš na něco, tak ti už snad není pomoci. V tomto případě dej psp nějakému chlapovi, který ti to udělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koprivikova Odesláno Červen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 jo dík moc .... sry ale nedělám si srandu já sem fakt tak levá ale díky za pomoc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koprivikova Odesláno Červen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 ale ona se mi v PSP udělala nová složka Extraks a je v ní neco nějakej Digitakl Comics a tky v Music mam nějaký sensme chanels Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koprivikova Odesláno Červen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 dá se to dát pryč?? moc se mi to tam nelíbí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Tak to je moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 dá se to dát pryč?? moc se mi to tam nelíbí :D Tak Sense Me Channel se bohužel pryč dát nedá, to samé Extras, tyto věci jsou napevno zabudované v nových firmwarech, ta nabídka Extras se dá pouze skrýt, ale jen když budeš mít PRO B6, takže až si uděláš ten 6.20 PRO B6 Permanent (doufám, že to už s tím mým návodem pro lidoopy zvládneš) tak si najedeš do recovery menu (Při zapínání PSP podržíš tlačítko R nebo normálně v menu zmáčkneš SELECT a najedeš na Recovery Menu a potvrdíš křížkem) Potom v té nabídce najedeš na Configuration a potvrdíš křížkem, dále najedeš na Fake Region a zmáčkneš 2x šipku doleva, až tam budeš mít Debug Type I, potom zmáčkneš kolečko a najedeš na Reset Device potvrdíš křížkem. A hle po restartu ti zmizelo Extras. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Ježiši marja,to je další adept na D.E.B.I.L.A ROKU !!!! Když ♥♥♥♥♥ neumíš,seš líná a blbá tak si kup Tamagochi ne? Stačí hledat a číst,a na tenhle případ přesně sedí podle mě nejlepší RaZzeRova hláška: A utřít prdel bys nechtěl? Použít Google není nic těžkýho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 JJ Lol máš 6.00 a updat na 6.00 ? Hmm ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
koprivikova
Ahoj, když dám do PSP| Game ten program co si stáhnu tak mi to v PSP řiká že nejde spustit že je poškozenej jenže už stáhla asi 5 a furt to řiká to samí!!!PORAĎTE MI PLS.!!
Díky :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
38 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.