miquel Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 skutocny FUNGUJUCI navod: How do I get those updates on my XBOX 360 console? Update your XBOX 360 console to the latest dashboard version Get yourself an usb stick with at least 1GB capacity Format it as a XBOX 360 Memory Unit on your XBOX 360 console via 'Dashboard/System/Storage' Connect your usb stick to your PC On your pc, download XTAF (Latest Beta). Big thanks go out to Slashr for this great app. Run XTAF and click on 'File/Open Drive'. Now move to 'Cache Partition/Cache' and drag your update files into this folder. This will take some seconds. Connect your usb stick with the XBOX 360 console and start your game The next time you want to copy updates to your usb stick, start at 6. Your usb stick must be connected with the XBOX 360 console for updates to work. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2011 No toto je sice hezké ale to je úplně stejný návod jako je na začátku a jistě že je funkční, to byl i ten na začátku. Celou dobu tady ale řešíme, že není funkční ta část, kterou by se ty updaty měly dostat na HDD, to v žádném případě nikomu nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Tak mě se to nakonec podařilo rozjet. Kopíroval jsem do do cache...nic, data partition...nic. Potom jsem na nějákém fóru našel návod jak na to. Takže ty title updaty přesunovat do data partition/content/0000000000000000/41560855/000B0000 Aspoň jsem tak přesunul CoD Black ops a fungovalo to, potom jsem tam ještě přihodil update na brink a ten se mi tam v game taky ukazoval takže by asi měl jít :) Ještě přetím než tam ty updaty budete dávat tak si zjistěte jakou máte verzi hry(zjistíte to v abgx) a stahujte updaty jen na tu verzi kterou máte jinak vám to nepůjde. Tady je odkaz na stránku kde je návod jak zjistíte verzi hry kterou máte a jak vyhledávat ty updaty http://xbox360.rocknroll.sk/?p=55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Bezva díky vyzkouším. Když mám ale origo hry tak přesná verze hry přes abgx zjistit bohužel nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je potřeba instalovat tyhle updaty.. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je potřeba instalovat tyhle updaty.. Díky za odpověď. Záleží na tom , jestli je potřebuješ . Já jsem instaloval za celou dobu jen u hry TEST DRIVE UNLIMITED 2 kde byl problém se savy a ještě něčím - už si nepamatuji . Po nainstalování updatu bylo po problémech . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik88 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 ktery update z webu http://marketplace.xboxmodder.com/ je nejnovejsi??? napr. pokud chci update na MAFII II a mam pal verzi tak tam je napt MAFIA II TU 1, dale MAFIA II TU 3??a staci mit stazenej jen ten nejnovejsi nebo musim mit i starsi updaty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 ktery update z webu http://marketplace.xboxmodder.com/ je nejnovejsi??? napr. pokud chci update na MAFII II a mam pal verzi tak tam je napt MAFIA II TU 1, dale MAFIA II TU 3??a staci mit stazenej jen ten nejnovejsi nebo musim mit i starsi updaty? Stačí ten s nejvyšším číslem. Obsahuje i všechny předchozí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Bezva díky vyzkouším. Když mám ale origo hry tak přesná verze hry přes abgx zjistit bohužel nejde... Nejak absolutne nechapu, proc resis updaty touto cestou s neflashlym xkem a orig hrou. Pripoj LAN do Xka, prihlas se k xbox live a stahni si updaty normalne. Je mi lito, ale v tvym pripade mi to pruzeni prijde uplne zbytecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Nejak absolutne nechapu, proc resis updaty touto cestou s neflashlym xkem a orig hrou. Pripoj LAN do Xka, prihlas se k xbox live a stahni si updaty normalne. Je mi lito, ale v tvym pripade mi to pruzeni prijde uplne zbytecny. Hele ty chytráku a prudím s tím jako tebe? Nikdo tě nenutí to po mně číst když je to takový vopruz a už vůbec ne abys mi tohle odpovídal. To co mi radíš to dávno vím, ale já žádný účet na live nemám a ani xbox k netu připojený nemám, a ani to neplánuju. Tak se zdrž komentářů, ano buď tak laskav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 V tom pripade se Ti velmi omlouvam a klanim se. Nekoho jako ty jsem dlouho nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Nemusíš se klanět, stačí když si necháš hloupý poznámky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik88 Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 mam tranfer cabel,jak mam dostat na hdd updaty aby fungovaly?mam vytrovit