Fish Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Dávejte si pozor, od pár známých jsem se dozvěděl, že se za mě vydává nějaký Baláž z Bíliny s mailem lilromeo6, může mít i jiné! Já mám POUZE mail t.furbacher@seznam.cz!! Známým napsal na mail, z gamebazaru, že prý má účet jen zde na console-forum a poslal jim odkaz na můj feedback! Takže bacha na něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Zrovna dneska po obědě mě ten zloděj baláž psal na mejl. Naštěstí jsem už s Fishem párkrát obchodoval a znám ho, takže jsem ho poslal tam, kde slunce nesvítí. Každopádně ti vyjadřuju podporu a drž se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Díky za podporu :) tak to vidíte sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Balaz Jan se jmenuje Royce a je s Biliny a neni to zadnej podvodnik fishy! Vymenoval sem snim a vse 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Jen píšu co jsem se doslechl, psali mi to 4 lidi, to asi nebude náhoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 No dobre ale zda se mi to jako hovadina .. Royce je normalni prodejce a dobre se snim vymenujou hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 je to royce, ta adresa sedí, nevím co to má znamenat, už jsem mu psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Tak s Roycem jsem měnil i já a bez problémů, ale nebude to spíš tak, že je v Bílině víc Balážů? EDIT: Tak to teda čumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 No taky čumim co to je za ♥♥♥♥♥ Royce by neokradl nikoho si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 jeden z těch komu se to stalo mi posílal adresu a roycovo adresu mám taky, je totožná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 a copak ti udělal tak hrozného ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 vydával se za něj na gamebazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 máš to napsané v úvodu, snad to bude nedorozumění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 v úvodu píšete zloděj.. zajímá mě proč je zloděj... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Zloděj jsem napsal já, Prostě mi přišel mejl, ve jménu odesílatele bylo příjmení Baláž a vydával se za fishe. Lákal na mne tři hry a pochybuju, že když se vydával za někoho jiného, by mi slíbené hry poslal. Navíc nezávisle na tomhle topiku mne přišli dva mejly, kde me známí z Gamebazaru před podobným jednáním varovali. Takže asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Máte někdo nějaký důkaz? (foto) Jestli jo tak bych ho přidal do seznamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Baláž? lilROME? Nééé :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 psal mi, že to je omyl, nevěřím mu, všechno nasvědčuje tomu, že to omyl není, ale ať už je to jak chce, kazí mi tím dobrou pověst, takže doufám, že má co chtěl, chci jen říct, že už to nebudu dál řešit a doufám, že mě to nějak nepoznamená v budoucích obchodech, protože já nejsem žádnej podvodník, nikdy jsem nikoho nepodvedl, ba naopak, párkrát jsem byl podveden, ověřte si prosím moji poctivost na mých profilech, klidně můžu poslat i aukro profil, ale nebudu ho tu zveřejňovat, aby ho zase někdo nezneužil, příště než mi začnete psát, že jsem podvodník, prosím, zjistite si pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Nejsem žádný podvodník, vměnuju hry normálně tak jak to má být , s yakuzou i s mandazem sem vměnoval a vše v pořádku , yakuzovi sem dokonce psílal první , a tebe tak fishi, už jen čekat kdy to dojde.a jinak lilromeo není můj email , teda byl , ale už k němu nemám přístup neznám heslo, a ano stalo se to jednou , že sem poslal NECHTĚNĚ tvůj, itrader protože sem špatně skopíroval link , ale to bylo na mailu Drubezarna112@seznam.cz a to sem nepsal , na Baláž Jan , ale Balážová Monika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 to mi připomíná : ,, Svůj první případ sem rouzlousk už v devíti letech " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Červen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Nejsem žádný podvodník, vměnuju hry normálně tak jak to má být , s yakuzou i s mandazem sem vměnoval a vše v pořádku , yakuzovi sem dokonce psílal první , a tebe tak fishi, už jen čekat kdy to dojde.a jinak lilromeo není můj email , teda byl , ale už k němu nemám přístup neznám heslo, a ano stalo se to jednou , že sem poslal NECHTĚNĚ tvůj, itrader protože sem špatně skopíroval link , ale to bylo na mailu Drubezarna112@seznam.cz a to sem nepsal , na Baláž Jan , ale Balážová Monika. mě to psalo víc lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Jop Royce je asi zasranej podvodnik :) http://konzolista.cz/forum/comments/?topic=14932#2216342 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 royce bylo by fajn to vysvětlit jinak tvou ip adresu posílám na aukro a gamebazar, kde ji necháme zablokovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 ale bacha on obchoduje s yakuzou :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Royce se nevyjadril? Royce bylo by dobre se vyjadrit vim ze tu chodis Naposledy aktivní 13.07.2011 00:39 Panther : Pokus o vtip? Jestli ano tak trapaas :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.