Silas Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Nějak nevim, jestli jsem to dobře pochopil - nemohl by mi někdo napsat návod, jak dostat Flash na Stock? Kvůli tomu, abych nedostal ban když budu updatovat ;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červen 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Pokud si sám flashuješ, tak úplně stejně, jako když děláš flash. Stock FW je teď součástí instalačního packu s CFW, jen vložíš svůj DVD key. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Neflashuju si sám - právě čtu návod z Jungle Flasher a přemejšlim nad tim - Xbox jsem už flashlej koupil, takže řekneme, že nemam k tomu nic, ale klíč se dá vyčíst už ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červen 22, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Klíč se dá vyčíst, záleží na typu mechaniky a verzi flashe a podle toho se odvíjí způsob vyčtení klíče, ale ano, jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Na 90% MS nerieši pri update či máš CFW... proste to pripoj a updatni, ak si nikdy neflashoval a ideš na origošky ak chceš potom flash, tak to rieš naraz (flash na stock, update, flash na CFW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 serviskonzol Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Pokial je konzola uz oflagovana, STOCK FW (ci iny kolotoc flashovania) ti nepomoze v suvislosti s BAN-om na XBL. No to je uz trochu ine coffe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
Nějak nevim, jestli jsem to dobře pochopil - nemohl by mi někdo napsat návod, jak dostat Flash na Stock? Kvůli tomu, abych nedostal ban když budu updatovat ;) ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.