nejakou slozku,nebo k tomu potrebuju nejaky programek? diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Prográmek XPlorer360. Updaty dáš do Partition 3, Cache... Tady je o tom vlákno http://console-forum.net/tema/87320-jak-pripojit-hdd-od-x360tky-k-pc-xport-pro-praci-se-soubory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik88 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 dekuji ti,presne to jsem hledal :) jeste ten transfer cabel nemam,proto se jeste zeptam: tu slozku v parti..3/cache uz tam budu mit slozku pro updaty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Tady máš návod : http://xbox360.rocknroll.sk/?p=55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprovapolifka Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Nevím zda to tu padlo ale dycky když vypnu xbox flashka se mi smaž a musim jí znova formatovat co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Jinou flashku, zřejmě je vadná. Nebo ji před vypnutím xboxu vytáhni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekin Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Tak mě se to nakonec podařilo rozjet.Kopíroval jsem do do cache...nic, data partition...nic. Potom jsem na nějákém fóru našel návod jak na to. Takže ty title updaty přesunovat do data partition/content/0000000000000000/41560855/000B0000 Aspoň jsem tak přesunul CoD Black ops a fungovalo to, potom jsem tam ještě přihodil update na brink a ten se mi tam v game taky ukazoval takže by asi měl jít :) Ještě přetím než tam ty updaty budete dávat tak si zjistěte jakou máte verzi hry(zjistíte to v abgx) a stahujte updaty jen na tu verzi kterou máte jinak vám to nepůjde. Tady je odkaz na stránku kde je návod jak zjistíte verzi hry kterou máte a jak vyhledávat ty updaty http://xbox360.rocknroll.sk/?p=55 takhle mi to taky jde, podle navodu sunfiga se mi tam ten update taky neobjevil, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprovapolifka Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Použil sem třetí flashku nemysli si ale ok zkusim vytahovat =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Tak pak nevím kde je problém, mě se to nikdy nestalo, ale vyzkoušel jsem pouze jednu 4GB flashku kingston. Druhou, kterou doma mám xbox vůbec nevezme, protože je podle něj pomalá. Vyzkoušel jsi ostatní USB porty, je to ve všech stejné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekin Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Tak pak nevím kde je problém, mě se to nikdy nestalo, ale vyzkoušel jsem pouze jednu 4GB flashku kingston. Druhou, kterou doma mám xbox vůbec nevezme, protože je podle něj pomalá. Vyzkoušel jsi ostatní USB porty, je to ve všech stejné ? jestli to pomuze, tak ja pouzil 1gb flasku znacky apacer a po zformatovani v xboxu mela okolo 400mb volnyho mista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 už jste to vyřešili ?? já zkouším update na COD: Black Ops, kvůli combat trainingu, když to zkopíruju podle návodu v xku se mi taky nic neukáže :( a ve hře se nic neprojeví :( EDIT: u mě vyřešeno viz přispěvek 49* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Tak mě se to nakonec podařilo rozjet.Kopíroval jsem do do cache...nic, data partition...nic. Potom jsem na nějákém fóru našel návod jak na to. Takže ty title updaty přesunovat do data partition/content/0000000000000000/41560855/000B0000 Aspoň jsem tak přesunul CoD Black ops a fungovalo to, potom jsem tam ještě přihodil update na brink a ten se mi tam v game taky ukazoval takže by asi měl jít :) Ještě přetím než tam ty updaty budete dávat tak si zjistěte jakou máte verzi hry(zjistíte to v abgx) a stahujte updaty jen na tu verzi kterou máte jinak vám to nepůjde. Tady je odkaz na stránku kde je návod jak zjistíte verzi hry kterou máte a jak vyhledávat ty updaty http://xbox360.rocknroll.sk/?p=55 chlape já tě miluju :D ... ser* se stim tady druhej den a pak si přečtu tvůj příspěvek, vytvořím "data partition/content/0000000000000000/41560855/000B0000"nakopíruju tam TU3(COD-BO) a hele ono to v tom xku je!! takže jdu pařit Black Ops :D díky moc!!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HornetSV Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 chlape já tě miluju :D ... ser* se stim tady druhej den a pak si přečtu tvůj příspěvek, vytvořím "data partition/content/0000000000000000/41560855/000B0000"nakopíruju tam TU3(COD-BO) a hele ono to v tom xku je!! takže jdu pařit Black Ops :D díky moc!!!! :) Funguje to přesně jak tady popisujete. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.