Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Flash nebo ne?

Hawkboy

Recommended Posts

Zdravím všechny... Jsem úplný začátečník a proto také tento dotaz.Když si nechám flashnout xbox tak mi nepůjde hrát po live to vím a jsem s tím smířen ale hry v co-op módu na jedne obrazovce půjdou nadále že?.. Dále bych chtěl vědět jelikož xbox je 3měsíce starý a zakoupen na alze jako nový co když se sním nemco stane a budu ho mít flashlý to ztrácím záruku?plno flasheru píše ze jejich flashování je i se zárukou.. Znamená to že pokud se s ním něco stane vrátí to do původního stavu tak aby to prodejce nepoznal? Nebo jak je to myšleno.. DÁle když si ho flashnu rozjedu tam všechny hry bez sekání a v pořádku? A ty co vyjdou třeba za rok?.. A poslední kolik za ten flash se vším všudy cca dám ... Mám tu novou slimku co se prodávala v balení s kinectem.Děkuji za odpovědi a vyjasnění dotazů:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Junior Moderators

Sice jsem taky v Xku začátečník, taky se zaučuju (zatim nemam Xbox :D), ale leccos jsem už snad pochopil :)

1.) Pokud budeš mít FW LT+ 1.9 a nejnovější dashboard, stačí v abgx360 zkontrolovat hru na stealth a můžeš si vesele hrát na Live

2.) Co se týče coopu, jo, ten by měl jít úplně normálně, pokud hodláš hrát jen splitscreen (tzn. 2-4 hráči na jedné obrazovce)

3.) Jo bohužel, co jsem pochopil, flashem se záruká ztrácí (přepisuje se FW mechaniky). Ale zkušení flasheři ti dokážou nahrát originální FW do mechaniky v případě reklamace apod. Že to servis ani nepozná :)

4.) Hry ti pojedou bez sekání a v pořádku

5.) Ty co vyjdou třeba za rok budou mít nejspíš nové ochrany (důkazem je toho třeba nový XGD3, ale hry s tím se zatím skoro nedělají), ale od toho jsou tu také nové FW. Takže stačí si pravidelně (no pravidelně, tak jednou za pár měsíců :D) nechat updatnout FW od flashera a mělo by to bejt v pohodě :)

6.) Cena flashnutí se řídí podle typu mechaniky, ale mrkni tady na fóru, jsou tu nabídky na flashnutí konzolí (i když si nejsem jistej, jak je to s 360 slim)

Odkaz ke komentáři

To , co ti napsal spenat se týká starších typů xboxů a prvních slimáků . Ten typ co máš ty flashnout nejde a řešení se teprve hledá . Vypadá to ale , že úprava bude tak složitá a zásah takový , že záruka už uplatnit nepůjde . Cena za úpravu bude také o hodně vyšší , než současných 500 - 800 Kč .

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny... Jsem úplný začátečník a proto také tento dotaz.Když si nechám flashnout xbox tak mi nepůjde hrát po live to vím a jsem s tím smířen

hlupost, pojde hrat bez problemov, len si musis davat pozor co palis (kontrola cez abgx) a kedy hras (nemozes hrat pred datumom vydania)

ale hry v co-op módu na jedne obrazovce půjdou nadále že?..

preco by nemali ?!

Dále bych chtěl vědět jelikož xbox je 3měsíce starý a zakoupen na alze jako nový co když se sním nemco stane a budu ho mít flashlý to ztrácím záruku?plno flasheru píše ze jejich flashování je i se zárukou.. Znamená to že pokud se s ním něco stane vrátí to do původního stavu tak aby to prodejce nepoznal? Nebo jak je to myšleno..

tak nejak, je to o stasti ze ci na to MS v servise pride alebo nie, pri slimkach su vraj dost hardcore zarucne nalepky, no na druhej strane neviem o niekom ze by sa mu pokazilo slimko (ak ho fyzicky neposkodi, nepoleje, nevyhodi z okna atd.)

DÁle když si ho flashnu rozjedu tam všechny hry bez sekání a v pořádku?

samozrejme, instaluj hlavne na harddisk, je to nutnost (aby si si neznicil mechaniku)

A ty co vyjdou třeba za rok?..

sekat nebudu, jedine ze by bola nova ochrana, v takom pripade si nezahras (pokial nebude novy flash)

A poslední kolik za ten flash se vším všudy cca dám ... Mám tu novou slimku co se prodávala v balení s kinectem.Děkuji za odpovědi a vyjasnění dotazů:)

pravdepodobne mechanika 0225, velmi velmi drahy flash (cca 2000 kc), robi sa s vymenou chipu na mechanike alebo vymenou celej dosky, flashnut pojde cca za tyzden (30. juna zacina predaj chipov/dosiek), casovo to vsak zalezi kedy bude firmver pre 0225, sleduj http://c4evaspeaks.com/

Verziu mechaniky mrkni tu: http://www.flashxbox.sk/aku-mam-mechaniku-v-xboxe/

ak mas nahodou 0500 a chces flash, tak sa ho zbav... ostatne idu/pojdu

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu