Kapr Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Ne fakt s emi nechce do sestavy vrážet 40 litrů .. chci to stejně jen na wowko na wowko to staci starej kram za par stovek :D a ne 6870 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Mě je to jedno kup si co chceš, ale kdyby jsi si připlatil 3k, tak máš daleko lepší sestavu (viz. nějaká stránka dozadu). Nikdo tady nemluvil o sestavě za 40k a jinak wowko se dneska hraje i na integrovaných grafikách :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendys Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Ne tak já to PC nepotřebuju na náký spičky jako Metro 2033 atd.. to chci na takový wowko , Dirt 2 , CoD : Black Ops atd.. pak třeba pozdějš Battlefield 3 ale to už spíš s menšíma detailama ... no hold budu muset už třeba za rok upgradovat no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 ježiš ty si, ale zhejčkanej. Co já bych dal za takovej komp, byl sem i docala zvyklej že sem si všechno zahrál na nejnižší a ty řeší s takouvou sestavou že to nedáš na max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendys Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Ještě bych se chtěl zeptat , kterej procesor bych měl koupit ? http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140000000000X35 X http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514000000000014MD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Ja osobne bych preferoval i5 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Rendys jestli máš 19k, tak ber to co jsem ti sem dával a jestli ne, tak budeš muset někde ušetřit, ale podle mě se fakt vůbec nevyplatí ty 2k ušetřit, protože si tim dost pohoršíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.