cecils101 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Lidicky nevite nekdo jestli po pripojeni klasicke klavesnice a misicky ze stolniho PC na PS3 muzu hrat hry jako na stolnim pocitaci? Abych nemusel pouzivat Playstation ovladac? chtel bych si poridit PS3 ale odrazuje mne hrani na gamepadu. Cetl jsem ze se da pripojit klavesnice i miska ale nemuzu najit jestli se na tom daji hrat hry jako na klasickem PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Podívej se po FragnStein ;) nebo FragFX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 jde to ještě přes takovou serepetičku jménem xfPS .. neni to lacinný je to dost drahý myslim že se za to cvaká 2tis. ted presne nevim. ale stejne nechápu proč chceš hrát přes klávesnici když si kupuješ ps3.. ps3 je přece o dualshocku né o nějaký posraný klávesnici. taky sem takovej sen měl že si budu v fpskách po netu všechny dávat klávesnicí a myší rychlejš ale dá se to naučit i z dualshockem takže to si radši hraj na PC.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Tak když se to podle tebe dá naučit i na DS tak ať si hraje FPSka na myši ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 no když už by si koupil ps3 tak je lepší podle mě třeba ve hře call of duty nastavit maximální citlivost a učit se.. jde to rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Neboj se gamepadu a na nesmysly jako FragFX nebo myš a klávesnici se vykašli, moje rada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 hele patril jsem k zastancum PC a na konzolisty jsem hledel jak na havet nejakou :P dostal jsem PS3 tak snad ji nevyhodim ze, zkusil jsem ji a od ty doby jen DS3 nechapu jak jsem do ty doby mohl hrat na klavesce a mysi. Co mozu srovnavat z PC tak ME2, na konzoli je to takovy akcnejsi, hlavne jako prvni akcni hru nehraj KZ2 ma to celkem tezky ovladani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 PC není PS3 a PS3 není PC.... Pořád dokola jako konzoláři PCčkáři a proč? Jestli se bojí DS tak ať si pořídí FragFX nebo klávesnici je to každého věc. Já hraju na PC z myší a klávesnící a na PS3 jen DS prostě to je jako kdyby měl být na motorce volant... Každýmu podle chuti ne, ty vožnosti jsou tak ať do toho jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIxic Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 hoj, já hrál ze začátku KZ2 a vůbec mě to nechytlo(nešlo mi to)......co by jste doporučili za střílečku pro úplného začátečníka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix933 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 já jsem se dobře naučil na dualshocku se sérií Uncharted... nebo nějakou podobnou adventuru/dobrodružnou akci... některé FPS akce můžou být pro začátečníka poněkud chaotické... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 DIxic: Je to o čase. Je jedno jestli hraješ KZ BF nebo CoD (podlě mě), já začínal na KZ2 a teď mi to jde ať hraju jakýkoli fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIxic Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 jj to si taky myslím, i když se mi toho moc nechce, ale to Uncharted na to se chystám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 ja zacal hrat Prvne InFamous 1 xD pak BC2 ;) a ted jakoukoliv stilecku jak FpS tak 3ps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.