Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Shadows Of The Damned

Susperian

Recommended Posts

Tak mám odehráno asi hoďku a zatím mě to nějak extra neoslovilo. Je to trošku jako Resident Evil akorát to má řekl bych o dost horší grafiku. Používá to Unreal Engine, ale asi nějaký první, protože to vypadá hodně zastarale. Hratelnost celkem ujde, ale ovládání je stejně pomalé jako u Residenta a dokonce se tady nedá běžet, nebo jsem alespoň nepřišel na to jak. Pohybuje se v takovém mírnem běhu. Tak zatím za mě 6,5/10

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě teda rozhodně více bavil Resident Evil...a to i přesto, že mě pátý díl velice zklamal...

Pro ty, koho nebaví hry ve stylu RE, doporučuji aby se hře obloukem vyhnuli. Třeba je hra zaujme..., ale nejspíš ne, jelikož je to vlastně naprosto stejný styl RE. A ten styl mě baví..., proto je mi zvláštní, proč tahle hra vlastně ne?

Odkaz ke komentáři

Hra je dobrá, třeba ten styl a hlášky té lebky super. Zastaralý unreal engine? haha.... běhat se dá... a do residenta to má daleko, poslední resident byl zklamání, toto potěší, ale co už každému se líbí něco jiného

No já nevím. Mě to přišlo jako engine z Turoka což je hra z roku 2008 myslím. Možna je to tím, že je hra pořád zelená modrá a tmavá. Ale jsem teprve na začátku tak uvidím. A jak se tedy běhá? On běhá sám standartně, ale nevím jak se běhá rychleji.

Odkaz ke komentáři

Srovnání s Resident Evil 5 je určitě na místě. Mě osobně RE5 bavil moc a dal bych tak 9/10, tady je vskutku horší grafika, občas chaotická kamera, ale zase super hlášky. Ať už od hlavního hrdiny, nebo jeho "lebky". ... A při míření narozdíl od RE5 se jde pohybovat :) ... Každopádně i tak bych tohle hodnotil trochu hůře, zhruba tak 7/10.

Odkaz ke komentáři

No já nevím. Mě to přišlo jako engine z Turoka což je hra z roku 2008 myslím. Možna je to tím, že je hra pořád zelená modrá a tmavá. Ale jsem teprve na začátku tak uvidím. A jak se tedy běhá? On běhá sám standartně, ale nevím jak se běhá rychleji.

v controls je to dash: left stick+hold RT

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se trošku trefil s hodnocením na eurogamer.cz dostala hra 6/10 a kritizují jak jsem psal hlavně grafiku, kterou označují za návrat k starému xboxu. Já říkal, že mi to přijde strašně zastaralé. Tady je úryvek : Jenže do průměru hru stahuje hrubá až primitivní grafika na úrovni minulé generace konzolí, repetitivní průchod extrémně úzkým a jediným koridorem s opakujícími se souboji, velekrátká herní doba a nulová znovuhratelnost. Ne ne, tady může Resident Evil, Silent Hill a další minulá dílka všech tří tvůrců zcela klidně spát. SotD není špatný, ale jako milník herních hororů si ho představit nedokážu.

Odkaz ke komentáři

Mě to taky baví daleko víc než Resident. Grafika mi nepřijde zas tak špatná, líbí se mi hlavně ta temná atmosféra a hlášky. Občas je to takový stereotypní, ale mě to fakt baví. Nesnášim hry kde jsou po určitý době nějaky ♥♥♥♥♥ní puzzle apod. Já chci jen jít a kosit! :D Jsem ted asi v půlce, tak snad tam ani žádný nebude :D

Odkaz ke komentáři

Mě to taky baví daleko víc než Resident. Grafika mi nepřijde zas tak špatná, líbí se mi hlavně ta temná atmosféra a hlášky. Občas je to takový stereotypní, ale mě to fakt baví. Nesnášim hry kde jsou po určitý době nějaky ♥♥♥♥♥ní puzzle apod. Já chci jen jít a kosit! :D Jsem ted asi v půlce, tak snad tam ani žádný nebude :D

Her s temnou atmosférou je rozhodně víc a daleko lepších...občas stereotypní? Spíše pořád...:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu