FreeMan Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Hlavně aby jsi věděl proč chceš tu silnější sestavu a jestli ti k něčemu bude. Je sice super, když máš nabušenej komp, ale je dobrý si rozmyslet jestli to opravdu potřebuješ. Ty peníze navíc už nepřidají tolik výkonu aby to za to stálo pro normálního hráče a se sestavou za 20k nebo lepší 25k si zahraješ fakt dobře většinu her na max a potom už je to jenom o střádání výkonu na hry typu Metro 2033. Když už by jsi něco přidával, tak určitě ne i7, ale peníze dej do grafiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Myslíš že i7 je zbytečný jo? Když máš přeci lepší procesor tak je to nadýl, za dva roky koupíš novou grafku a je to fajn né? nebo myslíš že je lepší ject s i5 a 570GTX a za dva roky stačí koupit jen grafku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Nikdo neví co bude za dva roky, ale teď je ve hrách tohle i7 skoro nastejno jako i5, takže se to nevyplatí. Pokud se to do budoucna bude měnit, tak se hry budou spíš dělat pro 6 jader než pro HT, takže ti stejně nepomůže ani i7. U her je důležitá hlavně grafika, ale taky aby jí procesor nebrzil a to tenhle nebude určitě, takže i5 jasná volba. Neřeš co bude za dva roky. Za necelej rok tu bude Ivy Bridge a za dva roky zase něco dalšího, takže tvoje sestava už bude stejně stará tak jako tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Taky bych rek ze je to tam lepsi.....lepsi proc. a desku a pak dokoupit grafik...rek bych ze i7 se do budoucna vyplati Edit: nektery hry taky vyzadujou dobrej procesor a ne jen grafiku....zalezi na hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Ok, je fakt ze je asi lepsi koupit neco prumernyho a do dovu let to vymnenit, pri dnesni technice se nevyplaci koupit neco drahyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Vyplatí se koupit něco drahýho pokud to potřebuješ a na hry to nepotřebuješ, takže je to jasný :) Taky bych rek ze je to tam lepsi.....lepsi proc. a desku a pak dokoupit grafik...rek bych ze i7 se do budoucna vyplatiEdit: nektery hry taky vyzadujou dobrej procesor a ne jen grafiku....zalezi na hre To mi teda řekni na co se vyplatí a ukaž mi hru na kterou i5 nestačí. Jsem fakt zvědavej co napíšeš, protože doufám, že taky víš proč tohle doporučuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Kup si i5 a lepsi grafiku.....jak se kdysi rikalo....je lepsi mit 2 grafiky a 1 jadro nez 2jadro(v ty dobe to byly Athlony 3800 a 4000 na 939) a jednu grafiku. Jak uz rikal Freeman CPU je u her hlavne dulezity aby nebrzdilo grafiku...je blbost mit napr GTX 460 na starym Athlonu 5000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 útahlo by teoreticky i5 HD 6990? :-D Neříkam že si tu grafku chci koupit, ale zajímalo by mne tedy jestli je natolik výkonný, že zvládne i nejlepší grafickou kartu na trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 ježiš každý průměrný dvoujádro utáhne všechny GK. Lidi proberte se todle se řešilo když nastupovaly 2jádra a silný grafiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 útahlo by teoreticky i5 HD 6990? :-D Neříkam že si tu grafku chci koupit, ale zajímalo by mne tedy jestli je natolik výkonný, že zvládne i nejlepší grafickou kartu na trhu Ano utáhne a nejvýkonější grafika je momentálně GTX590 a tu to utáhne taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Počkej, 590 je výkonnější než HD 6990? Já jsem si vždy myslel že je lepší HD 6990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 To si myslí spousta lidí. HD 6990 byla nejvýkonější, ale teď už je to jinak. Edit: Samozřejmě záleží jak u který hry, ale celkově vede GTX590. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Takže třeba Crysis 2, Z řady 590GTX je nejvýkonnější tato ? : http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007K0BX571156D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigelow Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 sam ji mam 590 a crysis jede naplno i zaklinac 2 jede luxusne na plny vykon jen kdyz jsem si ted poridil acer 3d monitor tak tomu dava trochu zahul renderovat to do 3d a tak procak ma co delat jinak luxus grafika je ticha ani o ni nevim . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Proc porad resis Crysis 2ku? Crysis 2ka je sracka....rozjedes ji na nejvyssi s Full HD na Athlonu II X2 a stary dobry HD 4890 Jinak ja uz bych to zamknul....otravujes tu uz dost dlouho...nejdriv chces poradny PC...pak ti zase nejdou obchody nebo co tak chces jen do 18k...a ted zase resis grafiky za 15k Tak co teda chces?jen se nudis a nevis co bys? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Já už fakt končim. Takhle se nikam nedostanem je to jenom ztráta času. Edit: tohle téma má 115 odpovědí a ty ještě ani nevíš co chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 myslým že rozdíl u těchto grafik (590 a 6990) se rozdíl pozná až za pár let :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Rozdíl už je i teď znatelnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 jj to asi jo, ale nevím no, tak věřím Freemanovi, ale vždy jsem si myslel že je na tom 6990 lépe... I jedno video na FPS v rozlišení 2500x1400 nebo jak to je, u her dokazovalo, že má navrch HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Odpovím trochu jinak. Rozdíl je poznat, ale jde o to že normální uživatel ho asi moc nepozná (chytřejší pochopí) :) Nějaký video nic nedokazuje jak jsem psal u nějakých her vede AMD u nějakých Nvidia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Ale ty by jsi volil spíš 590 GTX, zasé má o 1GB méně paměti vid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Ale ty by jsi volil spíš 590 GTX, zasé má o 1GB méně paměti vid. Ty vole.....tak kdyz jsi tak chytrej tak proc sem pises.....na kazdou otazku mas odpoved ze je lepsi neco jinyho atd...rekni mi kdyz jsi tak dobrej k cemu ti bude u grafiky 4GB pameti?uplne k nicemu...uz i 2GB je hodne....a HD 6990 je lepsi ve hrach(jen v nekterych) prave az od rozliseni 2500x...... a rozdil mezi nima je asi takovej ze u jedny hry budes mit s AMD 70Fps a u Nvidie napr 80(no urcite to poznas) Spis se uz teda jako vymackni co chces...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Tak jsem se bavil o tom finálně s rodičema, prodávám PS3 a i dosavadní PC, Takže už mám jasno i5 + 8GB ram a teĎ nejlepší grafárna, ale dilema , 590 nebo 6990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 To mi teda řekni na co se vyplatí a ukaž mi hru na kterou i5 nestačí. Jsem fakt zvědavej co napíšeš, protože doufám, že taky víš proč tohle doporučuješ. psal sem ze se i7 vyplati do budoucna.......když si zase ted nakoupis všechny věci pruměrny tak pak po 2 letech ani ne to chce zase koupit všechno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Tak jsem se bavil o tom finálně s rodičema, prodávám PS3 a i dosavadní PC, Takže už mám jasno i5 + 8GB ram a teĎ nejlepší grafárna, ale dilema , 590 nebo 6990 590GTX a tecka...a je celkem jedno jakou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.