haklik Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Ahoj zakládám toto téma protože nevím a je nas více jak pouštět filmy v divixu na PS3 a je to škoda pač jinak je to best konzole až na tu chybu ale myslím že pár lidí už vymeslelo způsob jak na to, je tu někdo takový kdo nám pomuže?? předem díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 ps3 normálně přehrává filmy v avi, i filmy s koncovkou Divx zvládá bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haklik Odesláno Červen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 jo pokud je mam nahrány v PSP pak jo ale jinak mám flashdisk naformátovaný na FAT32 a PS3 sice najde ten disk i hudbu co na něm mam ale filmy ne a když ten samý film nahraju do PSP tak ho pustim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Binjanjo Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 jo pokud je mam nahrány v PSP pak jo ale jinak mám flashdisk naformátovaný na FAT32 a PS3 sice najde ten disk i hudbu co na něm mam ale filmy ne a když ten samý film nahraju do PSP tak ho pustim at delam co delam tak my filmy nejdou v avi spustit :cry: ... nemate nekdo nejakou dobrou radu co s tim?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venda3 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 A co ti to píše? Vidíš vůbec ty filmy na flashce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 skus ty filmy na flashce dát do složky video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 V XMB (VIDEO) si najeď na FLASHku, dej trojúhelnik a potom display all. Potom bys je měl vidět a pustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rascal Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 ps3 je velmi vybíravá na filmy který přehraje, poslední dobou mi u dost filmů neběží zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Me osobne teda taky zatim neprehrala ani jeden avi film z cd\dvd (flashku sem ani nezkousel, to mi zvlada TV) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Ano bohužel je to tak PS3 nepřehrává zdaleka všechny .Avi jelikož filmy mají různé kodeky videa.. Doporučuji buďto konverze videa do jiného formátu např. MPEG4 tedy já zde mám horší kvalitu a na větší tv je to dost poznat.. Nebo tedy program media center který nainstalujete na vašem PC a pokud máte tedy wi-fi nebo propjený ps3 s pc lan kabelem (myslím) tak se musíte s váším playstationem synchronizovat pokud se tedy povede (mělo by :D ) poté označíte v media centeru videa/filmy které chcete mít možnost přehrát v PS3 a v PS3 XMB zvolíte ve složce Video media center a tam by se měli zobrazit.. Ale po celou dobu musíte mít samozřejmě zapnutý PC funkční internet a nesmí se pc uspat.. Poté vám snad vše pojede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Ano bohužel je to tak PS3 nepřehrává zdaleka všechny .Avi jelikož filmy mají různé kodeky videa.. Doporučuji buďto konverze videa do jiného formátu např. MPEG4 tedy já zde mám horší kvalitu a na větší tv je to dost poznat.. Nebo tedy program media center který nainstalujete na vašem PC a pokud máte tedy wi-fi nebo propjený ps3 s pc lan kabelem (myslím) tak se musíte s váším playstationem synchronizovat pokud se tedy povede (mělo by :D ) poté označíte v media centeru videa/filmy které chcete mít možnost přehrát v PS3 a v PS3 XMB zvolíte ve složce Video media center a tam by se měli zobrazit.. Ale po celou dobu musíte mít samozřejmě zapnutý PC funkční internet a nesmí se pc uspat.. Poté vám snad vše pojede.. Po tomhle silenym postupu sem si uvedomil, ze se na film radeji podivam na PC, ci z nej udelam dvd :D ale dik za tip ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Tak určitě ale pokud máš silnou wi-fi jednou během 10minut sprovozníš a pokaždý když budeš chít tak během 2 minut si přehraješ film který chceš.. E:/ Ale přece jenom TV je TV.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LG number 1 Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Není nějaká finta na přehrávání titulků k filmu nebo je ani PS3 nezvládá ? Mám takovych filmů hodně, ale na PSku je nemuzu přehrát. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Co takhle PS3 Media Server:titulky.-srt..,MEncoder automatické překodování. Prostě nejlepší bez něj bych byl nahranej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LG number 1 Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Co takhle PS3 Media Server:titulky.-srt..,MEncoder automatické překodování.Prostě nejlepší bez něj bych byl nahranej :) PS3 media server jsem zkusil, ale nějak to blbo, takže nic, z prvu jen Windows media player, ale potom jsem objevil SimpleCenter a nemuzu si stezovat. To by bylo vyřešené, i na titulky jsem si nasel 'AVIAddXSub' sice na pc po spustení je tam vidím, že jsou vloženy, ale na PSku ne, takže sem byl z toho jelen...no do ted sem to neresil, protoze nebyl cas a chtel sem tu posbírat nejaky rady, co pofakají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.