vnav Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Ahoj, hledal jsem na deal extreme modchip do své PS2 a narazil jsem na [/url]tohle (je u toho napsáno new). Hledal jsem to na netu, ale nikde jsem nenašel bližší info. Nevíte někdo něco o tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 18, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tak jsem o tom našel review a někdo tam píše tohle: AR3 = Action Replay 3 its a cheat codes for games on the ps2 this is also used to play backups but a mod chip is requierd i had the AR2 and used to play backups with it this is just a newer version witch allows to play backups games on dvd as the AR2 only plaed packup games on cd Takže to evidentně modchip není (resp. Může přehrávat zálohy, když máš modchip), je to jen memory card, která slouží k cheatingu, teda tak jsem to pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Díky moc spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Ještě jedna otázka. Je Swap Magic 3.8 (coder) kompabilní i s SCPH 9000x ? Většinou totiž uvádějí ,,compabile to 7000x´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Action Replay je na DVD (a snad je k tomu přiložená i paměťovka, když si to koupíš v krabici, ale nevim jestli je nutná pro fungování) a modchip je potřeba zřejmě kvůli tomu, že se musí vyměnit dvd s action replay za dvd s hrou bez toho aby si toho konzole všimla (teoreticky by to šlo bez něj, kdyby se místo toho použil swap magic, ale tady už spekuluju). S tou kompatibilitou si nejsem jistej, Free McBoot taky nefunguje na konzolích z řady SCPH 9000x, tak možná to samý platí i pro Swap Magic (tady zase spekuluju). Ještě hodim odkazy na dva videonávody na používání Action Replay: http://www.youtube.com/watch?v=UuC7Nn0Z18o http://www.youtube.com/watch?v=SY9Z9-VlRu0&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Už jsem to našel: ,,Works with all PS2 model (Including the latest model v13 board)´´ kdo neumí anglicky tak to znamená, že je kompatibilní se všemi PS2 VČETNĚ desky tupu v13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 V13 neni poslední verze. Poslední je V18 a to je SCPH-9000x. Tady máš tabulku: http://www.eurasia.nu/wiki/index.php/Ps2VersionTable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Taky jsem na to koukal, ale usoudil jsem, že když je pod touto větou napsáno SCPH 9000x compatible, tak bude 9000x V13, ale pak jsem si našel tabulku na určování typů PS2 kvůli kompabilitě čipů a tam bylo taky 18. Našel jsem si stránku, ze který by jsem si mohl objednat Swap Magic...Co na to říkáš? Dyžtak poraď, odkud by to bylo lepší a levnější (270,-Kč je celkem solidní cena (na aukru jsem vyděl za 400 použité)) PS: Škoda, že to není bez toho Slide Toolu, protože ten stejně nevyužiji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Na slim potřebuješ ty záslepky kterýma se zamáčknou senzory otevření deklu DVD mechaniky. Bylo by lepší koupit Swap Magic i s nima. Cena je to sice slušná, ale nikde tam nevidim poštovný a ani do kterejch zemí to posílají. Tak aby to ve finále nestálo 3x tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.