nabijecka Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 nedávno jsem si zakoupil konzoli xbox rovnou se dvěma ovladači, konzoli používám hlavně pro hraní na kinectu, ovšem chtěl bych se zeptat pro jaké hry bych mohl využít oba ovladače, jestli má cenu je uchovávat, nebo jeden prodat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bart777 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 osobně jich mám i víc a vždy se hodí když přijdou kámoši na NHL nebo Fifu, případně s přítelkyní taky něco zahrajem ve dvou...osobně bych neprodával je spousta her pro víc hráčů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nabijecka Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 ok, a jsou i nějaké závodní hry pro 2 ovladače? kupříkladu nfs (need for speed)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 20, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Souhlasim s Bartem, třeba takový Halo ve 2 je docela sranda (sám Xko nemám, hrál jsem u kámoše), ale je to na tobě, pokud znáš lidi, se kterýma si můžeš občas zahrát, rozhodně neprodávej. EDIT: Hry, který jdou na jedný obrazovce, najdeš tady (hledej hry, který mají napsanej počet hráčů pod kolonkou Offline): http://goo.gl/rNm7p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bart777 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Forza 3...bude vycházet 4 nevím jak nfs a řekl bych že nějaký by se určitě našlo...jo spenat Halo je super ten odkaz sem teď hledal ;) tak nfs není jestli sem dobře pohledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 ve dvou na jedný konzoli mě jednoznačně nejvíc bavil CoD MW2 jak jsou ty specialni mise na hvezdicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doan Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Army of two je dost dobrý ve dvou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 http://www.co-optimus.com/system.php?id=1&direction=ASC&playerComp=%3E%3D&playerNum=2&splitscreen=on&esrb=%25&released=Y vyuzitelnost = napr. achievementy kde musis vyhrat split screen, tych hier je dost vela, horsie to ma BLUR kde je achievement za vyhru v 4-player splitscreen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nabijecka
nedávno jsem si zakoupil konzoli xbox rovnou se dvěma ovladači, konzoli používám hlavně pro hraní na kinectu, ovšem chtěl bych se zeptat pro jaké hry bych mohl využít oba ovladače, jestli má cenu je uchovávat, nebo jeden prodat....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.