Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Brothers in Arms 4

donnybsc

Recommended Posts

Video už jsem viděl a docela jsem nechápal. Udělali z toho hanebné pancharty. Asi se chtějí přiblížit širšímu okolí a udělat z toho prostě obyčejnou akční hru. Čekal jsem, že se budou chtít pohnout z místa, ale tohle bude asi moc. Ale necháme se překvapit. Tahle hra nemusí být špatná, ale asi by se neměla jmenovat Brothers in Arms 4...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no mozna to bude dobre i kdyz me tento speed styl strilecek moc nebavi ( maximalne zjednodusena hra ) neznamena dobra hra , komiksovej nadech o tom uz vubec nemluvim , tohle se melo jmenovat uplne jinak a BIA4 mela jit svoji cestou pribehu na fronte . Nechapu jak je to napadlo ale asi se zacinaj Casual system delat vsechny hry bohuzel , hardcore her je min min a min

Odkaz ke komentáři

Já byl naprosto naštvanej, když jsem to viděl. Sakra proč název BiA 4? Neměl bych proti téhle hře nic, kdyby se nejmenovala Brothers in Arms. Vždyť na konci BiA Hells Highway bylo pokračování příště...těšil jsem se na pokračování kdy budem taktizovat a vyhánět němce, třeba z Ardenských lesů...třeba.

Tohle si u mě naprosto pos*ali! Věřím, že i u dalších fanoušků série BiA. Tohleto fakt nemělo být. Aspoň kdyby se to jmenovalo jinak!

Je to fakt škoda. :( Moc jsem se těšil na starý dobrý Brothers in Arms. Podle mě jedna z nejlepších her za 2. sv. války.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu