Susperian Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Pánové tak už to někdo vyzkoušel? Zajímají mě vaše názory :-) Tak magazín Games Master udělil hře 90/100 :-) Jinak pro ty co neví je to styl hry podobný Resident Evilu (poslednímu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Na to jsem taky zvědav už tahám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tak mám odehráno asi hoďku a zatím mě to nějak extra neoslovilo. Je to trošku jako Resident Evil akorát to má řekl bych o dost horší grafiku. Používá to Unreal Engine, ale asi nějaký první, protože to vypadá hodně zastarale. Hratelnost celkem ujde, ale ovládání je stejně pomalé jako u Residenta a dokonce se tady nedá běžet, nebo jsem alespoň nepřišel na to jak. Pohybuje se v takovém mírnem běhu. Tak zatím za mě 6,5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Jde to hrát v online coopu pls?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 A jde to hrát v OFF-line coopu? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Mě teda rozhodně více bavil Resident Evil...a to i přesto, že mě pátý díl velice zklamal... Pro ty, koho nebaví hry ve stylu RE, doporučuji aby se hře obloukem vyhnuli. Třeba je hra zaujme..., ale nejspíš ne, jelikož je to vlastně naprosto stejný styl RE. A ten styl mě baví..., proto je mi zvláštní, proč tahle hra vlastně ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Hra je dobrá, třeba ten styl a hlášky té lebky super. Zastaralý unreal engine? haha.... běhat se dá... a do residenta to má daleko, poslední resident byl zklamání, toto potěší, ale co už každému se líbí něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Hra je dobrá, třeba ten styl a hlášky té lebky super. Zastaralý unreal engine? haha.... běhat se dá... a do residenta to má daleko, poslední resident byl zklamání, toto potěší, ale co už každému se líbí něco jiného No já nevím. Mě to přišlo jako engine z Turoka což je hra z roku 2008 myslím. Možna je to tím, že je hra pořád zelená modrá a tmavá. Ale jsem teprve na začátku tak uvidím. A jak se tedy běhá? On běhá sám standartně, ale nevím jak se běhá rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Srovnání s Resident Evil 5 je určitě na místě. Mě osobně RE5 bavil moc a dal bych tak 9/10, tady je vskutku horší grafika, občas chaotická kamera, ale zase super hlášky. Ať už od hlavního hrdiny, nebo jeho "lebky". ... A při míření narozdíl od RE5 se jde pohybovat :) ... Každopádně i tak bych tohle hodnotil trochu hůře, zhruba tak 7/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Tak já bych asi dal taky 7/10 , je to hra kterou určitě neodložim do skříně a budu chtít dohrát ,hratelnost stejná jak RE5 nebo RE4 ,po vizualní stránce trochu zastaralé ale příšerky jsou moc hezké :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Jo, je to hra kterou v pohodě dohraješ, když tě baví ten styl RE. Ale narozdíl od RE, tuhle hru jistě nikdy neopráším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 http://www.gameinformer.com/games/shadows_of_the_damned/b/ps3/archive/2011/06/20/this-goofy-thrill-ride-to-the-depths-of-hell-plays-like-heaven.aspx mimochodem UE3... a už vím proč se to všem zdá jako RE, protože "Shinji Mikami" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 No já nevím. Mě to přišlo jako engine z Turoka což je hra z roku 2008 myslím. Možna je to tím, že je hra pořád zelená modrá a tmavá. Ale jsem teprve na začátku tak uvidím. A jak se tedy běhá? On běhá sám standartně, ale nevím jak se běhá rychleji. v controls je to dash: left stick+hold RT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Tak jsem se trošku trefil s hodnocením na eurogamer.cz dostala hra 6/10 a kritizují jak jsem psal hlavně grafiku, kterou označují za návrat k starému xboxu. Já říkal, že mi to přijde strašně zastaralé. Tady je úryvek : Jenže do průměru hru stahuje hrubá až primitivní grafika na úrovni minulé generace konzolí, repetitivní průchod extrémně úzkým a jediným koridorem s opakujícími se souboji, velekrátká herní doba a nulová znovuhratelnost. Ne ne, tady může Resident Evil, Silent Hill a další minulá dílka všech tří tvůrců zcela klidně spát. SotD není špatný, ale jako milník herních hororů si ho představit nedokážu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Ano, souhlasím..., jak jsem napsal nahoře, znovuhratelnost je opravdu nulová... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 To je kvalitka,myslim ze na takovy absurdni psycho se cekalo dlouho,hra ma spousty chyb,grafika neoslni,hratelnost nic spešl,ale pritom vynikajici hra.Rikam si ze japonci nejsou normalni,neuveritelne umeni sileneho podsveti.jo mam rad george.Kam se hrabe resident... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psycho_Boss Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Mě to taky baví daleko víc než Resident. Grafika mi nepřijde zas tak špatná, líbí se mi hlavně ta temná atmosféra a hlášky. Občas je to takový stereotypní, ale mě to fakt baví. Nesnášim hry kde jsou po určitý době nějaky ♥♥♥♥♥ní puzzle apod. Já chci jen jít a kosit! :D Jsem ted asi v půlce, tak snad tam ani žádný nebude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Mě to taky baví daleko víc než Resident. Grafika mi nepřijde zas tak špatná, líbí se mi hlavně ta temná atmosféra a hlášky. Občas je to takový stereotypní, ale mě to fakt baví. Nesnášim hry kde jsou po určitý době nějaky ♥♥♥♥♥ní puzzle apod. Já chci jen jít a kosit! :D Jsem ted asi v půlce, tak snad tam ani žádný nebude :D Her s temnou atmosférou je rozhodně víc a daleko lepších...občas stereotypní? Spíše pořád...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psycho_Boss Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 No to je fakt, ale mě to prostě baví! :) Ale chápu, že ne každýho to chytne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.