TMisa Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Dobrý den. Mám xbox 360 s mechanikou liteon která je flashnutá. Je ten problém, že blbě čte pálené hry. Origo v pohodě. Mám nejnovější dashboard. Co s tím aby to šlo v poho? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Dobrý den. Mám xbox 360 s mechanikou liteon která je flashnutá. Je ten problém, že blbě čte pálené hry. Origo v pohodě. Mám nejnovější dashboard. Co s tím aby to šlo v poho? Děkuji. Obrať se na nějakého flashera - řešením je seřízení laseru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Poslední dobou co vidím poměrně obvyklá věc u starších xboxů nebo hraných v hodně prašných prostředích. Rešení je vyčistit mechaniku + seřídit laser, v případě že to už nepomůže. vyměnit ho za nový.Kdyžtak více po PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TMisa Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 A to seřízení se dělá jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 A to seřízení se dělá jak? Sám to neuděláš - psal jsem ti že máš vyhledat flashera , který to dokáže . Podívej se sem : http://console-forum.net/tema/113418-servis-rrod-exx-chyby-dvd-zkraty-opravy-cest-akce-na-opravy-mechanik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 A to seřízení se dělá jak? Rozmontuje se mechanika a točí se tam reostatem, aby jsi zvýšil výkon laseru. Je potřeba mít multimetr, nebo nějaký měřidlo, aby jsi to nepřehnal, je to hodně citlivý. Taky mi mechanika přestala číst, ale už mi nepomohlo ani tohle, tak jsem objednal novej laser, výměna byla rozhodně menší piplačka než hrátky s reostatem a ten laser mě přišel tehdy asi na 50Kč i s poštovným. Ale člověk musí být rozhodně trochu elektronicky zručnější, než něco bude zkoušet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TMisa
Dobrý den. Mám xbox 360 s mechanikou liteon která je flashnutá. Je ten problém, že blbě čte pálené hry. Origo v pohodě. Mám nejnovější dashboard. Co s tím aby to šlo v poho? Děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.