R.u.STY Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Chtěl jsem hrát Castlevania Lord of Shadow, jenže pokaždé co ji spustím, chvíli hraji a poté xbox zamrzne a začne vydávat divný zvuk, pokaždé se to stane na jiném místě, ikdyž hru nainstaluju na disk. Mám flash, a zkoušel jsem dvě dvd, jestli to není DVDčkem. Prosím o rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 no asi ti špatně už čte mechanika,anebo špatně vypaluje vypalovačka.nejlepší je když hru nainstaluješ na hdd,tak by měl tady ten problém odpadnout,shodou okolností jsem včera hru dohrál a měl ji nainstalovanou na hdd a samozřejmě se ani jednou nesekla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StReAd Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 No on psal, že mu to nejde chvíli hraji a poté xbox zamrzne a začne vydávat divný zvuk, pokaždé se to stane na jiném místě, ikdyž hru nainstaluju na disk :roll:A ty mu poradíš nejlepší je když hru nainstaluješ na hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Chtěl jsem hrát Castlevania Lord of Shadow, jenže pokaždé co ji spustím, chvíli hraji a poté xbox zamrzne a začne vydávat divný zvuk, pokaždé se to stane na jiném místě, ikdyž hru nainstaluju na disk. Mám flash, a zkoušel jsem dvě dvd, jestli to není DVDčkem. Prosím o rady... Dělá ti to i u jiných her? Nebo jenom u téhle? nejlepší je když hru nainstaluješ na hdd :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 jenom u téhle hry mi to dělá :) , včera jsem někde našel na americké diskuzi, abych zadal do hry konami kód neboli cheat kód. Dělalo se to na gamepadu způsobem nahoru dolů atd... a po tomto se mi to už neseká, teda alespoň neseklo zatím. Jinak dík všem za rady a snad už je problém vyřešen, ale kdyby měl někdo nějaký lepší způsob, sem s ním.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.