Hayamen Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 jen pro info: http://cz.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item384389/Aktualizace-funkc%C3%AD-(ver-3-66)/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 co teda vlastně přídá navíc,nebo upraví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Je to tam napsaný Byla zlepšena stabilita systému během používání softwaru pro formát PS3 a síťových služeb. Ale tak je jasný že tam dali zase nějakou ochranu, už je to jak na PSP vychazí nepodstatnej FW každý dva týdny od srpna 2010 kdy se PS3 hacknula přes jailbreak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 8, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Je to jen u mě anebo na těch českých stránkách Sony není nikde odkaz ke stažení? Už to hledám asi půl hodiny, po kliknutí na odkaz "Stáhnout nejnovější update" najede ta stránka viz. první příspěvek, ale odkaz ke stažení nikde. Někdo to po mě chce, vygooglit se to sice dá i jinde, ale zajímalo by mě jak je to na tom Sony CZ. Nebo to stáhli z oběhu? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.