Gerill Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Stránky odkuď lze stahovat Title Update do PCmarketplace.xboxmodder.com web je nefunkcni, je to jen vypadek? nebo existuje uz jina stranka s updatama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Ano, updaty jsou na http://www.xbuc.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 jak zjistim jako mam verzi media ID? když xgd3 hry nejsou přes abx360? schanim to na nfs the run Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Zjistíš to přes program Iso2God, ztažení zde http://www.flashxbox.sk/app/iso2god_v1.3.6-360h.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 dik moc za program udelal jsem vše podle navodu nahraju update na flashku do složky cache strčim do exka a nic mi to neukazuje jakoby flashka byla prazdna..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmer14 Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 cau prosim vas chtel sem si stahnou update na Red Dead Redemption abych mohl hrat pres system link a porad se mi to v xboxu presouva automaticky ve slozce games do slozky s call of duty BO nebude to vadit pro hrani Red Dead Redemption? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Můžu přes tenhle program přesunout hudbu, motivy, obrázky a filmy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Sorry za blbou otázku, ale k čemu vlastně ty Title Update jsou? To je nějaký patch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Sorry za blbou otázku, ale k čemu vlastně ty Title Update jsou? To je nějaký patch? Vzhledem k tomu že například někdo nechce chodit na live a chce přitom mít aktualizovanou hru tak si stáhne prostě Title Update, který slouží k tomu, že aktualizuje hru, například v Black Ops slouží (nevím již přesné číslo updatu) Title Update k tomu, že je možnost hrát mp proti botům, jak někdo výše psal tak zase TU rozchodí systém link pro Red Dead Redemption atd. Můžu přes tenhle program přesunout hudbu, motivy, obrázky a filmy?? Co jsem se tak díval tak buď je možnost si například hudbu vypálit a poté ji z cd hodit na hdd do xboxu, nebo propojit xbox s pc a postupně to natahat do xboxu. Když jsem měl ještě xbox tak jsem možnost skrze flashku nezkoušel. Pro všechny, již nevlastním xbox takže vám asi už moc neporadím ohledně TU, takže zda někdo by mohl pomoci tak budu rád když se odpoví na nějaké budoucí dotazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Moje zkušenos je ta, že je lepší dávat flashku do zadního USB. Ty nové updaty co se dávají do "data partition/content/0000000000000000/41560855/000B0000" jedině do zadní USB, pkud to dáte do předu, tak vám to ve hře nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Březen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Moje zkušenos je ta, že je lepší dávat flashku do zadního USB. Ty nové updaty co se dávají do "data partition/content/0000000000000000/41560855/000B0000" jedině do zadní USB, pkud to dáte do předu, tak vám to ve hře nepůjde. Díky za radu, aktualizoval jsem topic a připsal tam radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 [h=3]NHL 12 Roster Downloads[/h][TABLE=class: sites-layout-name-one-column sites-layout-hbox, width: 823] [TR] [TD=class: sites-layout-tile sites-tile-name-content-1]Ultimate Roster Update 5.5 is released Mar 1/12 (xbox360) NHL 12 Historic Rosters (thanks to jordan) NHL12 All Time Buffalo Sabres All Time Hartford Whalers All Time Minnesota North Stars All Time New Jersey Devils All Time New York Islanders All Time Los Angeles Kings All Time San Jose Sharks All Time Philadelphia Flyers All Time Quebec Nordiques All Time St Louis Blues All Time Washington Capitals All Time Winnipeg Jets 1987 Canada Cup Team Canada (Ottawa Blades) Top Prospects Team (Windsor Wildcats) Thunder Bay NHL Alumni Team (Victoriaville Cougars) East Coast Hockey League Alumni Team (Cincinnatti Cyclones) Central Hockey League Alumni Team (Colorado Eagles) United Sates Hockey League Alumni Team (Flint Generals) International Hockey League Alumni Team (Kansas City Blades) United Hockey League/Colonial Hockey League Alumni Team (Madison Monsters) NHL11 list coming soon je to pro NHL 12 nebo to půjde i v NHL 11, když to tu píšou ?????????? děkuji za odpověď [/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 cau mam jednu blbou otazku. kdyz updatnu tu hru nesmaze se mi flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 cau mam jednu blbou otazku. Tak to máš opravdu pravdu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 dik ale to sem se neptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Tím chtěl toro říct, že nesmaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 aha diky ale potrebuju jeste zjistit toto podivej se 1.flešku normálně formátuju na FAT32 2. vložím do xboxu a jdu do memory a fleska se tam nezobrazila jak to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 aha diky ale potrebuju jeste zjistit toto podivej se1.flešku normálně formátuju na FAT32 2. vložím do xboxu a jdu do memory a fleska se tam nezobrazila jak to? Některé flešky xbox nebere - zkus jinou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 hm musim si nekde pujcit tak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 14. Varianta 1, v menu vybereme System Settings/Memory/Storage Devices/Memory Unit/Games/ vybereme váš update, stiskneme Y, v nabídce vybereme Move, a vybereme HDD, za pár sekund máme přesunutý update z Flashdisku na HDD, pokračujeme na poslední bod Bohužel,pořád se mi to tam nezobrazuje :/ ,mohl by mi někdo hodit screen ,jak na to,aby se mi ten update zobrazil v Games.... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila1468627751 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 chci se zeptat, kdyz si na disku udelam partition a rozdelim ho na dva. jeden chci mit pro PC NTFS a druhou cast exFAT pro xbox. dam to podle navodu do xboxu a dam configure now. nakoniguruje mi to jen ten exFAT nebo dá mi to vybrat nebo to predela cely disk? nechci prijit o to co mam na NTFS. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.