Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nespustim COD BO ani MW2 proc?


wine2

Otázka

Po updatu ze dne 19.5 sem nechal včéra reflashnout xko na lt+1.9 a všechny ostatni hry už zase fachaj,ale když chci hrat COD BO tak to hru

rozpozna a když ji chci spustit tak obrazovka jen zčerná. Zkusil sem ji znovu vypalit včetně abgx360 a furt to same. v servisu mi řekli že se jim

nikdo s timhle problemem neozval a že by to mělo normalně běžet. poradte prosim chci si zastrilet:cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

Tyhle hry s AP25 se musejí po Flashi na 1.9 znovu projet ABGX a pak vypálit znovu, protože se změnily AP25 data a proto ti to jde do černého (flash tě chrání před spuštěním nesprávné verze).Sice píšeš žes to zkoušel, ale bude to tímto, kdyžtak přihoď ABGX log té image před vypálením, jiné vysvětlení než nesprávně vypálená IMG to nebude

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Taky bych byl rád kdyby mi někdo podrobněji popsal co vše musím v ABGX udělat abych mohl vypálit COD: BO pod LT 1.9 ... byl bych moc vděčný. Je toho v ABGX na mě moc k zaškrtnutí a nezaškrtnutí že opravdu nevím :)

Děkuji předem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
jak vám fachčí update databáze do ABGX? vyhledávání nové verze/updatu mám zaškrtlé, ale nepamatuju si, že by se něco stahovalo, nebo aktualizovalo.. tak čistě ze zvědavosti, by mě zajímalo, jak ta aktualizace probíhá... ví někdo?

Já si vždy stáhnu novou verzi, ještě mi to nikdy nenabídlo aktualizaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Co vím tak zaškrtnutá volba "check for updates" kontroluje obojí - verzi ABGX i kontrolní data pro tu konkrétní hru, kterou to projíždí. Poslední verze programu 1.0.5 vyšla někdy v prosinci minulého roku (GUI je dokonce stále 1.0.2), takže novou verzi to moc často nehlásí (ale mám dojem, že mě to v prosinci upozornilo).Zato kontrolní data pro tu kterou hru se mění průběžně a ty se stáhnou vždy znovu nová v ten moment, kdy zjistí kontrolním součtem co to je za hru co máte v mechanice.Význam to má hlavně když se něco změní zásadně, jako právě nedávno (15.6) AP25 data s updatem dashboardu na 13146 - proto je nutné ISO znovu patchnout a vypálit, protože data předtím (v tomhle případě AP25 sektor) nejsou pro aktuální dashboard už platná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
zdravím. taky mi nejde cod modern warfare 2.. ale pritom abgx mam nastavene presne podle odkazu v tomto topicu. a stejne kdyz vypalim iso tak mi jde hra cerne.. nevite proc?

Protože ABGX už upravuje hry s AP25 s novými patchy - takže chyba je že máš starý DB . Když máš už FW flashe 1.9 , tak proč nemáš DB 13416 ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
nevim. daval sem to flasherovi a on mi tam dal dashboard 12625.

To tedy udělal pěknou blbost - FW 1.9 se dával právě kvůli novému DB , tak je divné , že ti dal 12625

Teď momentálně nevím , co to udělá s flashem , když budeš updatovat DB na 13416 . Takový případ se tady snad ještě nevyskytl , aby někdo měl dříve nový CFW než DB .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu