bcstream Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Zdravím, jak nadpis napovídá ptám se na emulátory na PSP. Jde mi hlavně o PS1, N64 atd. Taky samozřejmě hry normální, ale z menší části. Koukal jsem na netu, že na emulátory se spíše hodí GP2X Caanoo, Wiz nebo Dingoo. Jak třeba PSP zvládá PS1 hry? Na Youtube jsem koukal na caanoo i PSP, na obojím se docela sekají, tak nevím. Jak PSP zvládá emulovat jiné konzole? Hrajete někdo emulované hry? Jak je na tom i ovládání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 22, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Co se týče emulace PS1 her do PSP, tak jsou naprosto super, žádný sekání, skvělá plynulost apod. Stačí si je převést na PSP sám, nebo z PSN koupit již převedenou hru (ale není jich tam moc). Co se týče ovládání, tak to je úplně stejný, jako kdybys měl ovladač na PS1 (tzn. čtvereček je čtvereček apod.).S emulací N64 už je to o něco horší, nějaký hry tam jedou příšerně sekaně a některý se ani nespustí vůbec. Popravdě je jen málo her, které tam rozjedeš normálně plynule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Hry z PS1 můžu na PSP jen doporučit....není to sice ono ale i tak to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekron Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Chvilku /asi týden/ jsem na PSP hrál Pokémon Emerald a šlo to krásně žádný seky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Ano, pokešové přes Emulátor jsou prý to pravé ořechové :) Pokuď teda máš oblíbené hry které by si rád na emulátoru hrál tak emulator je ok. Jinak jak předemnou říkali N64 hry jsou docela hodně nestabilní (nehledě na zvuk !) ale lepší než nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 n64 vicemene nepripada v uvahu. psp kvalitne emuluje starsi stroje, az po SNES a GBA. ps1 v pohode, zbytek uz ne. ale i tak je to imho pro emulaci solidni masinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 PS1 hry zvládá parádně, akorát je občas trochu horší ovládání díky absenci druhýho joye a L2/R2, ale nic hroznýho to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 PS1 hry zvládá parádně, akorát je občas trochu horší ovládání díky absenci druhýho joye a L2/R2, ale nic hroznýho to není. Souhlas, ale ovládání je vždy nějak nahrazeno aby vyhovovalo PSPéčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Právě, to nahrazení už nebejvá tak příjemným na hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Nevíte prosím někdo,proč když zapnu v PSP třeba Lemans 24 horous na PS1 tak mám jen malej obdélníček ? (PSP 3004 Slim and Lite ,není flash, a hry na PS1 spouštím přes PS3) Děkuji všem za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 PS1 - Super SNES - Super GBA - Super N64 - Hrůza,ta makorát pařim MarioKart64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.