W.A.R Mach Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 V prosinci sem posílal xbox na opravu díky nefunkčnímu HDMI ale ten mi poslali zpet že je funkční bohužel bylo vina mejch hdmi kabelu ... a ted k problemu zjistil sem že mam mfr date 20110108 jak je to možny když xbox mam kupovanej někdy v březnu 2010 je možný že mi vyměnily plasty nebo poslaly jinej xbox ikdyž řekli že vada v něm nebyla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 tak skus starý hdmi kabel který nefungoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 15, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Pokud ti napsali, že HDMI je funkční, tak ti poslali zpět tvůj původní Xbox. Podívej se na ten výrobní štítek znovu - máš tam jistě napsáno "MFR date"? Nemáš tam už náhodou spíš "Service date"? :-) Já bych to odhadoval na tu druhou možnost, při servisech/reklamacích tam M$ přelepuje štítky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.