Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Castlevania Lord of Shadow, problém se zamrznutím

R.u.STY

Recommended Posts

Chtěl jsem hrát Castlevania Lord of Shadow, jenže pokaždé co ji spustím, chvíli hraji a poté xbox zamrzne a začne vydávat divný zvuk, pokaždé se to stane na jiném místě, ikdyž hru nainstaluju na disk. Mám flash, a zkoušel jsem dvě dvd, jestli to není DVDčkem. Prosím o rady...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no asi ti špatně už čte mechanika,anebo špatně vypaluje vypalovačka.nejlepší je když hru nainstaluješ na hdd,tak by měl tady ten problém odpadnout,shodou okolností jsem včera hru dohrál a měl ji nainstalovanou na hdd a samozřejmě se ani jednou nesekla.

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem hrát Castlevania Lord of Shadow, jenže pokaždé co ji spustím, chvíli hraji a poté xbox zamrzne a začne vydávat divný zvuk, pokaždé se to stane na jiném místě, ikdyž hru nainstaluju na disk. Mám flash, a zkoušel jsem dvě dvd, jestli to není DVDčkem. Prosím o rady...

Dělá ti to i u jiných her? Nebo jenom u téhle?

nejlepší je když hru nainstaluješ na hdd
:D:D
Odkaz ke komentáři

jenom u téhle hry mi to dělá :) , včera jsem někde našel na americké diskuzi, abych zadal do hry konami kód neboli cheat kód. Dělalo se to na gamepadu způsobem nahoru dolů atd... a po tomto se mi to už neseká, teda alespoň neseklo zatím. Jinak dík všem za rady a snad už je problém vyřešen, ale kdyby měl někdo nějaký lepší způsob, sem s ním.. :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu