Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sniper: Ghost Warrior 2

Sunfig

Recommended Posts

já naopak...mě ta jednoduchost chytla za srdce a i přesto, že nevim kolikrát sem šel těma ruinama jak vás nesmí vidět a chtěl sem to zabalit :D tak sem rád že sem jí dokončil :)

JJ, ty ruiny sem dělal taky dlouho, ale jinak fakt good hra. Akorát se obávam že dvojka bude stát o dost víc než jednička :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Druhý díl této parádní odstřelovačské akce, tentokrát na CryEngine 3

Parádní? to bych tedy neřekl, moc mě ta hra nevzala a do teď jsem jí ani nedohrál...přijde mi to z části celkem nereálný...a podle toho videa, tak dvojka bude vypadat skoro stejně, akorát jiný mise

Odkaz ke komentáři

Parádní? to bych tedy neřekl, moc mě ta hra nevzala a do teď jsem jí ani nedohrál...přijde mi to z části celkem nereálný...a podle toho videa, tak dvojka bude vypadat skoro stejně, akorát jiný mise

No, moc her čiste zaměřených na odstřelovače není, a mě osobně se líbí 1nička... :) ;) , a řekl bych že tohle video je nějaká alpha verze, takže výsledek bude doladěnější :)

Odkaz ke komentáři

Sice mam rád takhle zaměření hry na Snipření ale jako tahle hra je hrůza, a pokud vim tak to vyrábý City Interactive která vydávala i hry za 99,- pro PC každý měsíc aspon dvě na novinových stáncích, takže už i u téhle hry jsem věděl že to moc kvalitka nebude a dvojka? Myslím že nebude rozdíl. Ale pokud máte rádi takovéhle sniper hry tak doporučuji Sniper Elite která je z WW2

Odkaz ke komentáři

Mně jednička přišla celkem hodně slabá a celkem mi vadily ty mise kdy jste nemněli odstřelovací pušku a střileli jste jak v normální střílečce ale dvojka vypadá celkem dobře pokud to bude jak tvrdí jenom o snajpření tak to bude pecka.

Odkaz ke komentáři

Pokud to nebude taková s*itka jako jednička (ikdyž to tak zatím vypadá), nebo jako většina her od City Interactive a bude to mít navíc ještě CO-OP tak jdu do toho, byla by celkem sranda z kámošem takticky a tajně pomalu odstranovat jednoho nepřátele za druhym, a ještě k tomu z dálky.

Odkaz ke komentáři

Jo taky doufám, že tam budou jen mise za snipera. Ty ostatní mise byly salátiny. V jedničce se mi celkem líbilo (sice stereotypní), ale celkem pěkné prostředí.

Hra měla naprosto debílní AI, doufám, že ve 2 budou chytřejší. I když po prvním dílu moc nečekám, že by mě hra znovu osvojila. Nebýt toho, že je sniper sranda, tak bych hru asi ani nedohrál.

Steatlh mise budou taky doufám lepší.

Odkaz ke komentáři

no to video je hruza, je videt ze autori o hre moc nemaji co rict (soudle dle tech kecu v tom videu :P), nicmene maji pravdu, ze snad kazdeho musi bavit ve FPS mise za snipera, ale jen tezko se je dari zdarne napodobit... snad to vychytaji, prosazovat v jedne vete 3x Cryengine neni asi spravny smer :P protoze ten engine je hroznej :P

Odkaz ke komentáři

Jaj, já bych si už konečně chtěl zahrát nějakou peckovou sniper hru např. jako ve stylu CoD nebo BC2 a v Co-Opu, to by bylo žůžo-labůžo :lol: Ale tohle? Poláci hold hry dělat neuměj ;)

!!!! Co Zaklínač!!!!

Jinak Sniper GW hrát ve dvou? To si radši nechci ani představovat...

Odkaz ke komentáři

Jinak Sniper GW hrát ve dvou? To si radši nechci ani představovat...

A proc? vzdyt to by byl luxus mohli by jste si delat ruzne taktiky atd. ja bych byl nejstastnejsi clovek na svete kdyby to slo pro 2 :D to mas to same jak spec op v COD6 nebo proste hry pro dva a rekl bych ze ten sniper gw by byl nejlepsi z tech her co jsou na360ku pro dva... (KROME BORDERLANDS)

Odkaz ke komentáři

Ať si říká kdo chce co chce,ale pro mě byla jednička chytlavá a přehrál jsem ji na všechny obtížnosti i několikrát. Prostě každej má svůj vlastní styl a už se moc těším na dvojku.Snad bude aspoň trošku jak jednička (snad jen trošku delší), to bych byl spokojen. :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

A proc? vzdyt to by byl luxus mohli by jste si delat ruzne taktiky atd. ja bych byl nejstastnejsi clovek na svete kdyby to slo pro 2 to mas to same jak spec op v COD6 nebo proste hry pro dva a rekl bych ze ten sniper gw by byl nejlepsi z tech her co jsou na360ku pro dva... (KROME BORDERLANDS)
Proč? Prostě tahle hra je dost ♥♥♥♥♥♥ní...

Jak řekl rockyzz

Nejde tu o styl ale ta "kvalita" u téhle hry, nebo jak bych to jinak řekl.... To je tragédie
Tahle hra je prostě taková tragédie...

Jestli to může někdo porovnávat k MW II, tak je to deb*l:

to mas to same jak spec op v COD6
:D

S:GW bude stejná blbůstka jako první díl, zdá se mi, že je to naprosto stejné, jen v jiném prostředí. A ten svůj Cryengine o kterém pořád mluví, si můžou strčit do ***

Odkaz ke komentáři

Jestli to může někdo porovnávat k MW II, tak je to deb*l: :D

A kdo tu porovnava sniper S:GW s MW2 rikam ze coop hry jsou super muzes taktizovat muzes vsechno a prave zadna takova hra neni ze by chodily da odtrelovaci to by bylo (PRO ME) lepsi ja COD proste odstrelovat a ne chodit jak rambo a kosit nejake ,,LEGO,, panacky jak ve spec ops... :D

+ Nálož informací o Sniper: Ghost Warrior 2

http://www.zing.cz/novinky/5404/naloz-informaci-o-sniper-ghost-warrior-2

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu