ctverec23 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 nevím, co s tím pořád lidi mají, konzolovatění :) no tak ať. aspoň člověk nemusí vrážet do pc furt ňáké kačky a jede pořád naplno. navíc na pc dnešní grafika nevypadá vůbec špatně, to jen některé jazýčky jsou moc zhýčkané. na konzoli je o několik tříd horší grafika a kolik lidí na nich hraje a kolika lidem se to i líbí :) vizáž není všechno Ombre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Chtěl jsem se zeptat , ten Multiplayer muzu hrát s bootama nebo jako sám v Offline modu ? ...A co multiplayer ve split screenu jde taky ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maskas Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Potřebuju poradit,zapnu single player první misse..ta se čelá načte v pohodě intro atd. dám skip a jak se to spustí černá obrazovka, kecá tam nějaká ženská a hned po tom mission filied?! nevite co to je?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Potřebuju poradit,zapnu single player první misse..ta se čelá načte v pohodě intro atd. dám skip a jak se to spustí černá obrazovka, kecá tam nějaká ženská a hned po tom mission filied?! nevite co to je?! hra začíná tak, že se probereš v nějaké cele a musíš se dostat pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV65 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Zatím odehráno cca 1 hodina a už můžu s klidným svědomím říct že se jedná o velice kvalitní titul.Hlavně hra ve split-screenu je super.O mnoho lepší než druhý díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Tak jsem velice spokojen za názory lidí. Na recenzích to mělo být nemasné neslané. Ale vidím, že lidi nekoukaj tolik na grafiku, ale styl hraní. Dnes mi příjde originál :) tak se fakt moc teším a jdu na to. Doufám, že mulťák bude stát za to. Kdyžtak kdo by chtěl třeba jet coop tak GT mám: BoromirCZ Mulťák si proti Vám zahraju také rád :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 :D :D vy jste budto uplne slepi a nebo je to vase prvni hra....grafika???uplne naprd...o proti 1-2 takova k nicemu...zadny efekty a nic...no budiz aspon to jde i na starsim PC...ale...pribeh...zamotanej...a divnej...skoro nic o nem tam neni....gameplay....taky ♥♥♥♥♥ni..o proti 1 se to skoro neda hrat...kde jsou efekty slow-mo jako byly v 1 atd...kde je ten strach z toho co kde...i ted se bojim u 1ky vic nez u 3ky....me 3ka hodne zklamala....hodne mi to pripomina DOOM...jen dete a strilite....uz to neni co to bylo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRUTeHa Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 A co coop ve split-screenu? Jaky tam jsou mody? Da se hrat i proti sobe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 kapr: jn s těmay efektama je to pravda, dost jich tam pochybilo, ty jiskřičky atd a ten strach už taky není co býval :) s tím souhlasím, jinak graficky to vypadá dobře, na xbox je to standart a konzoloví hráči grafiku zas tak moc neřeší. ostatní: jak funguje ten split screen co-op? jeden musí mít fetla a druhy pointmana? a co ten fetl? umí střílet+nějaké kouzla? nebo jak to funguje? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Tak mám po první misi, mohu opravdu říci, že strach z toho nejde, ale je čistě akce :) je to OK, Konzolovka super. Těším se až dám další misi :) Doporučuji Ale zase MP teda nic moc, mě dosti zklamal, ale ještě jsem ho tolik nejel, ale hned od první chvíle mi neseděl. Ale to je můj názor, projedu celé pořádně. PS. Lidi jestli se Vám to nelíbí, tak to prostě nehrajte, já koupil abych zahrál a naplno a nekritizoval a hlavně nesrovnával. Ono každá firma má jiné proporce, grafiky a prachy. Takže to je dosti znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Dohráno lidi :) SUPER - šel by někdo na obtížnost INSANE přes CO-OP ?? napište !! mail: sirpagi@seznam.cz mobil: 774 853 733 GT: BoromirCZ mám teď dovolenou, tak by se to dalo zmáknout celkem rychle :) mám čas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Tak promně je to fakt moc dobrá hra řekl bych že mně to baví víc než Crysis 2, ale hraju to na PC xboxovou verzi jsem nechal v šupliku na PC to vypadá o hodně lepší, a ted jsem po kole v tom obchoďáku a to je dost hustý kolo :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Zdravím, vyžaduje hra Fear 3 nějaky upgrade dashe? Pujde mi opatchovat wawe 11 na wawe 3?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.