headhot Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Cau, chci se zeptat,jestli by nekdo mel zajem zaparit online s co-op. Jdou i warez verze hrat online. Jinak co na tu hru rikate,sice nema nic spolecneho s predeslymi dily,ale hratelnost je velice dobra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 po 5 minutách uninstal :) raději počkám na diablo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 U mě šlo pryč po dvou minutách, když jsem si nemohl vytvořit postavu podle sebe.... Diablo 4EVER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 po 5 minutách uninstal :) raději počkám na diablo :) moc bych se netesil, protoze diablo taky vyjde na konzolich:( aby to nedopadlo stejne,ale blizzard se snad pochlapi. Jinak hra se sice jmenuje DS,ale me to neva, beru to jako jinou hru, DS1 a DS2 taky na sebe nenavazovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 U mě šlo pryč po dvou minutách, když jsem si nemohl vytvořit postavu podle sebe.... Diablo 4EVER myslim,ze uz jsme dost stari na to,abychom hodnotili hru podle customizace:) stejne v pozdejsich fazich nosis armor na sobe,takze co sis vytvoril stejne nevidis. Ja treba ve wow, uz ani nevim jak vypada ksich me postavy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 :D na pc se DS III neoplatí, je spousta jiných dobrých RPGček. Na konzole to jde, jelikož tam těch RPG moc není, natož dobré... Diablo III má fakt být na konzole? Si nedokážu ani představit...co se to s Bllizardem děje? To bude na konzole naprostá volovina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 :D na pc se DS III neoplatí, je spousta jiných dobrých RPGček. Na konzole to jde, jelikož tam těch RPG moc není, natož dobré...Diablo III má fakt být na konzole? Si nedokážu ani představit...co se to s Bllizardem děje? To bude na konzole naprostá volovina... na konzoli uz vyslo i Diablo 1, no musis brat,ze konzole jsou tedka nejvynosnejsi trh. Jinak DS3 se mi libi,ale az dokoncim,konecne si zahraju uz bez bugu Gothic 3 a snad uz brzy RISEN 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 na konzoli uz vyslo i Diablo 1, no musis brat,ze konzole jsou tedka nejvynosnejsi trh. Jinak DS3 se mi libi,ale az dokoncim,konecne si zahraju uz bez bugu Gothic 3 a snad uz brzy RISEN 2 Tak DS III není až tak špatné, ale jak jsem psal, je spouty jiných RPGček kterým bych dal přednost. Já Gothic 3 projel i s bugama...ano bylo jich tam zatraceně mnoho, ale hratelnost dobrá, tak to ,,jde,, ignorovat. S tím Daiblem III to bude určitě propadák, je to můj názor...prostě když porovnáš RPG hry na pc a konzole, tak je v tom podle rozdíl. Zvlášť u takových jako bude Diablo III, ovladač na to prostě není dělaný...zase má výhodu na jiné věci - ale to sem nepatří :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Blizzard sháněl lidi co umí programovat na konzole ale nikde neřekli že Diablo III bude 100% taky na konzole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 No mě sice žádné konzole nezajímaj..., ale z vlastních zkušeností vím, jak jsou RPGčka na konzole NUDNÉ... I když to možná na konzole bude, kvůli prachům...sice je Bllizard na trhu nejbohatší :D , ale chtějí víc a víc prachů...alá WoWko...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.