Silas Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2011 Nějak nevim, jestli jsem to dobře pochopil - nemohl by mi někdo napsat návod, jak dostat Flash na Stock? Kvůli tomu, abych nedostal ban když budu updatovat ;) ... Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Červen 21, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 21, 2011 Pokud si sám flashuješ, tak úplně stejně, jako když děláš flash. Stock FW je teď součástí instalačního packu s CFW, jen vložíš svůj DVD key. Citovat
0 Silas Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 21, 2011 Neflashuju si sám - právě čtu návod z Jungle Flasher a přemejšlim nad tim - Xbox jsem už flashlej koupil, takže řekneme, že nemam k tomu nic, ale klíč se dá vyčíst už ne? Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Červen 22, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 22, 2011 Klíč se dá vyčíst, záleží na typu mechaniky a verzi flashe a podle toho se odvíjí způsob vyčtení klíče, ale ano, jde to. Citovat
0 Sterner Regnix Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2011 Na 90% MS nerieši pri update či máš CFW... proste to pripoj a updatni, ak si nikdy neflashoval a ideš na origošky ak chceš potom flash, tak to rieš naraz (flash na stock, update, flash na CFW) Citovat
0 serviskonzol Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2011 Pokial je konzola uz oflagovana, STOCK FW (ci iny kolotoc flashovania) ti nepomoze v suvislosti s BAN-om na XBL. No to je uz trochu ine coffe. Citovat
Otázka
Silas
Nějak nevim, jestli jsem to dobře pochopil - nemohl by mi někdo napsat návod, jak dostat Flash na Stock? Kvůli tomu, abych nedostal ban když budu updatovat ;) ...
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.