Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Klavesnice pro hrani her?


cecils101

Recommended Posts

Lidicky nevite nekdo jestli po pripojeni klasicke klavesnice a misicky ze stolniho PC na PS3 muzu hrat hry jako na stolnim pocitaci? Abych nemusel pouzivat Playstation ovladac? chtel bych si poridit PS3 ale odrazuje mne hrani na gamepadu. Cetl jsem ze se da pripojit klavesnice i miska ale nemuzu najit jestli se na tom daji hrat hry jako na klasickem PC?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jde to ještě přes takovou serepetičku jménem xfPS .. neni to lacinný je to dost drahý myslim že se za to cvaká 2tis. ted presne nevim. ale stejne nechápu proč chceš hrát přes klávesnici když si kupuješ ps3.. ps3 je přece o dualshocku né o nějaký posraný klávesnici. taky sem takovej sen měl že si budu v fpskách po netu všechny dávat klávesnicí a myší rychlejš ale dá se to naučit i z dualshockem takže to si radši hraj na PC..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele patril jsem k zastancum PC a na konzolisty jsem hledel jak na havet nejakou :P dostal jsem PS3 tak snad ji nevyhodim ze, zkusil jsem ji a od ty doby jen DS3 nechapu jak jsem do ty doby mohl hrat na klavesce a mysi. Co mozu srovnavat z PC tak ME2, na konzoli je to takovy akcnejsi, hlavne jako prvni akcni hru nehraj KZ2 ma to celkem tezky ovladani

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PC není PS3 a PS3 není PC.... Pořád dokola jako konzoláři PCčkáři a proč? Jestli se bojí DS tak ať si pořídí FragFX nebo klávesnici je to každého věc. Já hraju na PC z myší a klávesnící a na PS3 jen DS prostě to je jako kdyby měl být na motorce volant... Každýmu podle chuti ne, ty vožnosti jsou tak ať do toho jde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu