Hawkboy Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Zdravím všechny... Jsem úplný začátečník a proto také tento dotaz.Když si nechám flashnout xbox tak mi nepůjde hrát po live to vím a jsem s tím smířen ale hry v co-op módu na jedne obrazovce půjdou nadále že?.. Dále bych chtěl vědět jelikož xbox je 3měsíce starý a zakoupen na alze jako nový co když se sním nemco stane a budu ho mít flashlý to ztrácím záruku?plno flasheru píše ze jejich flashování je i se zárukou.. Znamená to že pokud se s ním něco stane vrátí to do původního stavu tak aby to prodejce nepoznal? Nebo jak je to myšleno.. DÁle když si ho flashnu rozjedu tam všechny hry bez sekání a v pořádku? A ty co vyjdou třeba za rok?.. A poslední kolik za ten flash se vším všudy cca dám ... Mám tu novou slimku co se prodávala v balení s kinectem.Děkuji za odpovědi a vyjasnění dotazů:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 17, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Sice jsem taky v Xku začátečník, taky se zaučuju (zatim nemam Xbox :D), ale leccos jsem už snad pochopil :) 1.) Pokud budeš mít FW LT+ 1.9 a nejnovější dashboard, stačí v abgx360 zkontrolovat hru na stealth a můžeš si vesele hrát na Live 2.) Co se týče coopu, jo, ten by měl jít úplně normálně, pokud hodláš hrát jen splitscreen (tzn. 2-4 hráči na jedné obrazovce) 3.) Jo bohužel, co jsem pochopil, flashem se záruká ztrácí (přepisuje se FW mechaniky). Ale zkušení flasheři ti dokážou nahrát originální FW do mechaniky v případě reklamace apod. Že to servis ani nepozná :) 4.) Hry ti pojedou bez sekání a v pořádku 5.) Ty co vyjdou třeba za rok budou mít nejspíš nové ochrany (důkazem je toho třeba nový XGD3, ale hry s tím se zatím skoro nedělají), ale od toho jsou tu také nové FW. Takže stačí si pravidelně (no pravidelně, tak jednou za pár měsíců :D) nechat updatnout FW od flashera a mělo by to bejt v pohodě :) 6.) Cena flashnutí se řídí podle typu mechaniky, ale mrkni tady na fóru, jsou tu nabídky na flashnutí konzolí (i když si nejsem jistej, jak je to s 360 slim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 To , co ti napsal spenat se týká starších typů xboxů a prvních slimáků . Ten typ co máš ty flashnout nejde a řešení se teprve hledá . Vypadá to ale , že úprava bude tak složitá a zásah takový , že záruka už uplatnit nepůjde . Cena za úpravu bude také o hodně vyšší , než současných 500 - 800 Kč . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 18, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Jo, přesně to jsem si myslel, akorát, že když jsem se dostal k bodu, kde píše, jakej má Xbox, tak už jsem byl línej to celý přepisovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkboy Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Takže mám vlastně smůlu:D :( .. Ale postupem času se na to určitě příde jak na to ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 18, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 To rozhodně, prakticky je to jen otázka času :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Zdravím všechny... Jsem úplný začátečník a proto také tento dotaz.Když si nechám flashnout xbox tak mi nepůjde hrát po live to vím a jsem s tím smířen hlupost, pojde hrat bez problemov, len si musis davat pozor co palis (kontrola cez abgx) a kedy hras (nemozes hrat pred datumom vydania) ale hry v co-op módu na jedne obrazovce půjdou nadále že?.. preco by nemali ?! Dále bych chtěl vědět jelikož xbox je 3měsíce starý a zakoupen na alze jako nový co když se sním nemco stane a budu ho mít flashlý to ztrácím záruku?plno flasheru píše ze jejich flashování je i se zárukou.. Znamená to že pokud se s ním něco stane vrátí to do původního stavu tak aby to prodejce nepoznal? Nebo jak je to myšleno.. tak nejak, je to o stasti ze ci na to MS v servise pride alebo nie, pri slimkach su vraj dost hardcore zarucne nalepky, no na druhej strane neviem o niekom ze by sa mu pokazilo slimko (ak ho fyzicky neposkodi, nepoleje, nevyhodi z okna atd.) DÁle když si ho flashnu rozjedu tam všechny hry bez sekání a v pořádku? samozrejme, instaluj hlavne na harddisk, je to nutnost (aby si si neznicil mechaniku) A ty co vyjdou třeba za rok?.. sekat nebudu, jedine ze by bola nova ochrana, v takom pripade si nezahras (pokial nebude novy flash) A poslední kolik za ten flash se vším všudy cca dám ... Mám tu novou slimku co se prodávala v balení s kinectem.Děkuji za odpovědi a vyjasnění dotazů:) pravdepodobne mechanika 0225, velmi velmi drahy flash (cca 2000 kc), robi sa s vymenou chipu na mechanike alebo vymenou celej dosky, flashnut pojde cca za tyzden (30. juna zacina predaj chipov/dosiek), casovo to vsak zalezi kedy bude firmver pre 0225, sleduj http://c4evaspeaks.com/ Verziu mechaniky mrkni tu: http://www.flashxbox.sk/aku-mam-mechaniku-v-xboxe/ ak mas nahodou 0500 a chces flash, tak sa ho zbav... ostatne idu/pojdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 ukázková odpověď, takhle by to mělo vypadat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.