Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F.e.a.r. 3

Susperian

Recommended Posts

nevím, co s tím pořád lidi mají, konzolovatění :) no tak ať. aspoň člověk nemusí vrážet do pc furt ňáké kačky a jede pořád naplno.

navíc na pc dnešní grafika nevypadá vůbec špatně, to jen některé jazýčky jsou moc zhýčkané.

na konzoli je o několik tříd horší grafika a kolik lidí na nich hraje a kolika lidem se to i líbí :) vizáž není všechno Ombre :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potřebuju poradit,zapnu single player první misse..ta se čelá načte v pohodě intro atd. dám skip a jak se to spustí černá obrazovka, kecá tam nějaká ženská a hned po tom mission filied?! nevite co to je?!

hra začíná tak, že se probereš v nějaké cele a musíš se dostat pryč.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem velice spokojen za názory lidí. Na recenzích to mělo být nemasné neslané. Ale vidím, že lidi nekoukaj tolik na grafiku, ale styl hraní. Dnes mi příjde originál :) tak se fakt moc teším a jdu na to. Doufám, že mulťák bude stát za to.

Kdyžtak kdo by chtěl třeba jet coop tak GT mám: BoromirCZ

Mulťák si proti Vám zahraju také rád :)

Odkaz ke komentáři

:D :D vy jste budto uplne slepi a nebo je to vase prvni hra....grafika???uplne naprd...o proti 1-2 takova k nicemu...zadny efekty a nic...no budiz aspon to jde i na starsim PC...ale...pribeh...zamotanej...a divnej...skoro nic o nem tam neni....gameplay....taky ♥♥♥♥♥ni..o proti 1 se to skoro neda hrat...kde jsou efekty slow-mo jako byly v 1 atd...kde je ten strach z toho co kde...i ted se bojim u 1ky vic nez u 3ky....me 3ka hodne zklamala....hodne mi to pripomina DOOM...jen dete a strilite....uz to neni co to bylo :/

Odkaz ke komentáři

kapr: jn s těmay efektama je to pravda, dost jich tam pochybilo, ty jiskřičky atd a ten strach už taky není co býval :) s tím souhlasím, jinak graficky to vypadá dobře, na xbox je to standart a konzoloví hráči grafiku zas tak moc neřeší.

ostatní: jak funguje ten split screen co-op? jeden musí mít fetla a druhy pointmana? a co ten fetl? umí střílet+nějaké kouzla? nebo jak to funguje? :)

Odkaz ke komentáři

Tak mám po první misi, mohu opravdu říci, že strach z toho nejde, ale je čistě akce :) je to OK, Konzolovka super. Těším se až dám další misi :) Doporučuji

Ale zase MP teda nic moc, mě dosti zklamal, ale ještě jsem ho tolik nejel, ale hned od první chvíle mi neseděl. Ale to je můj názor, projedu celé pořádně.

PS. Lidi jestli se Vám to nelíbí, tak to prostě nehrajte, já koupil abych zahrál a naplno a nekritizoval a hlavně nesrovnával. Ono každá firma má jiné proporce, grafiky a prachy. Takže to je dosti znát.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu